Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

Aneksenamunnn benim eşim de böyle. Her işe kp koşmuş evlerinde, yakın oturduğumuz için de bir şey olsa kv-kp yi arardı eşim onlar gelir yapardı. Şimdi küsüz çağırmadı babasını.

Geçen klozet musluğu bozuldu, vananın yerini bulamadık gece 12 de, neyse sonra eşim kapattı. Kombi bozuldu onu internetten bakıp halletti. Wc ye musluk almış artık çıkmaz ayın son çarşambasında değiştirir.

Çamaşır makinem bozulunca ben yapmıştım internetten baka baka...

Mecbur kalınca yapar inşallah.

Yakın zamanda evimizi taşıdık. Ve bu süreç o kadar zor geçti ki anlattıklarınızla resmen o günlere döndüm. Banyoda duşakabinin silikonları eskimiş ve dışarıya su kaçırıyordu, işte klozette akıntı vardı kısacası banyo ve tuvalet bakım ve usta istiyor. Ya kendi yapacak ya usta çağıracak. Ama gelin görün ki bu yapılacakları belki bin kere söyledim .Resmen 1 saatlik işlemler 1 ayda halledildi. Artık sustum bıkmıştım söylemeye baktım kendi halletmiş her yeri düzeltmiş. Ama daha fazla bekletseydi kendi kendime usta çağıracaktım. Bu resmen sorumsuzluk, önemsememe. Kendi eşime bu konuda kızdığım gibi sizin eşinize de kızdım. Ufacık ve kısa sürede halledilecek şeyler için bu kadar ısrarcı etmemeliler bizi.

Size derdini açmış insana böyle ukala konuşmayı meziyet mi sanıyorsunuz

Ama onları gördükçe sinirin bozulmuyor mu

Dönüp zaten cevap verdiğiniz yorumumu tekrar mı okudunuz?
Ukala derken? Aşağılık kompleksiniz var sanırım.

Cevap verdiğimi hatırlamadım arada kaçırdığım yorumlar oluyor baştan takip ediyorum.Beni aşağılıyorsunuz demedim ukala konuşuyorsunuz dedim.O yüzden aşağılık kompleksiyle alakası yok.Laf sokacaksanız daha doğrusunu bulun.

Belki önceki konularımda ve başkalarının konusunda en ufak şeyde boşan kocan seni sevmiyor tarzı yorumlarla karşılaşmış önlem almışımdır.Yalnız ben o konuyu uzatmadım bile bir iki cümle kurdum sanki uzun uzun anlatmışım gibi konuşmuşsunuz.Ayrıca kocamı yermemde sıkıntı yok da övmemde mi sıkıntı oldu sizin için?
Gerçekten morali bozuk insanı daha da bozmaya çalışıyorsunuz ya ifrit oluyorum bu tarz kişiliklere...madem yardımcı olmayacaksınız niye laf sokmak için parmaklarınızı yoruyorsunuz ki..hayır görmediğiniz tanımadığınız insanlara internet üzerinden laf sokmak gerçekten zevk veriyor mu?

Ama onları gördükçe sinirin bozulmuyor mu
Bozuluyordu. Hala da kafamı ona takarsam günüm mahvoluyor.O yüzden ben de kendimi geri çektim zaten rahatsız olduğumu biliyor. Mesela geçen gün işten geldim,eşim erken gelmiş yatak odasında ki boy aynası 6 aydır duvara dayalı duruyordu onu monte etmiş. Tablo vardı onu duvara asmış. Bi de evimiz çok küçük inan bunlara takılırsam bol bol kavga ederiz gerek yok :)

İyi yapmış bari...of of aynen öyle canım ya sabır gerekiyor

Hatta size tavsiyeler verdim konuştuk falan Kafanız güzel herhalde sizin 235729752 iş yapmaktan

yazık bize valla.sence mesajım ağır olmuş mu normal mi

Allah sabır versin diyeceğim ama böyle bir eşle zor.
Sırf tamirat işlerindeki umursamazlığı yüzünden boşanan bir arkadaşım var.

2sene önce banyo musluğundan bi elektrik geliyodu eşime söylüyorum onu çarpmıyomuş ya bak çocukları yıkarken dokunurlar falan bişey olur derken kontrol kalemiyle baktı cidden muslukda elektrik var derken tamirciyi getirdi adam baktı var ama sorun bizim evde değil 10daireye de sorduk herkezde varmış benim adama gamsız diyodum adam çarpılmış umursamamış yaa neyse bizim usta her daireye baktı meğer komşunun fırındanmış attırdık fırını hayır öyle böyle de kaçak yapmıyomuş usta bina yanar anlayamazsın bile bile kullanılır mı diye eee niye yenisini alcakmış eşi tamir etmişmiş
Bazı erkekler bence tamir etmesin bizim evde usta gerektirmeyen işleri ben yaparım eşimin nadirdir yaptığı
Bende sen gibiyim dediğim o an olmalı ikinciyi de söylerim baktım yapmıyo kendim yaparım ama tamir için servis bile çağrılcaksa yandım aylarca söylerim en sonunda yeterki sus diye çağırır ve her ustaya yaptırcak başka iş bulur
Erkekleri anlamak zor ee onlarında bizi anladığı söylenmez daha ywni evlisin alılırsın

Ya çocuk istiyor ama böyle savsaklayınca sorumsuzluk yapıncaben 1 sene sonra değil 5 sene sonra çocuk düşünürüm yani
Galba bu şikayetler tek bende yokmuş en azından biraz içim rahatladı

Ya çocuk istiyor ama böyle savsaklayınca sorumsuzluk yapıncaben 1 sene sonra değil 5 sene sonra çocuk düşünürüm yani
Galba bu şikayetler tek bende yokmuş en azından biraz içim rahatladı

Ben de eşimin bu sorumsuzluğu yüzünden 6 senedir çocuk yapmıyorum; ama kv nin canına minnet, neymiş eşim bana güvenmiyormuşmuş (kv nin lafı).

Şimdi kv kp küsüz bal gibi de yapıyor ama ben takmıyorum hiç, 1 kere söylüyorum o kadar. Kombi bozuksa soğuk suda yıkanan da kendisi sonuçta sadece ben değilim.

Eşinize aslansın kaplansın hayatım çok beceriklisin yaparsın taktiği işler bence, ben öyle yaptım işliyor yavaştan

Şimdi eşim akşam 6 da çıkıyor çalışıyor sabah geliyor uyuyor.Ertesi gün evde oluyor sonraki gün akşam gidiyor.Yani 12 saat çalışıp 36 saat dinleniyor.
Söylenmemiştim çok söyledim tamam dedi.Tamam demesin o zaman yapamam desin.Her seferinde sana tamam dense yapılmasa ne hissedersin?patlasın bakalım bana.

Tamirat yapmadigini söylemek kocanizi yermek degil ki. Benim eşim de pek yapmaz ve anlamaz da ustelik. Ben övmeyin aşagilayin demedim. Kocam beni öperden, sarilirdan sonra tamirat yapmaza gecince bir "ne alaka" olmadi değil.

işte anlamayan insan anlamıyor ama elbet verdiği aklı dinlediği birisi vardır birde o yöntemi kullan bak kardeşim veya bak oğlum böyle yapma böle yaparsan şöyle olur diye nasihat etse.

Eşim akıl almayı hiç sevmez ona anca ben yaptırırım o bile olmuyor zaten aradım sucuyu gelecek.Mesajımı da okumadı artık akşam eve gidene kadar uyanır okur.Surat asarız öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…