Eşimin sürekli beni azarlaması

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
285
648
41
Ankara
Hanımlar sizin eşleriniz nasıl benim kocam haklı da olsam biriyle tartıştığım an beni azarlamaya başlar ele karşı beni küçük düşürür bu huyları yüzünden ondan çok soğudum ne yapmalıyım

Laftan anlıyorsa uyar.

Ama yok anlamıyorsa....Aynısını sen de ona yap. Ne hissettiğini anlasın.

Baktın gene olmuyor. Birilerinin yaninda seni azarlayınca sinir krizi geçir.

Eşin rezillikten korkuyorsa iyi çalışan bir yöntemdir.

Hiç arkamda eşim var duygusunu hissetmedim. Sürekli beni çocugu mu ezip dışarda melek bir insan
Gücü bir tek size yetiyorda ondan. Ben de toplum içinde eğer küçük düşürüyorsa beni aynı tepkiyi veriyorum hatta çoğu zaman o yapmadan yapıyorum. Aman dikkat edin de bu adam zarar vermesin size.

Bir insanın iyiliği en yakınlarına olan davranışlarindan belli olur.

Ezdirmeyin kendinizi, o sizi tersliyorsa, konuşmanıza rağmen değişmiyorsa sizde karşılık verin o zaman.

Bakıyorum bazen çevremdeki eşlere haklı haksız demeden eşini savunuyor adam arkasında duruyor benimkisi ben haklı da olsam hatalı hep benim gibi bana destek olmak yerine birde üstüne kendi bağırıp çağırıyor

Bir insanın iyiliği en yakınlarına olan davranışlarindan belli olur.

Ezdirmeyin kendinizi, o sizi tersliyorsa, konuşmanıza rağmen değişmiyorsa sizde karşılık verin o zaman.
Öyle oluyor karşılık veriyorum beni dinlemiyorsun itaat etmiyorsun bir erkek karısına sus deyince kadın susar diyor daha da çıldırıyorum

Blöf yapsanız ayrılalım gibisinden , yani gerçekten ayrılabilirsinizde tabi , adam hiçbi dilden anlamıyor sanki .

Ayrılmaya da ayrılmıyor ki boşanacam senden biktim usandım bu tavırlarından diye basbas bağırdım evden kovuyorum git diyorum gitmiyor ben toparlanıp gitsem çocugu vermiyor iyice bunaldim

Öyle oluyor karşılık veriyorum beni dinlemiyorsun itaat etmiyorsun bir erkek karısına sus deyince kadın susar diyor daha da çıldırıyorum
Nerede yazıyormuş bu söylediği? Bu kafadaki adama birşey de anlatılmaz kolay kolay.

Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama baştan itibaren tepkinizi koysaydınız böyle olmazdı sanırım. Size değer verse zaten bile bile incitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…