- 27 Ağustos 2018
- 317
- 122
- 18
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Kazan belki yerinden cikmistir yada parcasi kirilmistir kesin baksaydi yapardi ugrasmadi.benimki zamaninda eski elbise dolabinin parcalarindan tuvalete kesip bicip raf yapmis adam.hele bir kac ay once ikeadan 2 elbise dolabi almistik montajini ben isteyken kendi yapti dar alanda yatagin ustunde dolabi birlestirmis adam isine geldimi yapiyorKız adam kazanı nasıl taksın
Vay anam oğlanları tesisatçılık kursuna mı göndersem nedir
Gelinlerden zılgıtı yiyeceğiz anlaşılan
Siz de dolma sarma,sonracıma kol böreği yapmayı öğrenin gelinler,yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Oh oh dediğinize gore siz de rahatladıniz herhalde:))Oh oh,konu sahibi de sizi merak ediyordu,rahatlamıştır epey:))
O rafla montajı ben de yaptım canım,mutfak monte edilirkem ustanın aletleri alıp alıp öteki odada kesip biçiyordum:))Kazan belki yerinden cikmistir yada parcasi kirilmistir kesin baksaydi yapardi ugrasmadi.benimki zamaninda eski elbise dolabinin parcalarindan tuvalete kesip bicip raf yapmis adam.hele bir kac ay once ikeadan 2 elbise dolabi almistik montajini ben isteyken kendi yapti dar alanda yatagin ustunde dolabi birlestirmis adam isine geldimi yapiyorDolma, sarma, kol boregide yapiyorum gene olmuyor
Hem de nasıl,hep sizi merak ediyordum çünki:))Oh oh dediğinize gore siz de rahatladıniz herhalde:))
Lavaboaç paketleri işe yaramıyor mu,ben onu döküp üzerine kaynar su döküyorum hiç bir sorun kalmıyor,solunmayacak tabii ki.Ah ah yazacaklarım içinizi rahatlatmayacak malesef.Sizin tüm düşüncelerinize katılıyorum ama bu adama iş yaptıramazsınız.7 yıllık evliyim ilk başlarda ( bazen hala) sizin gibiydim şu bozuldu yaparmısın derdim çıt yok bi daha söylerdim bi daha sonunda sinirden patlardım.Sonuç sıfır .Evde çivisi yok hiçbişeye elini sürmez.Eğer çok aciliyetli birşeyse usta çağırır mesela lavabo tıkalıysa.Sizin eşinizde aynı daha 2 aylık evliyken böyle olduğuna göre hiç uğraşmayın , ance kavga edersiniz.
ee??Benim eşim evdeki her türlü tamirat işlerini yapar. Elektrik dugmesinin yerini değiştirme tekrar alçı boya ile duvarı eskisi gibi yapma, tavana LED lamba yapma, tuvalet havalandırmasına fan takma lamba yandığında çalışıyor, evi komple boyama, peteklerin suyunu değiştirme en son yaptığı isler. Çok beceriklidir. Değme ustalari cebinden cikarir. Meslegi öğretmen. Maşallah diyeyim.
Beni merak edeceğiniz bir durum yok. Kendinizi daha çok rahatlatacak şeyler merak edin.Hem de nasıl,hep sizi merak ediyordum çünki:))
Size ne oluyor. Konu sahibi degilsiniz. Yorumumu görmezden gelin siz.ee??
bunu neden yazdınız şimdi kadın daha çok özensin adama hırslansın diye mi !!
Ahhah kızma ya,Allah mutluluğunuzu daim etsin,kızacak ne söyledim ki:)Beni merak edeceğiniz bir durum yok. Kendinizi daha çok rahatlatacak şeyler merak edin.
burası topluluğa açık bir platform ve görmezden gelemiyorum elimde değilSize ne oluyor. Konu sahibi degilsiniz. Yorumumu görmezden gelin siz.
Sanki mesaj yarım kalmış gibi,evet güzel şeyler yazdıkları,fakat"bunu ben şöyle sağladım,şöyle bir yol izledim"dese konu sahibine de yararlı olurdu.burası topluluğa açık bir platform ve görmezden gelemiyorum elimde değil
burda ayy benim kocişim şöyle iyi böyle iyi canım kocişim moduna giriyor böyle insanlar nispet eder gibi
aynen :)Sanki mesaj yarım kalmış gibi,evet güzel şeyler yazdıkları,fakat"bunu ben şöyle sağladım,şöyle bir yol izledim"dese konu sahibine de yararlı olurdu.
Size kızacak kadar ne sizi tanıyorum, ne de deger veriyorum.Ahhah kızma ya,Allah mutluluğunuzu daim etsin,kızacak ne söyledim ki:)
Biraz çekememezlik, kıskançlık sezinledim sizde.burası topluluğa açık bir platform ve görmezden gelemiyorum elimde değil
burda ayy benim kocişim şöyle iyi böyle iyi canım kocişim moduna giriyor böyle insanlar nispet eder gibi
Ahhahhah, tamam:))Size kızacak kadar ne sizi tanıyorum, ne de deger veriyorum.
Aşırı bir tıkanma oldu bu yaz usta geldi özel bir aletle açtı.Lavaboaç paketleri işe yaramıyor mu,ben onu döküp üzerine kaynar su döküyorum hiç bir sorun kalmıyor,solunmayacak tabii ki.
usta çağırın parasıyla yaptırın bakar ki olmuyor kendi elini hızlı tutar belkiSen de bulamadın yani çözümünü...kıyamam ben bize ya offff hain domdomlar
elektrikçi yok mu sizin oralardaBenim mutfak prizi 5 senedir dışarda duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?