eşimin telefon görüşmeleri...

sınırsız olan hat eşimin teli canım ben kendime kontor bile almıyorum artık konuşmalar oradan o eve gelince bedava tel de geldiği için konuşuyorum akşam..tabi aman aman her akşam değil bazaen hergün olsa da 2/3 günde bir ararım yarım saat bazen 1 saat..

senin ki normal o zaman canım..

Akşam eşin eve gelince telefonu al sende eş,dost kim varsa ara .Ona o gün hiç fırsat verme telefonu eline almasına .Hatta bir kaç gün daha böyle yap bence .Dışarı çıktığınızda da olabilir .Belki yalnız kalınca seni anlar ne dersin ?

her şeyin aşırısı zarar hadi iş yüzünden olsa bi derece kabullenilir ama akraba,eş,dost bile bile sınırsız diye çağrı atılıp aranmaz ki
ee hadi arada aranılır diyelim de hergün hergün niye arıyolar,konuşacak ne buluyorlar?? onu anlamadım,
hepsi gurbette mi?? başka ne konuşulur ki ,benim de eşim yaz aylarında bu şekilde işi gereği personeli akşam bu şekilde takip edip yönlendiriyor
işi olsada çok sinir bozucu bir kaç ay geçiriyorum seni hergün düşünemiyorum bile....

yok canım ben annemle bile 10 dk konuşsam onun yanında canı sıkılır. eşim bencil bi insan..bunun bi çözüm olacağını sanmıyorum, daha da tartışırız bu şekilde..

hiç biri gurbette falan değil. haftada en az iki kere gördüğü insanlar.. boş boş konuşuyolar.. hergün konuşacak ne buluyolar onuda anlamıyorum...

akşam konuşmayı denedim ve yine tartıştık. ona göre yaptığı herşey çok normal. ben onun hatalarını arıyorum. her zaman ki gibi o haklı..her zaman ki gibi alttan almak yerine inat edip direniyo.. dirensin bakalım bu kez benimde alttan almak orta yol bulmak gibi hiç niyetim yok..insan en azından dikkat ederim canım dese. benim yanımda, toplum içinde konuşmasa bu kadar sorun çözülecek.. ama madem yaptığı normal devam etsin bakalım.. şu an ben onun yüzüne bakmıyorum, o da benim..anladım artık gerşekten biz hiç mutlu olamayacağız...

Ondan bir süre ayrı kalıp cezalandırmayı denesen?
Seni göremeyince değerini anlayacağına eminim...
Bu sefer de seni ararmış sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…