- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
İnş bu şekildedir ya bayadır ilgilenmediğim için biraz korktum bu halineBüyük ihtimal evde hasta bakarken psikolojik olarak etkilenmiş ve sağlıklı yaşam felsefesine geçiş yapmıştır
Benimde teyzem kanserle mücadele ediyor
Eniştem hiç olmadığı kadar kendine bakmaya başladı
O ki 50 yaşından sonra sigarayı bırakıp spora diyete başlayan adam
Hanımlar merhaba ..daha önceki konumda halamın bizde kalmasından bahsetmiştim ...eşim neredeyse 1 aydır çok spor yapıyor ben başta kafası rahatlıyor iyi sağlıklı oluyor diye seviniyordum ama biraz moralim bozulmaya başladı kendine çok dikkat etmesine hergün düzenli gidiyor ne kadar yorulsada spor salonuna yada yürüyüşe...bende biraz kendimi bıraktım gibi bakımsızım eşinizin çok kendine bakmasını nasıl karşılardınız siz ?
Çok olumlu karşılıyorum....Hanımlar merhaba ..daha önceki konumda halamın bizde kalmasından bahsetmiştim ...eşim neredeyse 1 aydır çok spor yapıyor ben başta kafası rahatlıyor iyi sağlıklı oluyor diye seviniyordum ama biraz moralim bozulmaya başladı kendine çok dikkat etmesine hergün düzenli gidiyor ne kadar yorulsada spor salonuna yada yürüyüşe...bende biraz kendimi bıraktım gibi bakımsızım eşinizin çok kendine bakmasını nasıl karşılardınız siz ?
Hatırlıyorum konunuzu. Ama eşinizin arkadaşının evine yerleştirmeyecek miydiniz onları? Kaldı ki zaten halanız yok mu eniştenizin yanında? Siz bu kadar fedakarlık yaparak evliliğinizi sarsıyorsunuz. Eşinizle akşam 1 saat bile baş başa vakit geçirmezseniz daha da bunalacaksınız.Evimde kanser hastası bakıyorum yalnız bırakamıyorum
Benimki spor da sevgili yapti dikkatHanımlar merhaba ..daha önceki konumda halamın bizde kalmasından bahsetmiştim ...eşim neredeyse 1 aydır çok spor yapıyor ben başta kafası rahatlıyor iyi sağlıklı oluyor diye seviniyordum ama biraz moralim bozulmaya başladı kendine çok dikkat etmesine hergün düzenli gidiyor ne kadar yorulsada spor salonuna yada yürüyüşe...bende biraz kendimi bıraktım gibi bakımsızım eşinizin çok kendine bakmasını nasıl karşılardınız siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?