Eşimin sporu..

kadın hem işte çalışsın hem eve gelip yemek, temizlik, çamaşır, bulaşık, çocuk hep üstünde olsun ama erkekler bunalıma girsin vallahi ne güzel dünya ya. sanki kadın hiç bunalmıyor hiç ihtiyaç duymuyor nefes almaya. bütün yükü yüklüyorlar kadına sonra sen mutsuzsun yüzün hiç gülmüyor. insani şartlarda yaşamıyoruz ki nasıl mutlu olalım biz.

çok sinirliyim ya çok. sizi gaza getirmek için yazmıyorum konu sahibi. kendi yaşadıklarımdan da pay biçerek nefretimi kusuyorum bu tür erkeklere sadece.

benim imkanım yok temizlik için birini tutmaya sizin imkanınız varsa temizliğe tutun birini, ev yemekleri yapan bir yer bulup haftada 1-2 günü öyle geçirin. kendinizi çok yıpratmayın lütfen ya değmiyor ya vallahi değmiyor. görmüyorlar nasıl yıprandığımızı. zaten çocuk olduktan sonra ben diye bir şey kalmıyor kadında bi de adamların tripleriyle uğraşıyoruz.

Sabah erken kalksın spora öyle gitsin diyeceğim, eşim öyle yapıyor mesela; haftanın 3-4 günü sabahın 6'sında düşüyor yollara, yapılamayacak bir şey değil. Hadi spor meselesini böyle hallettiniz diyelim de, diğer meseleleri nasıl halledeceksiniz? Adamın halletmeye gönlü varmış gibi de görünmüyor. Resmen psikolojik savaş veriyorsunuz. Sporu bıraksa bile o savaş bitecek mi? Bu tavırlarının ne kadar yıpratıcı, kırıcı olduğunu konuşmanız gerekiyor. Dinlemiyorsa, öfkeyle sizi bastırmaya çalışıyorsa, değer mi çekmeye?
Değmiyor asla değmiyor aması çok işte

Şimdi salonu aradım da paketlerle ilgili Bilgi almak istiyorum dedim.
Eşimin aldığı paket karma saatlerde hem salon hem havuz ortak.Kıskanmadım değil ama bunu gizlemesi Mahvetti :KK43: aldatılmış gibi hissediyorum :KK43: çünkü özellikle sordum hayır değil dedi.
Karma derken, kadın&erkek aynı anda spor mu yapıyorlar demek istiyorsunuz? Eee normal değil mi bu? Spor salonlarının karma olmayan saatleri de mi varmış? İlk defa duyuyorum. Hadi bunu bir kenara bırakalım da aldatılmakla ne alakası var? Şuan onu çözmeye çalışıyorum. Genel olarak kıskanç, baskıcı bir yapınız mı var?

Eşimin aldığı paket karma saatlerde hem salon hem havuz ortak.Kıskanmadım değil ama bunu gizlemesi Mahvetti :KK43: aldatılmış gibi hissediyorum :KK43: çünkü özellikle sordum hayır değil dedi.

Eşiniz sizi beğenmiyor olabilir mi?

Karma derken, kadın&erkek aynı anda spor mu yapıyorlar demek istiyorsunuz? Eee normal değil mi bu? Spor salonlarının karma olmayan saatleri de mi varmış? İlk defa duyuyorum. Hadi bunu bir kenara bırakalım da aldatılmakla ne alakası var? Şuan onu çözmeye çalışıyorum. Genel olarak kıskanç, baskıcı bir yapınız mı var?
Hayır gizlemesi tuhaf geldi.
Ve daha önce bu salonla ilgili iyi şeyler duymadım.Masaj adı altında başka olaylar dönüyormuş falan filan..
Hatta duyum değil bizzat orda bi dönem sekreter olarak çalışıp dönen olayları fark edince çıkan bi arkadaşım söylemişti.
Ne bileyim ya midem bulandı gizlemesine gerek yoktu zannımca 🤔

Eşimin aldığı paket karma saatlerde hem salon hem havuz ortak.Kıskanmadım değil ama bunu gizlemesi Mahvetti :( aldatılmış gibi hissediyorum :( çünkü özellikle sordum hayır değil dedi.
Zaten amacı spor degıldı karma olmasına sasırmadım ben.

Spor salonuna gitmenin arayış demek olduğunu ilk kez burada öğreniyorum
Sizin zaten bazı sorunlarınız vardı bunlardan bagımsız olarak yazıcam
Zaten çok yoğun çalışma saatleri varmış kendine vakit ayırmak istemiş olabilir
Ama siz de kendinize vakit ayırmalısınız

haftasonu bu adam hiç mi boş olmuyor haftasonu o bebeklere baksın siz de kendinize vakit ayırın hem de o bebeklerle vakit geçirmiş olur bu kadar basit

yalan söylemesini tasvip etmiyorum bunu muhakkak sorun
Ama spor salonuna gitmek ya da karma saatlerde gitmek bir arayış değil

karma çooook gittim hiç de spor salonunda tanıştığım bir sevgilim olmadı
Konuşun iletişim kurum dolduruşlara gelmeyin

Spor salonuna gitmenin arayış demek olduğunu ilk kez burada öğreniyorum
Sizin zaten bazı sorunlarınız vardı bunlardan bagımsız olarak yazıcam
Zaten çok yoğun çalışma saatleri varmış kendine vakit ayırmak istemiş olabilir
Ama siz de kendinize vakit ayırmalısınız

haftasonu bu adam hiç mi boş olmuyor haftasonu o bebeklere baksın siz de kendinize vakit ayırın hem de o bebeklerle vakit geçirmiş olur bu kadar basit

yalan söylemesini tasvip etmiyorum bunu muhakkak sorun
Ama spor salonuna gitmek ya da karma saatlerde gitmek bir arayış değil

karma çooook gittim hiç de spor salonunda tanıştığım bir sevgilim olmadı
Konuşun iletişim kurum dolduruşlara gelmeyin
10 gün önce boşanma lafının geçtiği evlilikte, eşiyle hiç konuşmadan spora yazılan ve salonun da karma olduğunu saklayan eşten şüphelenmek çok olağan aslında.

Eşimde dönem dönem spora gitti, sorun edilecek bir konu değil normalde ama konu sahibinin evliliği için aynı şey geçerli değil.

Hayır gizlemesi tuhaf geldi.
Ve daha önce bu salonla ilgili iyi şeyler duymadım.Masaj adı altında başka olaylar dönüyormuş falan filan..
Hatta duyum değil bizzat orda bi dönem sekreter olarak çalışıp dönen olayları fark edince çıkan bi arkadaşım söylemişti.
Ne bileyim ya midem bulandı gizlemesine gerek yoktu zannımca 🤔
Ne kadar sakinsiniz ya. Aldatsa bile üç maymunu oynayacak bir haliniz var. Burda size eşinizin totosunu bu kadar kaldırmayın diyenlere çok hak verdim. Adamın ayağına dünyaları serin, salon hakkında pek çok yalan söylesin. Siz bunu sakin karşılayın. Yarın aldatınca da seviyorum ben mi diyeceksiniz

Ne kadar sakinsiniz ya. Aldatsa bile üç maymunu oynayacak bir haliniz var. Burda size eşinizin totosunu bu kadar kaldırmayın diyenlere çok hak verdim. Adamın ayağına dünyaları serin, salon hakkında pek çok yalan söylesin. Siz bunu sakin karşılayın. Yarın aldatınca da seviyorum ben mi diyeceksiniz
Yok şimdi direkt ayrılmak için buluşacağım beraber gidip anlaşmalı boşanalım diyeceğim.Yani sanırım prosedür öyle.

Ayrıca sakin değilim ağlamaktan helak oldum

Ondan güzel ve gencim,yani çevremde söyler kendisi de..Hatta aksine sen daha gençsin ben yaşlandım falan diyor.Aramızda 7 yaş var buarada.

Fiziksel olarak beğenmiyordur belki. Spora giden birinin bedeni farklı oluyor. Eşinizin derdi spor değil yani belli. Aşağılık kompleksine girmiş. Bir de yaşlılık var. Şimdi yaşı kendinden küçük, fiziği güzel bir kadın peşinde bence. Eminim evliyim bile demeyecek orada tanıştığı kadınlara. Sosyal medyada sizi silecek ya da fake açacak belki. Ben öyle düşünüyorum. Bence ilk gün veya 1 hafta sonra bir sürpriz yapın ondan habersiz aynı yere gidin. Bakın bakalım ne tepki verecek.

kadın hem işte çalışsın hem eve gelip yemek, temizlik, çamaşır, bulaşık, çocuk hep üstünde olsun ama erkekler bunalıma girsin vallahi ne güzel dünya ya. sanki kadın hiç bunalmıyor hiç ihtiyaç duymuyor nefes almaya. bütün yükü yüklüyorlar kadına sonra sen mutsuzsun yüzün hiç gülmüyor. insani şartlarda yaşamıyoruz ki nasıl mutlu olalım biz.

çok sinirliyim ya çok. sizi gaza getirmek için yazmıyorum konu sahibi. kendi yaşadıklarımdan da pay biçerek nefretimi kusuyorum bu tür erkeklere sadece.

benim imkanım yok temizlik için birini tutmaya sizin imkanınız varsa temizliğe tutun birini, ev yemekleri yapan bir yer bulup haftada 1-2 günü öyle geçirin. kendinizi çok yıpratmayın lütfen ya değmiyor ya vallahi değmiyor. görmüyorlar nasıl yıprandığımızı. zaten çocuk olduktan sonra ben diye bir şey kalmıyor kadında bi de adamların tripleriyle uğraşıyoruz.
yüklemiyorlar , kadın kendisi bu sorumlulukları alıyor . kadının tercihi tamamen .

Merhaba herkese öncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gün kadar önce ilgisizliği yüzünden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız çocuklarımıza da evin her türlü sorununa da) kötü tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sözümüz ayrılık olmuştu ancak akşam çiçek getirmesi özür dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de çalışan bi anne olarak en geç çocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince görebilsinler diye geç bir vakit aslında;yoksa gönül 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 günü spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş dönüş mesafesi bu yani daha erken mümkün değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde çocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hiç görmeyecekler.Sizce de çocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler önümüzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye düşündüm ama çocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye düşünmüştüm) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga çıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi düşünecek diye :KK43:
Bırak gitsin bellı zaman sonra sıkılıcak 15 ayda maşallah ne kadar uzun bi süre

Burada her olayı kendi içinde insanlarıda kendi çevresinde değerlendirmek gerekir. Bazı arkadaşlar spor salonına gitmek aldatmak mı? Karma olmayanıda var mı? Şeklinde sorular sormuş? Bazen olaylara cevap verirken karşındaki insanın çevre durumununa ve eşinin ona verdiği haklara da bakmak lazım. Mesela bende eşimde spor salonuna gideriz,akşamları arkadaşlarımızla çıkarız ama bu ikimize verilen bir haktır, dünya görüşümüze göre doğrudur. Konu sahibininn verdiği cevaplardan karısına akşamları dışarı çıkmasına izin vermeyen bir adamın, kendi karma havuz ve spor salonu talebini ben masum görmemeyi ben baskıcılık, boş kıskançlık olarak görmem. İnsanların dünya görüşleri vardır. Sen kadın akşam dışarı çıkamaz, akşamları dışarı çıkan kadına kötü gözle bakarlar kafasındaysan kendinde öyle yerlerde fink atamazsın.
Konu sahibi sana gelecek olursak şu saatten sonra adamın niyet belli oldu. Çünkü senin eşinin amacı spor olsa, kendi dünya görüşüne göre erkek saatini seçerdi. Onun için garını al biran önce. Ben sende ciddi bir özgüven eksikliği gördüm. Ezdirme kendini kocan en fazla ne yapabilir. Zaten anladığım kadarı ile evin tüm yükü sende, çocuklar için desen adamın zaten çocukları gözü gördüğü yok. Gerektiğinde resti çekmez, istemediğin şeyleri yaptığında haddini bildirmezsen, ilerde çok ağlarsın, çünkü daha önceki mesajımda da yazdığım gibi kocan gözünü dışarıya açmış. İki gün sonra aldatılırsan, şuan yaşayacağından daha ağır şeyler yaşarsın. Restini çek sen anneysen kocanda babası, annelik çocuğun tüm yükünü sırtlanmak değildir. Madem o dışarda hayatta karışmak istiyor, aynısını sanada tavsiye ederim, bakıcınla anlaş haftanın en az iki günü aynı salona aynı şartlarda gider bende yazılırım. İzin vermiyor mu basar tekmeyi geçerim. İzin vermemesi zaten ortada bir yanlışlık olduğunun göstergesidir bana göre. Bakın evliliklerde yerine göre alttan almak gerekir ama siz şuan öyle bir durumda değilsiniz. Zaten bunun bir sonraki aşaması daha önceki konularıda dikkate alırsak aldatma olacak gibi duruyor. En azından kendini salak yerine koydurmamış olursun.

Back
X