Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkeklerde sakız çiğneyeni ve dondurma yalayanı görünce tiksiniyorum ben genelde ya.anında bir soğukluk geliyor . Tabi evde istediğini yapsın abartmadığı sürece .
Çiğnemem ve çiğneyeni de itici bulurum. Ses de çıkarmasa, balon da yapmasa, öyle ağzına lokma atmış da yutamıyor gibi gıvgıvgıv 40 saat geviş getirir gibi ağız yüz oynatmak çok itici.
Hayatımda en rahatsız olduğum şeylerden biri yanımda sakız çiğnenmesi. Abarttığımı düşünebilirsiniz ama boşanmaya giderdi bu iş. O kadar sinir oluyorum.
Hayatımda en rahatsız olduğum şeylerden biri yanımda sakız çiğnenmesi. Abarttığımı düşünebilirsiniz ama boşanmaya giderdi bu iş. O kadar sinir oluyorum.
Evliyim, kocam yaparsa gözünün yaşına bakmam:)) Çok fena bir takıntı bu. Eşimi de kendime göre seçtim. O benden daha takıntılı ama, kafa göz dalabilir sakız çiğneyene:)))