- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
öyle yapmaya çalışıyorumKesinlikle tepkinde çok haklı buldum seni. Abisinin çocuk sahibi olmayı ne kadar istediğini bilerek nispet yaparcasına böyle davranması çok saçma. Nasıl zevk alıyorlar bundan anlamıyorum. Allah nasip ettiği vakit sizin de olacaktır evladınız ama bunu herkes anlayamıyor işte. Zor da olsa görmezden duymazdan gelin.
valla ben biraz aptalım bu konudabnce çok abartıyorsunuz. görümcenle iyi geçin . bak canım görümcen zeki davranıyor sen ondan daha zeki davran.. eşine görümcenle bi sorunun olmadığını hissettir.
eeee halen cevabınızı bekliyorumAbartıyorsunuz yahu ne yani ta oradan ağabeyinize kız ayarlamaya çalıştığı için mi numaran verdi yani haa bütün doktorlar kızlar herkes senin kocanın başında aman koru kocanı. Var mı böyle bir saçmalık. Dediğiniz gibi gerçekten bunalımdasınız her gün bir konu açıyorsunuz artık bu sizde hastalık haline geldi çoğu da kaynana görümce eşim kıskançlıklarınız maddiyet biraz nefes alın bence. Etrafınzdakilere şüpheyle yaklaşmayı bırakıp eşinize de hayatı zindan etmeyin biraz eşinizle ilgilenin güzel şeyler yapın yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok gerçekten.
Kadınla bir konuşmaları olmamış ki ha kadnda hazırda bekliyordu evli başka şehirde olan bir adamla ilişki kurmak için görümceniz doktor kadını da ayarlamıştır bu mu mantığınız belki o kadıncağız da evlidir zaten bir görüşme yakalamış değilsiniz ki kadınla yani.
o değilde konu sahibi böyle bir şey yazmamış ki sizin kafa baya karışmışAbartıyorsunuz yahu ne yani ta oradan ağabeyinize kız ayarlamaya çalıştığı için mi numaran verdi yani haa bütün doktorlar kızlar herkes senin kocanın başında aman koru kocanı. Var mı böyle bir saçmalık. Dediğiniz gibi gerçekten bunalımdasınız her gün bir konu açıyorsunuz artık bu sizde hastalık haline geldi çoğu da kaynana görümce eşim kıskançlıklarınız maddiyet biraz nefes alın bence. Etrafınzdakilere şüpheyle yaklaşmayı bırakıp eşinize de hayatı zindan etmeyin biraz eşinizle ilgilenin güzel şeyler yapın yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok gerçekten.
Kadınla bir konuşmaları olmamış ki ha kadnda hazırda bekliyordu evli başka şehirde olan bir adamla ilişki kurmak için görümceniz doktor kadını da ayarlamıştır bu mu mantığınız belki o kadıncağız da evlidir zaten bir görüşme yakalamış değilsiniz ki kadınla yani.
Anlayamadım ben . Nedir bu ya da ne var bunda?Yani eşimin telefonunda mesajını gördüm doktorun yokmuş gitme hastaneye demiş
şimdi 11 sayfalık konuyu size anlatmayayım tekrardanAnlayamadım ben . Nedir bu ya da ne var bunda?
bende halen cevap bekliyorumo değilde konu sahibi böyle bir şey yazmamış ki sizin kafa baya karışmış
o sinir olduğumu görmiyorvalla net söyleyeyim görümcen hadsiz.. yani hadi ilgilenen yoksa 1000 km öteden abi mi bi değerinde sorun çıkarsa dr. görüşmek isterse idrarında enfeksiyon varsa ilgilenmeli ! Allah akıl versin yerinde olsam güler geçer bi güzel ilgisizliğim ve umarsızlığımla çatlatırım.. sen sinir oldukça o yapar.. dalga geç
konu sahibi bir rahatsızlığından dolayı şu an bebek sahibi olamıyor. eşide biraz içerliyor istiyor bebek.. görümce de normalde ne abi ne yengeyi aramayan sormayan birisi.. Bayramda bile mesaj atmaz.. ama hamile kaldığından beri bebeğe aldığı dondan ultrasona kadar sürekli mesaj atıyor bir de pat diye ve başka bişeyde yazmak yok vs.. eski konuydu :)Anlayamadım ben . Nedir bu ya da ne var bunda?
Bende konuda neye çıldırdığınızı anlamayanları anlamadım... Kendi telefonu yok mu kadının niye doktoruna kendi telefonunu vermiyor ? Hadi kendi telefonu yok diyelim yada bir aile üyesinin de telefonunu vermesi gerekiyor diyelim eşi varken abisinin telefonunu vermek de ne demek oluyor ? Bir de evdeki aile üyeleri bu konuyla ilgilenmiyordur belki diyenler falan olmuş.. Yahu eşi bu eşi.. Hamile karısıyla o ilgilenmeyecekte abisi mi ilgilenecek ? Ben görümcenizi art niyetli buldum. Sizin çocuğunuzun bazı sebeplerden olmamasından dolayı bu şekilde davranarak canınızı yakmaya çalışıyor.. Hamilelik fotolarını atıp durmak falan nedir yani ? Benim bu durumdan anladığım bu...Biliyorum arkadaşlar hemen hemen her gün konu açıyorum
Ama inanın çıkmazlar o kadar bunaltıyor ki beni
Yoruluyorum, sürekli birileriyle konuşma isteği duyuyorum
benim görümcem bizden yaklaşıl 1000 km uzakta oturuyor (hani şu bana sürekli hamilelik fotolarını yollayan)
hamile ve eşinin ailesi ile birlikte yaşıyor
Eşimin telefonunu kendi ilçelerinde ki doktorun sekreterine vermiş
Yani eşimin telefonunda mesajını gördüm doktorun yokmuş gitme hastaneye demiş
Bende mesajı görünce çıldırdım.
Sizce ne yapmaya çalışıyor???
çünkü eşime gelene kadar kendi, eşi, kv, kayınbabası, kaynı, görümcesi var yanında yaşayan
konuma şöyle bir ekleme yapayım
Görümcem biraz farklı birisi
Yani bizi ayrılmanın eşiğine getiren bir insan ve
hem benim rahatsızlığımdan dolayı hem evliliğimiz oturmadığı için evlat sahibi değiliz
bana bayramda bile mesaj atmayan insan sürekli fotolarını atıyor
Abisini de öyle çok sevip sayan birisi değil.
11 sayfayi sormamistim. Bu cümleyi kurarken ki bahsettiğiniz sinir bozucu durumu sormuştum. Onu da merakimdan sormadım.şimdi 11 sayfalık konuyu size anlatmayayım tekrardan
ne var diye merak ederseniz önceki yorumları okuyabilirsiniz
asıl mesele sekreter değildi zaten
onun eşimin numarasını vermesinin mantığını bulamamaktı
abisini düşünen insan bile bile üzmeye çalışmaz
ama bilerek ve isteyerek yapılan bir durum bu
kendi aklınca galiba kıskandırmak istiyor
konu sahibi bir rahatsızlığından dolayı şu an bebek sahibi olamıyor. eşide biraz içerliyor istiyor bebek.. görümce de normalde ne abi ne yengeyi aramayan sormayan birisi.. Bayramda bile mesaj atmaz.. ama hamile kaldığından beri bebeğe aldığı dondan ultrasona kadar sürekli mesaj atıyor bir de pat diye ve başka bişeyde yazmak yok vs.. eski konuydu :)
şimdi de doğum uzmanının sekreterine tutup abinin numarasını vermiş hani bebek gelişimi tahliller kontroler için doktorun sekreteri arar ya..adam da 1000 km uzakta zaten bir de bir abi neden ilgilensin ki der konu sahibi.. bu arada abi de anlam veremiyor duruma.. umarım doğru anlattımkadının koca, kv akraba eş dost zaten yanında.. taa oradan dr sekreterine abinin numarası verilmiş iletişime geçecek ilk kişi olarak
çok doğru anlatmışsınızkonu sahibi bir rahatsızlığından dolayı şu an bebek sahibi olamıyor. eşide biraz içerliyor istiyor bebek.. görümce de normalde ne abi ne yengeyi aramayan sormayan birisi.. Bayramda bile mesaj atmaz.. ama hamile kaldığından beri bebeğe aldığı dondan ultrasona kadar sürekli mesaj atıyor bir de pat diye ve başka bişeyde yazmak yok vs.. eski konuydu :)
şimdi de doğum uzmanının sekreterine tutup abinin numarasını vermiş hani bebek gelişimi tahliller kontroler için doktorun sekreteri arar ya..adam da 1000 km uzakta zaten bir de bir abi neden ilgilensin ki der konu sahibi.. bu arada abi de anlam veremiyor duruma.. umarım doğru anlattımkadının koca, kv akraba eş dost zaten yanında.. taa oradan dr sekreterine abinin numarası verilmiş iletişime geçecek ilk kişi olarak
Benimde durumdan çıkardığım buBende konuda neye çıldırdığınızı anlamayanları anlamadım... Kendi telefonu yok mu kadının niye doktoruna kendi telefonunu vermiyor ? Hadi kendi telefonu yok diyelim yada bir aile üyesinin de telefonunu vermesi gerekiyor diyelim eşi varken abisinin telefonunu vermek de ne demek oluyor ? Bir de evdeki aile üyeleri bu konuyla ilgilenmiyordur belki diyenler falan olmuş.. Yahu eşi bu eşi.. Hamile karısıyla o ilgilenmeyecekte abisi mi ilgilenecek ? Ben görümcenizi art niyetli buldum. Sizin çocuğunuzun bazı sebeplerden olmamasından dolayı bu şekilde davranarak canınızı yakmaya çalışıyor.. Hamilelik fotolarını atıp durmak falan nedir yani ? Benim bu durumdan anladığım bu...
yani eşim görümceme o mesajı atmışDoktorun yokmuş gitme hastaneye' ne demek ben bunu anlayamadım.
Teşekkür ederim çabanız için :) ben sadece cümleyi anlarsam belki karşı tarafında ne amaçla söylediğini, böylelikle ne yapmaya çalıştığını anlarım diye şe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?