eşimin surat asması

bir yemek için tartışmışsınız.
benim eşimin önüne yemek koyana kadar açım bile demez. yemek yoksa evde birşeyler atıştırır olmadı makarna yapar.
Sonuçta arkadaş bir günlüğüne yapmış. Hergün yemek yaparken iyide bir gün yapmamış o mu sorun olmuş.
Arkadaşın eşine yeseydin ya teyzende demesi belki eşinin zoruna gitmiştir ama ne var ki bunda benimde eşim teyzesine gitse yemek yemese bende yeseydin ya teyzende derdim. Sonuçta teyzesi yedi kat uzağımı.Ama eşide belki evimde yemek istedim demesi eşinin evinde beraber yeme isteğini gösteriyor.
Kısacası bunlar ıvır zıvır şeyler bence. Uzatmaya gerek yok. Belki eşinde doğum gününü bekliyordur o zaman barışırırz eşim bana süpriz yapar diye. Bu tür şeylerle üç günlü dünyada kalp kırmaya değmez.

saçma bir konu, yani gereksiz yere taaa cumartesiye kadar uzatmayımı düşünüyorusunuz, çok samimi olmayabilirsiniz ama hediyesinide ve kutlamayıda mutlaka yapın

Ama burda sorun edilecek bişi yokki
Maşallah güzel de giden bi evliliğinz var
Eşiniz kendi evinde yemek yemek istemiş bu gayet normal
Sorun edip uzatıcak bi konu yok
Bundan sonra onun bu inceliğine dikkat edip öyle hareket edersiniz

teşekkür ederim arkadaşlar bugün mesaj atmış kadınlar günümü kutlamış bende onun doğum gününü kutlıyacağım yorumlarınızdan dolayı tekrar teşekkürler hepiniz çok yardımcı oldunuz iyiki bu forum var.

Back
X