Eşimin spor aşkı

Büyük ihtimal evde hasta bakarken psikolojik olarak etkilenmiş ve sağlıklı yaşam felsefesine geçiş yapmıştır
Benimde teyzem kanserle mücadele ediyor
Eniştem hiç olmadığı kadar kendine bakmaya başladı
O ki 50 yaşından sonra sigarayı bırakıp spora diyete başlayan adam

İnş bu şekildedir ya bayadır ilgilenmediğim için biraz korktum bu haline

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemediğim için yorum yapmamıştım. Halanıza gidin demeniz zor tabii ama evde ölümcül bi hastalık süreciyle yaşamak da zor. Hadi sizin kendi akrabanız çocukluktan tanıdığınız insanlar ama eşiniz için ekstra zor bi durum. Evlilikten sonra tanıdığı ve açık konuşalım aslında hiçbir şeyi olmayan insanlar için evinin mahremiyetini ve kişiselliğini kaybetti. Ben olsam ben de evden uzaklaşmak için türlü mazeret üretirdim kendime; kusura bakmayın size eleştiri yapmıyorum düşündüğümü söylüyorum sadece. Halam evde bırakamıyorum filan demeseniz de eşinizle dışarıda daha fazla şey paylaşsanız ne bileyim spora beraber gitseniz uzun yürüyüşler yapsanız filan iyi olabilir. Zaten evinizi açmışsınız halanız ve enişteniz için hayatınızdan daha fazla fedakarlık yapmayın

Nasıl karşılanmalı ki? Sizin karşılayamamanız tuhaf :) Evlisiniz diye dibinizde mı durmalı sürekli? Herkesin farklı bir aktivitesi olmalı Bakımlı olmasını da güzel karşılardım.
Bence siZin de kendinize bakmanız lazım.

Eşiniz evdeki atmosferden dolayı biraz uzaklaşmak istiyor olabilir.

Bence siz de eşinize güvenip, yeniden onunla kaliteli vakit geçirmenin yollarını bulun derim.

Saygı duyuyorum, hatta çoğu insanın yapamayacağı bir fedakarlık yapıyorsunuz.ama unutmayın sizin de sorumlu olduğunuz aileniz var..

Eşiniz evde biraz uzaklaşıp kafasını toparlamak istiyordur.Bu yüzden de sporu seçmiş ne güzel kahveye gitmesinden iyidir.Benim de eşim spora gidiyor hergun olmasada bende haftada 1 yüzmeye gidiyorum.Farklı zamanlarda hiçte sorun olmuyor kafanı stresini boşaltıp geliriyorsun.bence sizindr haftada 1 gün bişey yapmanız lazım çünkü evde hastayla uğraşıyorsunuz herhangi bir aktıve yaparak şarj olursunuz .

Esim olagan disi bir şekilde kendine bakmaya başlıyorsa ya kendini begenmiyordur degisiklik istiyordur diye dusunurdum yada baskasinami kendini begendirmek istiyor diye dusunurdum. Ama esim tanıdığımdan beri oyle olsaydi bende ona ayak uydururdum onunla spor filan yapardim..... yani bi esinize sorun hayirdir ne oldu bu kadar spor duskunu oldun kendine bakmaya basladin gibisinden esprili bi tavırla.... belki biseyleri kompleks edinmistir kendine bilemeyiz. Ama sizde kendinize baksaniz iyi olur. Bakimsizlik bir kadina hic yakismiyor bence. Toparlamalisiniz kendinizi. Kendiniz icin.ve ozguveniniz icin

Çok olumlu karşılıyorum....

Buna bozulacaginiza sizde kendinize bakin. Bende uzun zamandir sporayapiyorum ama ben salon sporu yapiyorum. Eşim koşar daha çok.
Kari, koca gayet fitiz. Kendine bakmiyorsun diye eşini aşagi cekmek yerine sende O nun gibi olmaya çalişsan?

Canim benim esim neredeyse 1 yil olacak spora gideli..adam baklava dilimi dizdi karnina resmenyemesine de dikkat eder oldu..bende basta biraz kiskandim galiba ama simdi alistimm..yeni dogum yaptim 40 miz cikinca bende yazilacam altta kalir miyim?dert etme birsey yapacak olan adam her turlu yapar..sende kendine bak o seni kiskansin bosveeerrr

Evimde kanser hastası bakıyorum yalnız bırakamıyorum
Hatırlıyorum konunuzu. Ama eşinizin arkadaşının evine yerleştirmeyecek miydiniz onları? Kaldı ki zaten halanız yok mu eniştenizin yanında? Siz bu kadar fedakarlık yaparak evliliğinizi sarsıyorsunuz. Eşinizle akşam 1 saat bile baş başa vakit geçirmezseniz daha da bunalacaksınız.

Sizinde fazla kilolariniz varsa eger sizde yediklerinize dikkat edebilirsiniz
Esinize yanliz gondermek istemiyorsaniz sizde spor salonuna uye olabilirsiniz :)
Hergun o gelmeden once sac bas cok hafif bi makyaj yapabilirsiniz
Yada esiniz sizi en cok nasil begeniyorsa o sekilde dâvranabilirsiniz :)
Vs vs.. bircok yorum yapabilirim size.

aslında özellikle ağırlık sporu yaptıktan sonraki gün kaslarını dinlendirmesi gerekir.
ama sanırım yürüyüşe çıkmasında sorun yoktur.

onun dışında adam her gününü spora ayırıyorsa elbette evden kaçış olarak görüyordur.
evinizde uzun süreli hasta misafiriniz varmış.
biraz da davetsiz misafirlermiş sanırım, yani eşinizin çok da gönlü yok sanki, hatta siz bile rahatsızlık duyuyormuşsunuz kendi misafirlerinizden.
bu durumda adama hak vermeyip de ne yapalım.
siz bence güzelce konuşup aranızı iyi tutmaya çalışın.
ayrıca siz de ona eşlik etmeye çalışsanız çok da güzel olur.

Adam pis bakımsız olsa laf edersınız .
Adam spor yaapr kendıne bakar laf edersınız .

e sen de spor yap. benimki de yapar. salona gitmiyor ağırlık seti aldı. evde çok yer kaplıyor o açıdan kötü gerçi koca tahta ve demir aldı yaa. bak düşündüm de benimki de salona gideydi iyidi

Benimki spor da sevgili yapti dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…