bende varım hanımlar ben mart 2011de 82.5 dum 3 ayda sağıkı bir şekilde 10 kg verdim sonra tekrar saldım kendimi 78 çıktım şimdi tekrar başadım sabah tartıldım yok karnıma 74.6 düşmüşüm çok dikkat ediyorum ama öncelikle hazır olmak önemli hazır olmayın olmuyor inanın bu sefer ne olursa olsun zayıflasamda dikkat etcem evde aletim var minumum 40 dk en fazla 60 dk kardiyo yapıyorum ip atlıyorum inanın hem ucuz hemde en etli yol ortaseviyede ip atlma dakikada 10 kalori attırıyor 10 dk 100 kalori,kalori demişiken herşeyin kalorisine dikkatediyorum spor yaptığım için yediğim şeye bakıyorum onun karşılığında kaç dk spor yapmam gerektiğine bakınca kaçamakta yapmıyorum:) canım çikolata istedğinde başparmak boyutundaki muzu kakaoyu buluyorum yiyorum inanın çikoata kadar keyif veriyor üç aşa beş yukarı günlük yaptığım şeyler
aç karnına varsa bi çay firmasnın form çayınıiçiyorum(kiraz saplısını tavsiye ederim)eğer yoksa ılık suya limon sıkıp içiyorum
30-40 dk sonra kahvatı yapıyorım
altarnatif-1 yeşillik mutalaka olur özellikle dereotu domates,az tuzlu lor yada peynir,acı zeytin köy kırması,tam buğday yada çaydar ama kızartılmış 1 dilik nbeyaz ekmekte 90 1 dilik esmer ekmekte 60 1 dilik kızarmış ekmekte 35 kaori var
altarnatif -2 lor peynir içine yeşillik domates doğruyorum salata gibi biz ona çingen pilavi deriz neden deriz bilmiyorum yanına yine 1 dilim kızarmış ekmek yada ekmeksiz
altarnetif -3 mısır gevreği ama diyet bir firmanın diyet gevreğini yiyorum yaklaşık 150-200 kalori
ben 3 değişik kahvaltıyı dönüşümlü yiyorum
ara öğünde çok erken kalktığımiçin 2 ara öğün yapıyorum 2 tane ceviz
diğer ara öğünüm mutlaka yeşil elma
öğle yemeği az yapılmış tüm yemekler hiç fark etmiyor bugün mesela kısır yapcam tabi bugur az yeşillik bol yağsızyada tatlı kaşı kadar yağ
ve spor saatim 40-60 dk kardiyo
5 dk yanlar için tiviks (inş doğru yazmışımdır)
90 ila 200 arası yarım mekik
ip atlama yapabidiğim kadar
spor sonrası mutlaka yeşil çay içiri tadı iğrenç ama yağ yakımında birebir
akşam yine az yağlı yapılan yemek hiç fark etmiyorr nede olsa ben yapıyorum sağlıkı yemekler oluyor hep
ve tabi bo bol su en az 1.5 lt içerim her yerde yanımdan ayırmadığım şişem var zorlarım içmek için
ve gün biter 1.5 yaşında oğum olduğu için o yatında yatarım gece çok kalkıyor çünkü
ben genelde böyle besleniyorum tabi diyete başladığımdan beri eskiden olsa oğlumun abur ccumurlarından yerdim şimdi dilimi değdiriyorum sadece tatıyla aram yok oldumu muza kakao banıyorum 1.5 ayda 4 killo verdim ama sağlıklı mayısa kadar hefefim 64 inş dahada çok veririm
birde şunu demek isterim baştan çok zor oluyor ama spor yapınca ve kaç dk kaç kaori verdiğini görünce ister istemez vidan azabı çekiyorsun ve kaçamak yapmıyorsun çok yazdı inş faydası olur birikte zayıfayaımdestek olalım
Merhaba canım ben 3sene once sıgarayı bıraktıgımda hızla kılo almaya baslamıstım tam 8ayda 20kılo almıstım boy 168 170 cıvarı 55 58 kılo olan ben bırden 76 kılo olmustum aynada kendımı tanıyamıyordum halıyle eskı kıyafetlerım olmuyoduve ben bunalıma gırdım sıgarayı bıraktım 5ay sonra evlendım bıraktıgımda 55 kılo ıdım evlendıgımde 65 bu bole surdu ıstahımı kontroledemıyodum benı uzun sure gorenler sok oluyordu kız yasemin sen manken gıbıydın nolmussun bole cok sısmıssın dıye dalga gecıyolardı kendıme bıkac kere 76lı kılolarda kıyafet almaya gıttıgımde hıcbıseyın uzerıme yakısmadıgını yada dar geldıgını gordukce sınır oluyodum 36 38 bedenden 42 44 bedene ulasmıstım cok mutsuzdum bıkerede bı magazadakı elamana begendıgım bı badının bı buyuk bedenı varmı dıy sordugumda magaza elamanı sızın gıbı kılolulara gore degıl o badı gıbı bır laf etmıstı laf sokarcasına degıldı soyleyıs tarzı kızın ama cok kırılmıstım Esımde yanımdaydı o an kendımı cok cırkın hıssetmeye baslamıstım fızık elden gıtmek uzeeydı ama yuzum guzelde olsa guvenım gıtmıstı makyaj bıle yapasım gelmıyodu bıyere gıdesım gelmıyodu nıyemı aynanın karsısında saatlerce gıyıp cıkarıp yakısmadıgı ıcın ugrasıyodum esımde kılodan hıc hoslanmaz kendı koca balkonu harıç onunda eskısı gıbı benı begenmedıgının farkındaydım ve canım yanıyodu erkekler ne yazıkkı cok sekılcıler arkadaşlar neyazkkı oleler kılo neyse bıgın esıme gorursun eskı halıme donucem dıyodum o hıc ınanmıyodu 2senedır aynı seylerı duyuyodu cunkı ve bana sen 60lı kılolara dus ben balkona cıkıp ben essegım dıye bagırıcam dedı bu laf benı bır hırslandırdı anlatamam kılo vermede hırs azım cok cok onemlı ıse elıptık bır bısıklet ve mekık aletı almakla basladım sporsuz olmazdı cunkı elıptık bısıklet kullananlar bılırler cok yorucu ve terleten bı alet ne zaman pılım bıttı nezaman yeme dusuncesı geldı ozaman esımın sen 60lı kg lere dus ben essegım dıye bagırıcam lafını getıdım aklıma benı cok kamcıladı cok ıstahlı bırıyım ama o laf aklıma geldıkce yemedım azmettım basladım dıyet ve spor yapmaya yerı geldı sahılde 1saat yuruyus yaptım yerı geldı evde yaptım yerı geldıhem evde hem dısarda yaptım bende pko oldugundan ben bıraz zor verdım kılo 1senede 16 17 kılo verdım 76 kıloydum suan 59kıloyum 4kılo daha versem super olucak
kızlaaaar benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorummkimse bana destek olmuyo sadece zayıfla zayıfla zayıfla diyolar ben bunu duymaktan sıkıldım
kilo konusuna hiç takılma veriliyor..
ben 62 kilo ile evlendim,75 ile hamile kaldım..ve doğumdan sonra 110 kiloydum..
şu an 85 kiloyum ve diyetteyim hala..
ben eşlik ederim sana eğer istersen ama benim yaptığım diyetler diyetisyen işi değil..
biraz şok diyet..
napiyim canım tez işte sabredemiyorum..
bide çok hızlı kilo verebilen bi bünyem yok..
eşinin imalarına ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum..
ben 110 kilo iken eşim hiç bişey ima etmedi ama ben kendi kendime dedimki..
ben bir erkek olsam 110 kiloluk bir eş istermiydim yanımda..
HAYIIIIIIIR...
VE İŞTE BU SORUMDAN SONRA HEMEN DİYETE BAŞLADIM..
bence eşinin imaları iyi bile olmuş..
kimse bişey ima etmese zayıflanmıyor..
bunlar hırs yaptırıyor insana..
bende 4-5 sene önce 85 kiloydum..
birinden duyduğum ufacık bir söz bana 2 ayda 18 kilo verdirmişti..
yemek yemek istediğinde o imaları düşünür hırs yaparsın..
diyet konusunda devam etmek istersen benimle konuşuruz yine..
ben de spor yapıyorum.
kızlar size tavsiyem, hayatınızdan yağı çıkarmanız. daha doğrusu zararlı yağları. mesela ağzınıza kesinlikle sana yağlı bir şey sürmeyin bile. en güzel yağ meyvelerde, balıkta ve sütte var.
sizi en çok tok tutacak gıda, tadı kötü olsa da sütle beraber mısır gevreği yemek. ayrıca yoğurt.
eti yağsız yemelisiniz.
aslında diyet yemek yememek değil, sağlıklı beslenmektir. aç aç gezerek kilo verilmez haberiniz olsun. çünkü Allah korusun, kilo vercem diye sağlığınızdan olursunuz.
ben bide kendi yaptığım yoğurtdan yiyorum yoğurt yağ yakımında birebir
kızlar yazdıklarınızı soluksuz okudum harikasınız bende de acaba siiznki kadar hedef olabilirmi bazen tak ediyorum kalıyorum.evliyim 1,65 74 üm..zayıflamak istiyorum spor yapma sansım yok benzinlikte calısıyorum.bana önere bilceiğiniz birşeyler varmı?
bende sabah ve öğle yemeklerimde sıkıntı cekmiyor beni asıl vuran akşam eve girdikten sonraki tepkilerim herseye saldırasım geliyor kendimi motive edemiyorum bir iki gundur eski alıskanlıklarımdan kısmaya calıısyrum kendimi ama dun akşam bi patlama yasadım...eve bi gttim bir ikigun önce börek yapmısstım 2 tane ondan yedim tuzlu simit vardı onuda yedim 4 tane akşam baska bişey yemedim..öylece ütü yaptım..uykum gelkdi işim gelmemişti henuz aklıma hep yemek geliyor vurdum kafayı yattım...sonra 11 de gelmiş ona yemek hazırlıcam.neyse onunla oturup yemedim ama soğuk soğuk ıspanak yemeğim vardı sen onu ayakta götür ben :)
eee tabi yedikten sonra aklım basıma geldi...tüh dedim kendi kendime dövündüm ama ne care olan oldu...ne olur arkadaslar banada yardımcı olunn...cocugum yok hamile kalmak istiyorum ama kilo vermem lazım..eşim bişey demiyor sadece sağlığın için elindne geleni yapalım hayatım diyoo.üzülüyorum o bile benim bukadar arkamdayken ben niye beceremiiorum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?