eşimin telefonun daki mesaj!!!

öyle yapmaya çalışıyorum
ama eğer bir kez daha böyle birşey olursa
eşim söyler mi bilmiyorum

bnce çok abartıyorsunuz. görümcenle iyi geçin . bak canım görümcen zeki davranıyor sen ondan daha zeki davran.. eşine görümcenle bi sorunun olmadığını hissettir.

bnce çok abartıyorsunuz. görümcenle iyi geçin . bak canım görümcen zeki davranıyor sen ondan daha zeki davran.. eşine görümcenle bi sorunun olmadığını hissettir.
valla ben biraz aptalım bu konuda
pat diye söylerim herşeyi
neden böyle yaptığını benim umrumda olmadığını söyledim eşime

eeee halen cevabınızı bekliyorum
yoksa verecek birşey bulamadınız mı
yoksa başka kişilere
anlamadığınız konularda fikir mi veriyorsunuz?

o değilde konu sahibi böyle bir şey yazmamış ki sizin kafa baya karışmış

valla net söyleyeyim görümcen hadsiz.. yani hadi ilgilenen yoksa 1000 km öteden abi mi bi değerinde sorun çıkarsa dr. görüşmek isterse idrarında enfeksiyon varsa ilgilenmeli ! Allah akıl versin yerinde olsam güler geçer bi güzel ilgisizliğim ve umarsızlığımla çatlatırım.. sen sinir oldukça o yapar.. dalga geç

o sinir olduğumu görmiyor
halen aynı ilgisizliğimle devam ediyorum
çünkü umrumda değil

Anlayamadım ben . Nedir bu ya da ne var bunda?
konu sahibi bir rahatsızlığından dolayı şu an bebek sahibi olamıyor. eşide biraz içerliyor istiyor bebek.. görümce de normalde ne abi ne yengeyi aramayan sormayan birisi.. Bayramda bile mesaj atmaz.. ama hamile kaldığından beri bebeğe aldığı dondan ultrasona kadar sürekli mesaj atıyor bir de pat diye ve başka bişeyde yazmak yok vs.. eski konuydu :)
şimdi de doğum uzmanının sekreterine tutup abinin numarasını vermiş hani bebek gelişimi tahliller kontroler için doktorun sekreteri arar ya..adam da 1000 km uzakta zaten bir de bir abi neden ilgilensin ki der konu sahibi.. bu arada abi de anlam veremiyor duruma.. umarım doğru anlattım kadının koca, kv akraba eş dost zaten yanında.. taa oradan dr sekreterine abinin numarası verilmiş iletişime geçecek ilk kişi olarak

Bende konuda neye çıldırdığınızı anlamayanları anlamadım... Kendi telefonu yok mu kadının niye doktoruna kendi telefonunu vermiyor ? Hadi kendi telefonu yok diyelim yada bir aile üyesinin de telefonunu vermesi gerekiyor diyelim eşi varken abisinin telefonunu vermek de ne demek oluyor ? Bir de evdeki aile üyeleri bu konuyla ilgilenmiyordur belki diyenler falan olmuş.. Yahu eşi bu eşi.. Hamile karısıyla o ilgilenmeyecekte abisi mi ilgilenecek ? Ben görümcenizi art niyetli buldum. Sizin çocuğunuzun bazı sebeplerden olmamasından dolayı bu şekilde davranarak canınızı yakmaya çalışıyor.. Hamilelik fotolarını atıp durmak falan nedir yani ? Benim bu durumdan anladığım bu...

şimdi 11 sayfalık konuyu size anlatmayayım tekrardan
ne var diye merak ederseniz önceki yorumları okuyabilirsiniz
11 sayfayi sormamistim. Bu cümleyi kurarken ki bahsettiğiniz sinir bozucu durumu sormuştum. Onu da merakimdan sormadım.
Neyse dilerim çözersiniz.

Senin sorunun,her yapılanın seni üzmek için olduğunu sanman galiba.
Sen üzülüyorsun bu bir gerçek ama herkes seni özellikle üzmeye çalışmıyordur herhalde.Yani kadın ne bilsin senin eşinin telefonunu karıştıracağını,dr numarasından mesaj var diye küplere bineceğini ?
Daha önceki konuna yazmış mıydım hatırlamıyorum ama okumuştum.Size fotoğraf gönderilince nispet sanıyorsun. Göndermeseler belki daha çok alınırsın ki böyle insanlar da gördüm.Herkese gönderdi bana göndermedi gözüm kalır benim yok diye düşünen oldu.
Bunlar hassas konular tabii ama onun da hamilelik mutluluğunu yaşamaya hakkı var.Abisiyle paylaşmak istemesi çok normal.Eşinin num arasını neden vermiş bilmem ama mesela ben annemle babamı dr a götürünce kendi numaramı veriyorum.Onlar telefonlarına pek bakmazlar,kapalı tutarlar veya mesaj gelince telaş ederler diye düşünüyorum.

Agresif bir yapınız var sanki. Konunuza da yorumlarınıza da yansımış. İlk önce bir sakin olun. Sizi anlamak güçleşiyor çünkü böyle.
Görümcenizle anlaşamıyorsunuz. Görümceniz bebeği ile hava atmaya çalışıyor. Anladım. Ama bu konu biraz eşinizle ilgili değil mi? Bırakın rahatsız oluyorsa bu durumdan tepkisini o dile getirsin siz değil. Belki de kardeşinin bebeğini merak ediyor ilgi göstermek istiyor olabilir. Sizi kırmamak için bazı konularda benim de haberim yok neden yaptı ki diyebilir.
Eşiniz bebeği sevmek isterse aşırı bir tepki verecekmiş gibi bir izlenim oluşturuyorsunuz.
Görümceniz fesat kıskanç bir tipse sizin konuşmama hakkınız tabi ki var. Ama eşiniz içinde aynı şeyleri dikta etmeyin. Kardeşi sonuçta.
Bir de bu olayı görümceniz sinirinizi bozmak için yapıyorsa sizi çok iyi tanıyor demektir. Çünkü bu konu o kadar da öfkelenecek bir şey değil. Ama sizi çok sinirlendirmiş. Bence görümcenize kendinizi bu kadar açık etmeyin.

Doktorun yokmuş gitme hastaneye' ne demek ben bunu anlayamadım.
Teşekkür ederim çabanız için :) ben sadece cümleyi anlarsam belki karşı tarafında ne amaçla söylediğini, böylelikle ne yapmaya çalıştığını anlarım diye şe ettim

çok doğru anlatmışsınız
teşekkür ederim

Benimde durumdan çıkardığım bu
çünkü kendisi acayip kıskanç bir insan
Galiba herkesinde öyle olduğunu düşünüyor
kendisi kayınvalidesi ile yaşıyor
numara vereceği en son kişi eşim
ben insanların bu derece vicdansız olmasını anlayamıyorum

yani eşim görümceme o mesajı atmış
doktorun yokmuş hastaneye gitme diye
ben bu mesajı görünce
eşime sordum ne alaka senin numaranı vermiş diye

Ben sokakta çocuğumu öpüp koklarken eşim bana der insanların içinde çok öpüp koklama çocuğu olan var olmayan var.
Bu ince düşünce hiç tanımadığı insanlar için. .
benim kocam düşünebiliyorum pekala o bayandan düşünebilir ama
sizin görümce tam tersi. Ve o akrabaniz yani.
Senin kirilmaman için daha da dikkatli olması gerekirken gözüne sokmuş.
Abisinin iyice çocuk istemesini, istiyor sanırım.
Zaten çok uzakta demişsiniz. Abisi bir fayda sağlayacak diye verilmemiş demek ki. Dahil olmasını istemiş görümce, çocuk heyecanı yasatarak heveslensin istemiş.
Eşiniz alet olduğunun farkında değil sanırım.
Eşinize anlatın tüm olanları ama bizim çocuğumuz yok diye yapıyor demeyin. O kısmı kendisi idrak etsin siz lafları oraya getirin.
Fotoğraf falan attiginda bence tepki vermeyin iyi yada kötü bir süre sonra keser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…