Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

Öff konuyu okuyunca ben şiştim burda ya. Allah o kocaya sabır versin. Çok sürmez bu evlilik. İncik cincik şeyleri amma abartmışsınız.
Erkeklerin kadın dırdırı dedikleri şey tam olarak bu olsa gerek. Çekememekte de haklılar bence.

Kendiniz tamir edin bu kadar konuşacağınıza. Sırf lafsınız siz de ha.

Bu işlerin kadını erkeği yok.

Aynı aynı bizimkisi aynısı .
6 senedir dilimde tüy bitti .
Artık umursamıyorum banyonun aynasının lambası takılacak aylardır takılacak..

Abartma bence ya. Benim eşim de ağırdan alır. Ama ben en fazla iki kere söylerim. 3. Seferde ya ben yapmaya kalkarım ya tamirci çağırırım. Ya da eşyayı kaldırıp yere vururum öfke sinir hicbir sey kalmaz.. paşa gidip yenisine para verince o da rahat eder. Oh sorunsuz. Mis gibi.

Benim mutfak prizi 5 senedir dışarda duruyor
Kontrol kalemi varsa kendiniz yapin. Eşimden öğrendiğim kadarıyla anlatayım. Sigorta kutusundaki düğmeye basin. Elektrik kesilecektir. Sonra kontrol kalemi ile prizin iki deliğinden kontrol edin emin olmak için. Prizin ortasındaki vidayı çıkarın, prizin üst kısmı yerinden cikar. Sonra sağında ve solunda ki iki vidayı gevsetin. Gevsettikten sonra prizi yerine oturtun ve elinizle prize basılı tutarken sağ ve soldaki vidaları iyice sıkın. Sonra prizin üst kapağını yerine takın ve ortasındaki vidayı sıkın. Sigorta panelinde bastığınız dugmenin bulunduğu parçanın üstünde bir de sarter var onu kaldirin. İşte bu kadar. Prizin beş yıllık eziyetini bitirmiş oluyorsunuz:)

Bizim evde klozet bozuldu kovayla su döküyorum aptal mütahit bi parça takmış sifon yeri tek parça satılmıyo komple klozet takımıyla satılıyo bir türlü tek parça bulamadık eşimde umursamıyo artık ,bn de uyuz olmaya başladım senin gibi ,kovaya su doldurup döküyom 2 çocuk herseferinde israf Allahtan 2 tane wc varda idare ediyom yoksa bana da geliyolar

Teşek
Teşekkürler

Tamir işi erkeğin görevi değildir.

Zaten sorunları çözmek için cabaliyormus.

Bazı hayat arkadaşları gerçekten yorucu oluyor.

Çağır bir tamirci yaptır, büyütülecek mevzular değil.

Yuzgoz olmasın boşuna .

Evde tamir işi erkeğin görevidir. Elinden gelmiyorsa da tamirci cagirip başında beklemek onun görevidir. Bu adam süs biblo değil. Yeri geldiginde evin reisiyim erkek benim diyorlar ama. Kadının tek başına tesisatçı ile evde işi ne. Kadınlarımız artık her işi kendi yapıyor. Çalışıyor, çocuk doğurup büyütüyor, ev işini yapıyor alışverişi yapıyor. O zaman evde erkek olmasa da olur.
Kadın kadınlığını bilecek, erkek erkekliğin bilecek ki iş yürürsün. Kadınlara hep tavsiye ediyorum. Fazla sorumluluk alırsanız kocalar üzerindeki sorumluluğu da size yükler. Bırakın yapsın, yapmazsa görevlerini hatirlatin. Kadın her işi yapacak adam evde pinekleyecek, disarda aylaklık yapacak. Ne güzel dünya erkeklere.

Bazen tamirat isleriyle ilgilenmemesi ilgilenmesinden çok daha iyidir
Esim bilmişlik taslayip tamir islerine girisince evi su basti, duvarlar paramparca oldu, en son yangin cikartiyodu. Hayatim fazla zorlama istersen bu evin yaşanabilir durumda olmasi gerek dedim o gun bugundur ellemiyor allahtan

Bence yapamayacgindan korkmus. Cunku asiri ego sorunu haline getiriyorlar bu durumu
Yaparim tabiki be ne olcak sanki beceririm tabiki heeytt durumlari

Kadının tek başına tesisatçı ile işi ne mi ? Size bir şey söylemiyorum bu yorumu yaparak siz zaten kadınlığınıza büyük bir saygısızlık yaptınız :) Allah hidayet versin.
Evimizde erkek yok,babam yok,çok şükür eve tesisatçı geldiğinde işleri hallediyor ve gidiyor aksi bir durum yok.Kadın neden evine tamire gelen bir ustayla tek kalamıyor ?
Kişi kendinde bilir işi...

Ne meraklisiniz her şeyi tersinden anlamaya be. Kadınlığa birşey dediğimiz yok hanımefendi. Bizim burda evde erkek dururken kadının tesisatçı çagirmasi ayiplanir. Milletin ağzı torba değil ki buzesin. Herşeyi derler. Sizin evde erkek yoksa baska çareniz yok o yüzden siz cagiriyorsunuz. Evde erkek dururken kadin tesisatçı niye çağırsin diyoruz. Zaten kadın ile yabanci erkeğin aynı evde bulunması doğru değil, haberlerde neler duyuyoruz. Caiz de degil. Ben kendi inancima göre yorum yaptım, siz uymayabilirsiniz.
Ayrıca tesisatçı ile samimiyet sizin aklınıza geliyor hemen nedense. Allah size hidayet versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…