Eşimin şüpheli yazışması...Hayalkırıklığım...

7 yılda ilk defa bir açık yakalamissiniz .Ama bence yurtdışı işler yapan çok fazla kişi ile görüşmek konuşmak zorunda kalan biri ile evlendiginiz için zaten her zaman bir tehdit altında olduğunuzda kabul etmek zorundasınız .Birsey olacağından değil sadece yarının 10 yil sonrasını garantisi olmadigindan dolayı .Bugün Kate ile hobilerini konuştu yarın başka biri ile konuşmayaçağı ne malum .Zaten hobiler gelene kadar iyi bir muhabet olmuştur ki konu hobilere kadar gelmiştir .Birini is konuşması dışında hobilerini bilmek isteyecek kadar tanımak istiyor .Hepimizde biliyoruz ki sadexe ilgi duyduğumuz kişilerin hobilerini merak ederiz .konuşmaları silmesi zaten bütün durumu açıklıyor .bugüne kadar kimseyi merak etmedi is dışında konusmadi varsayalım yine Kate etki bıraktı sonucu ortaya çıkar .

Bugune kadar guvenini sarsacak herhangi bir hareketi gormediysen ve hissetmediyesen (ki kadinlar hisseder) bos yere uzmeye ve uzulmeye degecek bir durum yoktur bence

sizi okurken aynı biz ,aynı benim eşim gibi dedim; davranışlar ,konuşmalar, eşinizin sevilmesi vs
ortada aldatma gibi bir durum olmamış evet büyütmeye gerek yok orda haklıyız. erkekler ne kadar güvenilir olursa olsun bu hiç kaymayacağı anlamına gelmez.siz de kayma işinin taa başındayken yakalamışsınız .aldatmalar böyle başlıyorya önce sohbet sonra zevkler sevip sevmemeler,sonra buluşma vs. ben de eşimin telini hotmailini hepsini karıştırırım .benden başka bir kadınla bişeyler konuşmanın gereksiz olduğunu düşünürüm. o da benimkini bazen karıştırır. bundan hiçbir zaman rahatsızlık duymadık. güvenimimz de yüzde yüz
eşinin davranışı oldukça yanlış senin yaptığın da çok doğru olmuş

Whatsapi silip yeniden yuklediginiz zaman sohbetlee geri yuklensnmi diye soruyor evet dedignzde yukluyor.
Ben gecen gun meraktan denemistim :

Whatsapp yedekleme yapar. Yedekleri silmediyse geri getirilebilir. Anlattiklarina gore insanlar olumsuz yorum yapmicaklar cunku adami ilahlastirmissin. Ama senin hissettiklerin onemli. Hisleri yabana atma.

Telefon Androidse dosya yöneticisine girip ana dizin(sdcard0 diye de gecer bazi telefonlarda) /whatsapp/databases/ ordaki tum dosyalari al bana özel mesaj at yardımcı olurum tarifi zor.

Mükemmel ilişki yoktur çünkü mükemmel erkek ve kadın yoktur. Nitekim ayrılmanın eşiğinden de dönmüşsünüz ama bence kötü düşünmeden önce bir süre daha inanmış gibi yapıp izleyin

Mükemmel kandırmış sizi..bu tarz adamların en iyi yaptığı şey saf kadınlara "asla aldatmaz mükmmel biri" imajı vermek.bana da profesyonel bir yalancı izlenimi verdi..zaten konuşmayı silmesi herşeyin kanıtı

Seni uzmek istemem ama malesef ki erkeklerin cogu bunu yapiyor. Demissiniz ki benim yanimda kimseye bakmayan mukemmel biri yaniliyorsunuz. Siz yokken oyle bir bakar ki cogu boyle hormonol bir durum durduramazlar hep bakarlar. Ayrica bu tur yazismalar musterilerle oluyor demis cok sasirdim nasil bir is ki bu patronu jigololuk yap bu isi bagla derse de mi yapacak cok komik geldi bana hic inanmadim. Sizin ona guvendigini bildiginden silmemis. Ama durumu anlayinca okursunuz diye silmis ne gerek var di demek ki korktugu baskaa seylerde vardi hic samimi degil silmeseydi rahat olsaydi belki bir ihtimal is icin zorlamis olabilir diyebilirdik. Kisi kendinden bilir isi cok dogru. Ya da takmiyorsa adam sizi kurcalamaz hicbir seyinizi turlu turlu huylusu var. Bana kalirsa siz bu sorunlari daha yasarsiniz gibi. Guven sarsildi bir kere her an panik olacak supheleneceksiniz cok zor.

Is icin bile olsa ya saka gercege donusurde kalp kayarsa olmuyor mu sanki.

Hic dogru bulmadim. Hic hos degil yol yakimsa oturup konusup iyoce gozlemleyip bir kez daha dusunun birlikteliginizi

Kaybetme korkusu yasayan durust dogru adam ilkeleri olan adam kim ne derse desin boyle islere girmez. Isi baglamak icin sohbet ettik ne demek yaa hic inanmadim ben siz bilirsiniz.

Hakkinizda hayirlisi olsun karariniz

7 senelik ilişkinizde sizi üzmemesi yapmayacağı anlamına gelmez. Arkadaşların da dediği gibi whatsappta geçmiş msjları döndürmeyi deneyin. Olursa ne âlâ zaten kararı kendiniz verirsiniz olmazsa da şimdilik yapacak bir şey varmış gibi gözükmüyor. Bir dahaki hatasına kadar affedin. Zaten böyle şeylere meyilli ise artık gözünüz açıldı. Acizane tavsiyem asla ve asla bir erkeği mükemmel olarak görmeyin. Msjları hemen silmiş olması hiç masum değil. Selam ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…