Hep öyle. Dışarda kibar nazik vur enseye lokmasını al bana ise sürekli bağıran çağıran bir tip.ağzının payını vermelisin bizce. :)
Hiç arkamda eşim var duygusunu hissetmedim. Sürekli beni çocugu mu ezip dışarda melek bir insanToplum kalabalık anası babası danası dinlemem aynı şekilde azarlarım. İşe yarıyor.
Siz ne yapıyorsunuz peki öyle susup duruyormusunuz .El iyisi derler ya huyu öyle sanırım....
Daha çok sinirleniyorum ve tüm öfkem ona dönüyor kavga ediyoruz çok şiddetli bir şekildeSiz ne yapıyorsunuz peki öyle susup duruyormusunuz .
Gücü bir tek size yetiyorda ondan. Ben de toplum içinde eğer küçük düşürüyorsa beni aynı tepkiyi veriyorum hatta çoğu zaman o yapmadan yapıyorum. Aman dikkat edin de bu adam zarar vermesin size.Hiç arkamda eşim var duygusunu hissetmedim. Sürekli beni çocugu mu ezip dışarda melek bir insan
Peki sizde aynı şekilde onu rencide etseniz ne tepki verir .Daha çok sinirleniyorum ve tüm öfkem ona dönüyor kavga ediyoruz çok şiddetli bir şekilde
Bugün ki gibi kavga ederiz zaten son zamanlarda hep böyle oluyorPeki sizde aynı şekilde onu rencide etseniz ne tepki verir .
Öyle oluyor karşılık veriyorum beni dinlemiyorsun itaat etmiyorsun bir erkek karısına sus deyince kadın susar diyor daha da çıldırıyorumBir insanın iyiliği en yakınlarına olan davranışlarindan belli olur.
Ezdirmeyin kendinizi, o sizi tersliyorsa, konuşmanıza rağmen değişmiyorsa sizde karşılık verin o zaman.
Nerede yazıyormuş bu söylediği? Bu kafadaki adama birşey de anlatılmaz kolay kolay.Öyle oluyor karşılık veriyorum beni dinlemiyorsun itaat etmiyorsun bir erkek karısına sus deyince kadın susar diyor daha da çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?