eşimin telefon görüşmeleri...

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
daha önce benzer bi konu açmıştım aslında ama fikir almak için burdan devam etmek istiyorum.
kızlar benim eşim uyanık olduğu her dk telefona yapışık olarak geziyo.. artık o kadar bunaldım sıkıldım ki herşeyi unutup sırf bu yüzden boşayabilirim bu adamı.
bi örnek verim mesela.dün arkadaşlarla akşam konsere gittik, orada bile iki dk sonra ortadan kayboldu, sap gibi kaldım ben ortada.. gitmiş bi yerlerde telefonla konuşuyo. konser bitti eve döncez adam yok ortada. herkes bana soruyo kocan nerde diye. kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam. neyse eve döndük. kimle konuşuyodun çok mu acilde orda kayboldun yanımdan dedim. kardeşi aramış iki kere çağrı bırakınca aramak zorunda kalmış falan... ama hep böyle. sınırsız faturası var aylık ve kim çağrı bırakırsa arıyo. faturanın sınırsız olduğunu bilen arkadaş akraba kim varsa resmen telefonda sohbet ediyo. gerçekten bıktım artık ama ben. her aradığım da biriyle görüşüyo. ne kadar ben bu durumu bilsemde içime şüphe düşüyo. ki ben kardeşiyle bile konuşsa rahatsız oluyorum artık. saatlerce ve yersiz telefon konuşmaları gerçekten beni hayattan soğuttu bu adamın. artık onla hiç bi yere gitmek istemiyorum..
söyleyin kızlar ya ben abartıyor muyum ?
aranızda böyle eşi telefon bağımlısı olan var mı ? bu durumu nasıl düzeltebiliriz. yoksa gerçekten kafayı yicem ben ya ???

sınırsız görüşmeyi değiştirsin ya ne öle çağrı atanı aramak siz hayratmısınız işi olan arasın gereksiz tlf. konuşmalarına sinir olurum sırf sınırsız diyee

aklıma arama detaylarına bakmak geldi..o kadar çok telefon görüşmesi tuhaf.
arama detaylarına da bakıyorum cnm hep bildik numaralar..

sınırsız görüşmeyi değiştirsin ya ne öle çağrı atanı aramak siz hayratmısınız işi olan arasın gereksiz tlf. konuşmalarına sinir olurum sırf sınırsız diyee

bi kaç ay önce onuda denedik bu defa kabarık bi fatura geldi ve o beni daha da acıttı..
ya konuşsun tmm da sınırsız diye sürekli de konuşulmazki ihtiyacı varsa konuşur telefonda insan boş muabbetin heleki hergün aynı kişilerle ne anlamı var ben çözemedim.. bi tek benim kocam mı böyle :26:

çağrı atmak da neyin nesi?Ayıp ya...

alışmışlar işte canım. kendilerini bayıla bayıla ararsa bi insan çekinmez kmse. adam tel daha çalmadan geri arıyo
uyusss

Telefonda, internette, dumanla haberleşerek fark etmez, keyfi nedenler yüzünden herhangi bir şeyi sürekli benimle geçireceği zamana tercih etseydi, yedirirdim o iletişim aletini ona. Yani tepkinizde çok haklısınız bence. Eşinizin tavrı sorumsuzca. Tek çaresi, eşinizin bunun farkına varıp, düzelmeye çalışması. Yoksa sizin tek taraflı yapacağınız hiç bir şey, bunun önüne geçemez bence.

bencede... ama her konuştuğumda çağrı bıraktı napim falan diyo. ona göre çok normal. ama beni bi kere aradığında başkasıyla görüşüyo olsam hemen sorar. merak eder.
bıktım artık yemin ederim. bi kere daha konuşacağım bu konuyu anlayacağını sanmıyorum ama
çok ciddiyim sırf bu yüzden boşanacağım nerdeyse. evde huzur kalmadı. ona göre ben abartıyorum ve canım kavga etmek istiyor. ama bi şeklide ikimizden biri vazgeçmeli bu davranıştan. ben çok denedim elimde değil. çünkü dediğin gibi boş tel görüşmelerini beraber geçireceğimiz zamana tercih ediyo. yoruldum artık. düşünün ya başbaşa veya arkadaşlarınla bi yere gidiyosun eşiniz kalkıp gidiyo telle konuşmaya yada elinde tel. herkes birbiriyle ilgileniyo sen sap gibi klalıyon ortada. :78:

Son düzenleme:
Aynen böyle bir arkadaşım vardı benim, çok da severdik birbirimizi.
O bi de çift telefonla gezerdi, birini kapatır diğerini açardı.
İki çift kelam edemezdik zır zır zır telefon... sonunda bozuldu arkadaşlığımız, görüşmüyoruz artık.
Hadi bu arkadaş da insanın eşinin böyle olması gerçekten sinir bozucu.
Öyle konserde sinemada evde falan kapatsın bari telefonunu çok zor değil.

benim eşim de bana kızardı,
faturamı şirket ödemeye başlayınca eskiye kıyasla daha çok konuşuyordum cidden
akrabalarıma çok düşkünümdür sürekli birbirimizi arar sorarız görüntülü konuşuruz
birkaç kez eşim mırın kırın etti kapath hadi artık fln dedi o zamanlar anlamamıştım
ama birgün "yanıdna figğran gibi yakın koruma gibi kalıyorum ben yokken görüşsen bi de kulaklık alsak böyle yüzüne dayamasan" dedi
o günden beri onu yalnız bırakıp kolay kolay görüşmüyorum
eşine güzellikle nasıl hissettiğini anlatabilirsin
sağlığı için de tehlikeli olduğundan bahsedebilirsin

Tarifesini değiştirsin bence sınırlı bi tarifeye geçsin
Ama anladığım kadarıyla kendisi de durumdan memnun
Önce bu duruma ikna edin, çok zararlıymış zaten cep telefonu:)
Bunu falan anlatın

cnm benim eşimde yirmidört saat telefonla konuşur. eve gelir yemek yer. arkasından öncesi annesi çaldırır, eşim arar konuşurlar, sonra sırayla kardeşleri, dayıları, teyzeleri, kuzenleri, arkadaşları vs. böyle uzayıp gider. konuştuklarıda havadan sudan şeylerdir. ama ben tepkimi koydum. hiç ilgilenmedim eşimle, hiç bir isteğini dinlemedim, yapmadım. kendime başka uğraşlar buldum. bir kaç gün sonra anladı hatasını azalttı artık. eskisi gibi değil. hatta tlf.la konuşurken gözlerine bakıyorum kötü kötü. anlayıp hemen kapatıyor.

Aynı durumu ben kendi annemde yaşıyorum...
Bütün kardesler gurbette...
Hal boyle olunca telefonlar da bedava olunca sureklı arıyorlar...
Yemın ederım sınır krızı gecırdım bıgun...

Kadın kapatmak ıstedıkce uzatıyorlar sohbetı...

Nefret edıyorum ıletısım araclarının yerınde kullanılmamasından...

ama benim eşim gurbette falan değil. konuştuğu kişileri haftada iki kez görür.ama yinede boş laftan başka işi yok
bıktım yemin ederim

sınırsız olduğu için ben deuzun konuşurum annem arkadaş akraba uzakta hep..ay yapmasam mı ki ama eşimin yemeğini vs eksik etmem yani yemekten sonra ararım mesela..pazarları 1 saat çekilirim odaya zaten eşim de tv izliyordur sorun yok gibi görüyorum..acaba o da kızıyor mudur ki?

eşin evde yokken konuşabilirsin cnm. bu durum gerçekten uzun olunca çok rahatsız edici. biz zaten birbirimizi sadece akşamları görüyoruz bari akşam yanımdayken, ya da ne bilim en azından dışardayken bıraksın telini. yapışık sanki kulağına aadamın. deli oluyorum deli.. her gün ne konuşur bi insan yaa telefonda :26:

Benim eşim de çok konuşur telefonla .Ama genelde iş görüşmeleridir .İşinde de acil durumlar olduğu için anında müdahale etmesi gereikyor .Bende muzdaribim bu durumdan ama pek şikayetçi olmamaya çalışıyorum .Bir iş bir de kendi teli var .İş telinin çalmadığı zamanlarda çevresi geniş olduğu için arkadaşlarıyla destan yazardı telefonda bu durumun benim için ne kadar sıkıcı olduğunu paylaştım kendisiyle .Artık daha temkinli .Üstelik durumu eş ,dost ,akrabaya da iletmiş olacak ki eşim evdeyken kimse pek aramıyor :)) Genelde arkadaş yada ailesiyle görüşmelerini ise işten eve gelirken yapar trafikte uzayıp gidince bol bol vakitleri oluyor :)) Ama iş görüşmelerinin vakti ,süresi de hiç belli olmuyor .

Arkadaşım konuşmanın pek faydasını göremediysen eğer sende misilleme yap eşine .İşe yarayacağını düşünüyorum .Hem de numaralar hep bilindik demişsin yani şüphe uyandıracak başka bir görüşmesi yoksa bence buna da şükretmelisin ve en azından bunun için kendini çok yıpratma derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…