arama detaylarına da bakıyorum cnm hep bildik numaralar..aklıma arama detaylarına bakmak geldi..o kadar çok telefon görüşmesi tuhaf.
sınırsız görüşmeyi değiştirsin ya ne öle çağrı atanı aramak siz hayratmısınız işi olan arasın gereksiz tlf. konuşmalarına sinir olurum sırf sınırsız diyee
çağrı atmak da neyin nesi?Ayıp ya...
Telefonda, internette, dumanla haberleşerek fark etmez, keyfi nedenler yüzünden herhangi bir şeyi sürekli benimle geçireceği zamana tercih etseydi, yedirirdim o iletişim aletini ona. Yani tepkinizde çok haklısınız bence. Eşinizin tavrı sorumsuzca. Tek çaresi, eşinizin bunun farkına varıp, düzelmeye çalışması. Yoksa sizin tek taraflı yapacağınız hiç bir şey, bunun önüne geçemez bence.
Siz mart ayından beri kendinizce sadece mücadele ediyorsunuz ama zerre huzurunuz yok... :44:
Evlilik bu demek değil ki!
Aynı durumu ben kendi annemde yaşıyorum...
Bütün kardesler gurbette...
Hal boyle olunca telefonlar da bedava olunca sureklı arıyorlar...
Yemın ederım sınır krızı gecırdım bıgun...
Kadın kapatmak ıstedıkce uzatıyorlar sohbetı...
Nefret edıyorum ıletısım araclarının yerınde kullanılmamasından...
pardon ama
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...-konular-nickler-cevaplar-7.html#post20547941
bunu okuyp öyle konu açın derim artık size..
cnm benim eşimde yirmidört saat telefonla konuşur. eve gelir yemek yer. arkasından öncesi annesi çaldırır, eşim arar konuşurlar, sonra sırayla kardeşleri, dayıları, teyzeleri, kuzenleri, arkadaşları vs. böyle uzayıp gider. konuştuklarıda havadan sudan şeylerdir. ama ben tepkimi koydum. hiç ilgilenmedim eşimle, hiç bir isteğini dinlemedim, yapmadım. kendime başka uğraşlar buldum. bir kaç gün sonra anladı hatasını azalttı artık. eskisi gibi değil. hatta tlf.la konuşurken gözlerine bakıyorum kötü kötü. anlayıp hemen kapatıyor.
sınırsız olduğu için ben deuzun konuşurum annem arkadaş akraba uzakta hep..ay yapmasam mı ki ama eşimin yemeğini vs eksik etmem yani yemekten sonra ararım mesela..pazarları 1 saat çekilirim odaya zaten eşim de tv izliyordur sorun yok gibi görüyorum..acaba o da kızıyor mudur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?