Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

Kazan belki yerinden cikmistir yada parcasi kirilmistir kesin baksaydi yapardi ugrasmadi.benimki zamaninda eski elbise dolabinin parcalarindan tuvalete kesip bicip raf yapmis adam.hele bir kac ay once ikeadan 2 elbise dolabi almistik montajini ben isteyken kendi yapti dar alanda yatagin ustunde dolabi birlestirmis adam isine geldimi yapiyorDolma, sarma, kol boregide yapiyorum gene olmuyor

O rafla montajı ben de yaptım canım,mutfak monte edilirkem ustanın aletleri alıp alıp öteki odada kesip biçiyordum:))
Çocukların odalarını da söke taka ben yerleştirdim,ama kazan bilemedim,belki erkekler bilebilir birbiriyle fikir alışverişi yaparak.

Lavaboaç paketleri işe yaramıyor mu,ben onu döküp üzerine kaynar su döküyorum hiç bir sorun kalmıyor,solunmayacak tabii ki.

Benim esim de tamam der ama ne kendisi yapar (hos ben yaparim dedigi her seyi bozdu) ne de usta getirir yaptirmaya.iki yil soyledigimi bilirim evdeki bir tamirat icin.ben yolunu soyle buldum.gidip tamirciyi bulup yarin gelin evde su tamirat var diyorum esime de bi zahmet artik basinda dur beni yalniz birakma diyorum.
Telefonumda tesisatci sucu elektirikci hepsinin numarasi kayitli:) erkeklerin hepsi ayni sanirim kimi duysam bundan sikayet ediyor.

ee??
bunu neden yazdınız şimdi kadın daha çok özensin adama hırslansın diye mi !!

burası topluluğa açık bir platform ve görmezden gelemiyorum elimde değil
burda ayy benim kocişim şöyle iyi böyle iyi canım kocişim moduna giriyor böyle insanlar nispet eder gibi
Sanki mesaj yarım kalmış gibi,evet güzel şeyler yazdıkları,fakat"bunu ben şöyle sağladım,şöyle bir yol izledim"dese konu sahibine de yararlı olurdu.

Bukadar büyütecek olay yaratacak bir durum yok ki.Yapmıyorsa çağırın bir sucu yarım saatte hem sifonu yapsın hem musluğu.Para vermek istemiyorsa sorumluluk sahibi olmayı öğrenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…