- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
A AtomicGirl eğer bekarsan gözünü seveyim büyük konuşma evet karşıydım alkole ben aşık oldum ve ailem onay vermeden evlendim kısa sürede onlar sanki hissettiler yurt dışında eğitim görüyodum çok görüşmedik eşim ve ailesyle görüştüğümüzdede böyle bi ortam olmadı saygı içersinde oturup konuşuldu taki imzayı attık adam dediki ortamı toplayım içmeye dedim heralde bi günlük sınra ardı arkası kesilmedi benim annrm hasta kıyamadım onu üzmeye çünkü o bilmiş meğerse olacakları şimdi bile yazarken bu satırları kaderime ağlıyorum sonrasında tabi ben kimse üzülmesin diye sus sus devamı çocuk ve ben artık dayanamıyorum çünkü ben bittikten sonra aynı zulmü çocuğuma da yapıcaklar biliyorum
Yok bende evliyim hatta hikayemiz az benziyor bende yurt disindayim esimle uzaktan tanisarak goruserek evlendim,ama 5 senenin sonunda evlenmeye ikna edebildi beni, benim icin hayatta onem verdigim seyler vardir (herkesin vardir) ve bu konularda uyusamasaydik olsemde askimdan evlenmezdim zaten. herkesin duygulari yasayis sekli farklidir ama ben hep mantigima gore yasamaya calisyorum hayati..
keske acele etmeseydiniz, keske ailenizi dinleseydiniz dicem ama bu saatten sonra ne ise yarar, ayrilin kendinize ve cocugunuza onlardan uzakta temiz bir hayat kurun bence bunu yapabilirsiniz.