- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Her gün gidiyor ama akşam 9-10da gelsedeCıdden bunumu dertlendınız
Bır ınsanın hobısı olması sızı rahatsız etmemelıHer gün gidiyor ama akşam 9-10da gelsede
Kendine baksın da kızlara bakmasın :) Ben olsam ben de o spor salonuna yazılırım. En kötü, sporu sevmeyen biri olsam bile arada ben de spor salonuna gidip eşim antremanını yaparken onu koşu bandından dikizlerdim. (Hem de hiç yoktan kardiyo yapmış olurdum.)
Böyle değildim aslında hep bu BDV beni böyle yaptı.
Neden? Spora gitmek için ne gerekir ki?Spora gidebilecek durumum yok benimde aklıma farklı seyler geliyor cidden bu bdv paranoyaklaştıruyor
Haha o programı izliyorum eşim şişman değil normaldede yapardı ama 1 aydır her gün yapması gıcıgıma gitmeye başladı bazi durumlardan çokta ilgilenemiyordum acaba farklı amaçla mı gidiyo diye bi düşündümAcaba siz şu agir hayatlar programindaki karilarinin zayiflamasini istemeyen ve zayiflarsa beni birakir diye korkan erkeklerin sendromuna dusmus olabilir misiniz
Evimde kanser hastası bakıyorum yalnız bırakamıyorumNeden? Spora gitmek için ne gerekir ki?
Ölçülü davransınlarOfff Allahimmm
Ben de konu acmayi dusunuyordum
"Esim yemesine dikkat etmiyor ve spora gitmiyor" diye
Bu erkekler ne yapsa da bize yaransa bilemedim
Evet bende strese girmeye başladım sağlıklı beslenmesi sporu uykusu baya bireysel bi hayat yaşıyorKonu sahibi ben seni anladım,adam daha bakımlıysa çok üzgünüm sen de olmalısın yoksa kocanı kaparlar sendromuna yakalanmışsın
Ben bi ara düzenli spor yaptım eşim benim için önemli değil hatta saygı duyuyorum ama sen yapınca ben rahat yiyemiyorum beni strese sokuyorsun derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?