Eşimin sporu..

İşi sebebiyle ben de sabahladığım günleri bilirim ama iş değil mecburi bir durum değil keyfi.
esimin boyle bir talebi olsa ona sunu soylerdim, hayatim anliyorum, haklisin da, kendimize zaman ayirmak istiyoruz, ancak bizim hayatimiz senin calisma saatlerin malesef ki buna olanak tanimiyor. aksam 5 te eve gelen bir adam olsan anlarim ama bu kadar ailemize bile vakit ayiramiyorken spor salonu seni de bizi de hem psikolojik hem fiziksel olarak cok yorar. spor yapmak istiyorsan evde egzersiz uygulamalari var, hatta bende istiorum. cocuklar uyuduktan sonra birlikte o egzersizleri yapabiliriz

😃 Çalıştıktan sonra onu ihmal ettiğim oluyor Yani arada o da söylüyor bunu.
Ama insanım sonuçta günlük 200 km yol yapıyorum (okulum köyde) sabah 6 da uyanıyorum gece de 12 lere hatta 1 lere kadar ayaktayım (kahvaltıda bakıcının yedireceği krepti pankekti öğlen içireceği çorbaydı derken asla kendime bile vaktim yokken ona vakit ayırmamdan da şikayetçi.)
Doğru ya doğru.

'İlişmeyin havası geçer' demiştim ama, siz bu kadar debelenirken beyefendi 9 da eve gelip ne yapıyor?
Yolarım ayol ben öyle ergen tripli kocayı. Çocuklarla da ilgilenmiyormuş. İlgilenmiyor diye hiç ses etmiyor musunuz?

Siz bence çok alttan alıyorsunuz. Siz ona evde görev versenize. Boşluktan başka şeylere sarmış.
Bence asıl mesele ona ihtiyacınız olduğunu görmesi. Bilinçaltında sizi özellikle atandıktan sonra farklı bir yere koymuş. Sizin artık onu fazla gördüğünüzü düşünüyor olabilir.

Bence çift terapisine ihtiyacınız var sizin. Yoksa yürümeyeceğini bilmeli.

Çünkü hamileliğimde böyle değildi ya da çocuk istediğimiz dönemlerde..Gayet iyi bir baba olur potansiyeli vardı.Baştan böyle olsa takmazdım.Dışarda çocuk görünce uzaktan bakışlarıyla seven adam şimdi çocuk var mı yok mu umrunda değil.
Disarida gordugu cocugun veya bebegin ona bir yuku yoktu ki?Ama kendi cocugu olunca sorumluluk agir gelmis ve kacmak icin bahane uretmis. Sizin yumusak karninizin cocuk oldugunu da biliyor. Oradan bilerek vuruyor size. Esinizi anlamaya calismayin. Bizler anlayamayiz. Kuldan utanmaz Allahtan korkmaz yapida olmadiginiz icin anlayamazsiniz. Anlamaniz icin bencil olmaniz gerekir.

esimin boyle bir talebi olsa ona sunu soylerdim, hayatim anliyorum, haklisin da, kendimize zaman ayirmak istiyoruz, ancak bizim hayatimiz senin calisma saatlerin malesef ki buna olanak tanimiyor. aksam 5 te eve gelen bir adam olsan anlarim ama bu kadar ailemize bile vakit ayiramiyorken spor salonu seni de bizi de hem psikolojik hem fiziksel olarak cok yorar. spor yapmak istiyorsan evde egzersiz uygulamalari var, hatta bende istiorum. cocuklar uyuduktan sonra birlikte o egzersizleri yapabiliriz
Birebir bu cümlelerle de söyledim tamam gitmem deyip küsüyor çocuk gibi.
Konuyu açma sebebim de bu.Ben mi yanlış yapıyorum bu adam neden böyle diye.Halbuki dediğim gibi aynı cümlelerle de konuşmaya çalıştım kendini kapatıyor susmayı tercih ediyor. 😠

'İlişmeyin havası geçer' demiştim ama, siz bu kadar debelenirken beyefendi 9 da eve gelip ne yapıyor?
Yolarım ayol ben öyle ergen tripli kocayı. Çocuklarla da ilgilenmiyormuş. İlgilenmiyor diye hiç ses etmiyor musunuz?

Siz bence çok alttan alıyorsunuz. Siz ona evde görev versenize. Boşluktan başka şeylere sarmış.
Bence asıl mesele ona ihtiyacınız olduğunu görmesi. Bilinçaltında sizi özellikle atandıktan sonra farklı bir yere koymuş. Sizin artık onu fazla gördüğünüzü düşünüyor olabilir.

Bence çift terapisine ihtiyacınız var sizin. Yoksa yürümeyeceğini bilmeli.

İlgilenmediğini söylediğimde babamız bizi öpmedi bile deyip sıyrılıyor 😣 odun oldu iyice.

Haftaiçi değil de haftasonu gitsin. Ctesi çalışıyor mu ya da tam gün mu ? Ctesi pazar ve haftaiçi de bir gün gitsin. 3 gün gitmiş olur yine ama haftasonu çocuklar uyumamış olur. Ona göre ayarlayabilir saatlerini. Birde insanlar bir hevesle yıllık yazılıyor sonra bırakıyor. Ben haftaiçi 4 gün gidiyordum çalışıyorken ve ağırlıkla fitness yapıyordum. Akşam.7 de çıkıyordum isten cidden yorucu oluyordu. Sonra 2 gün haftaiçi 2 gün hafta sonu yaptım. Yani eşinizinde bir süre sonra düzenli haftaicı devam edeceğini çok düşünmedim şuan heves etmiş gibi geldi :)

Haftaiçi değil de haftasonu gitsin. Ctesi çalışıyor mu ya da tam gün mu ? Ctesi pazar ve haftaiçi de bir gün gitsin. 3 gün gitmiş olur yine ama haftasonu çocuklar uyumamış olur. Ona göre ayarlayabilir saatlerini. Birde insanlar bir hevesle yıllık yazılıyor sonra bırakıyor. Ben haftaiçi 4 gün gidiyordum çalışıyorken ve ağırlıkla fitness yapıyordum. Akşam.7 de çıkıyordum isten cidden yorucu oluyordu. Sonra 2 gün haftaiçi 2 gün hafta sonu yaptım. Yani eşinizinde bir süre sonra düzenli haftaicı devam edeceğini çok düşünmedim şuan heves etmiş gibi geldi :)
Bunu da teklif ettim kabul etmedi.

İlgilenmediğini söylediğimde babamız bizi öpmedi bile deyip sıyrılıyor 😣 odun oldu iyice.
Anladığım kadarıyla eşin evlilikten sıkılmış.
Sen evde çocuklar ve eşin için kendini paralarken onun sadece kendi zevklerini yaşamak istemesi bunu gösteriyor maalesef.
Hani böyle çoluk çocuk büyür,artık maddi manevi beklenti azalır da karı koca kendi hayatlarını yaşamaya başlar,adam kahveden gelmez,kadın komşudan çıkmaz. Onlar gibi olmuşsunuz.
Oysa şimdi birbirinize ihtiyacınız var hatta anlattığına göre senin ona ihtiyacın var. Ama onun bunu görmezden gelmesi çok sıkıntı.
Gidişat iyi görünmüyor bence.
Çok üzgünüm.

Anladığım kadarıyla eşin evlilikten sıkılmış.
Sen evde çocuklar ve eşin için kendini paralarken onun sadece kendi zevklerini yaşamak istemesi bunu gösteriyor maalesef.
Hani böyle çoluk çocuk büyür,artık maddi manevi beklenti azalır da karı koca kendi hayatlarını yaşamaya başlar,adam kahveden gelmez,kadın komşudan çıkmaz. Onlar gibi olmuşsunuz.
Oysa şimdi birbirinize ihtiyacınız var hatta anlattığına göre senin ona ihtiyacın var. Ama onun bunu görmezden gelmesi çok sıkıntı.
Gidişat iyi görünmüyor bence.
Çok üzgünüm.
Tam olarak böyleyiz evet.

Karışırım.
Yaptırmam.

Aklıma nedense ezeldeki Ramiz dayınin Kenana "Yaptirmaammm " sözü geldi :D

@Konusahibi: O haftanın 3 günü dışarı çıkıyorsa, siz neden kendinize cocuklarla gidecek bir yer ariyorsunuz. Verin babanin eline haftanin 3 günü o yatırsın. O sorumluluktan kactikca siz kendinize yükleniyorsunuz. Hatırlatırım: O bir baba. Oda bez değiştirebilir, banyo yaptırabilir, yedirebilir, yatirabilir. Bunlar kadınsı özel güçler değil. Ayrica size bir daha "Beni ezmeye çalışıyorsun" dese, "ben sorumluklarindan kaçan zayıfları ezmiyorum, rahat ol" derdim sahsen. A sağlık kompleksini gidip başkasından çıkartsin patates

Merhaba herkese öncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gün kadar önce ilgisizliği yüzünden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız çocuklarımıza da evin her türlü sorununa da) kötü tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sözümüz ayrılık olmuştu ancak akşam çiçek getirmesi özür dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de çalışan bi anne olarak en geç çocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince görebilsinler diye geç bir vakit aslında;yoksa gönül 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 günü spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş dönüş mesafesi bu yani daha erken mümkün değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde çocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hiç görmeyecekler.Sizce de çocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler önümüzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye düşündüm ama çocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye düşünmüştüm) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga çıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi düşünecek diye :KK43:
siz yine çoluk çocuğa karışmışsınız. Ben evlendiğimiz ay cicim ayı ne güzel derken eşim gitti İngilizce kursuna yazıldı haftanın 3 günü 4 saat yoktu. Kavga çıkarmıştık yeni evliyiz neden benimle değil de kurslarda vakit geçiriyorsun diye. Meğer gizlice aldığı diğer telefonla beni daha rahat aldatmak içinmiş. Daha doğrusu hep aldatıyormuş da düzeni bozulmasın diye evden çıkmanın bahanesini bulmuş. Şimdi eski eş olur kendileri. Bu güvensizliğim yüzünden altında mutlaka bir şey ararım

Bazen bu yolu da deniyorum biraz ilgilensin diye ama yok oralı olmuyor.misal,en son bakıcımız çocukların baba figürünü oyuncaklarında çok kullandığını söyledi,ben de babaya durumu söyledim duygusal olarak eksik kalıyorlar belki ondan dedim,sırf azıcık etkilensin diye,yok yorum da yapmadı ufacık bir değişiklik de olmadı.
Sizi üzmek için söylemiyorum ama 10 sene evladınız olmamış. Bazı şeyler olmuyorsa zorlamamak lazım 😔😔

Çünkü aşırı komplekse girdi bu aralar.Söylediğim her şeyi yanlış anlamaya çok müsait.Bir örnek vereyim çok basit sıradan bi olayda maç kanalları için vermem gerekenden daha fazla ücret kesilmiş hesabımdan diye bahsettim,farkını vereyim sana :( dedi.Yani sanki ben para kazanmaya başladıktan sonra adam beni ortağı gibi görüyor.Eşi olduğumu unutuyor sürekli dediklerimi “para” ile bağdaştırıyor:(
Hem çalışıp hem iki cocuga bakıp hem de bu adamın ergenliklerine yumusak mi duracaksınız?
Kompleks yapmamayı ogrenmek zorunda. O sızın Cocugunuz degıl Kocanız, bunun farkına varması lazım.

Back
X