Eşimin sürekli beni azarlaması

11 yıl dır

Annesi babası nasıl insanlar , bu tipler tırsak olur genelde , varsa babasından yada sizin babanızdan falan çekinmezmi acaba

Biriyle tartışsam haklı da olsam adam benim yerime elin 7 kat yabancısını savunup üstüne beni azarlar öyle bir tip

Üzüldüm , odun gelmiş odun gidecek kolay kolay değişmez , yazık birde kız çocuğu var evde .

O bağırmaya azarlamaya başlayınca fırsat bile vermeden azarlamasına bulunduğunuz odayı terk edin ve konuşmayın bir müddet..

Hep mi böyleydi eşiniz yoksa son zamanlarda mi değişti
1- sizi sevmiyor gibi davranışları
2- aldatıyor olabilir mi

erkeklerin boyle sacma sapan tavirlari olabiliyor kalabalik ortamlarda. kusura bakmasin ama milletin icinde bana ne yaparsa ayni sekilde cevap veririm, verdimde. hani guyya susacaksin ay rezil olmayalim diye susacaksin saniyorlar..susarsan hep yaparlar, susmayinca o lafi oyle bir yutarki konusamaz bir daha.

Aldatanlar azarlamaz aksine iyi davranır ve umursamaz, salar yani..
Bende aldatildigim icin az çok biliyorum önceden de çok sevgi dolu bir adam değildi ama biryerden sonra ipler iyice koptu meğer adam beni aldatıyormuş, bakışları filan değişmişti resmen, insan anlıyor yani sanki varligimdan bile rahatsız oluyordu bunu ona söylediğimde de sen öylesin diyor, şuan boşanma surecindeyiz ama malesef hala aynı evdeyiz, birde aldattığını bildiğimi bilmiyor, bile bile susmak da çok zor sabrediyorum sadece

Bir gün eşim, sözünü kestiğimi düşündüğü için beni herkesin içinde sertçe uyardı. Halbuki bana göre sohbete katılıyordum. Bişey demedim. Ama sonra gel zaman git zaman o benim sözümü kesti herkesin içinde. Dedim ki saygı istiyorsan saygılı olacaksın. Sözünün kesilmesini istemiyorsan sen de kimsenin sözünü kesmeyeceksin. Ben de bunu herkesin içinde ve sert bi şekilde söyledim. Aynen onun bana yaptığı gibi. Tahminimce bunu herkesin içinde yapmanın ne kadar onur kırıcı olduğunu anladı ve bir daha kimsenin yanında beni rencide etmedi.

Yani diyeceğim o ki, o sizi herkesin içinde azarlıyorsa siz de sert çıkın. Rezillikse rezillik. Saygı göstermeyi öğrensin.

Kısacası narsist kişilik bozukluğu ,
Dışarıdaki kişileri kendinden güçlü gördüğü için hep onlar haklı asla kendini kötü duruma düşürmez

Öncelikle ilk defa oluyorsa ona bu yaptıgının beni utandırdıgını insanların için bir daha beni rencide etmemesini ciddi bir şekilde söylerim baktım yine yaptı işte o zaman Kendine gel ben senin çocugun değilim derim agzının payını veririm orda kimsenin önünde beni azarlayıp küçük düşüremez ne olursa olsun

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, benim çevremdekiler de ne yardan geçerim ne serden kafasında olduğu için bu şekilde tavır sergiliyor. Sizin eşiniz gözden çıkarmış yıldırma politikasına geçmiş resmen gidin diye..

Amin cok sagolun Aynen ikimizinde ikinci evliliği zaten geçimsiz bencil bir adam bide çalışmıyor evde çocuğumuza bakıyor, bir bakıma aldatmasi iyi bile oldu yoksa ikinci evliliğin idare edeyim bosanmamayim diye düşünüyordum ama artık imkansız biraz dah devam etse iş şiddet uygulamaya kadar gidecek gibi malesef

Insanin kendini savunmasi kadar dogal bisey yok bunu ona anlayacagi dilde anlatin. Benim esim normalde ileri goruslu ama ilk zamanlar biriyle tartismaya girdigum zaman beni sorgulamaya kalkardi empati duygundami yok sen biriyle tartisip kendini savunsan akli var diye gurur duyardm oyle anlarda bana bulasmamasini dile getrdim insan zaten gergin oluyo bide kendimi savunmaya gectim diye azarmi işiteceğim

Öyle oluyor karşılık veriyorum beni dinlemiyorsun itaat etmiyorsun bir erkek karısına sus deyince kadın susar diyor daha da çıldırıyorum Ok
Nefret ediyorum bu düşünceden kadın şunu yapar kadın bunu yapar. Eski nesil böyle böyle beyinlerini yıkamış resmen oğullarının bir de bunu dine yormaları yok mu. Erkeklerin çoğunda bu düşünce var ne yazık ki olmayanları da anne babaları takdir edilesi insanlar yada kendileri. Kadınları bi rahat bırakmadılar. Benim de oğlum var asla bu şekilde büyümeyecek ince ince işleyeceğim onu kadınlara saygılı olması gerektiğini onlara öncelik vermesi gerektiğini daha nazik davranılması gerektiğini öğreteceğim inş bir kadın eşinden saygı sevgi görürse zaten daha fazlasını verir. Ne kadar harikayız aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…