- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ben anlamadım ki zaten
bizde hamileler biraz utanır böyle
mahremiyete dikkat edilir
bunların umrunda değil yedi düvel duysun ilgilensin
utanmaktan kastım şu kiYa utanilacak birseyde degil abartmayin ama kocasi dururken abisini sanki cocugun velisi gibi tum hamilelik surecine dahil etmek cok mantikli degil, ha abisi doktor olur kadin dogumcu olur yine anlarim hani oda tibbi acidan haberdar olsun gibisinden ama olay nedir cozemedim, kocasina guvenmiyor mu acaba ? psikolojisimi bozuk acaba ?
umarım yorumları okuduktan sonra ne kadar saçma düşündüğünüzün farkına varırsınız
hmm pekiKendimi yoracağımı sanmıyorum..
mesajlaşan görümcem ve eşimOyle bi konu basligi atmissin ki
Bu sekreterle kocan mesajlasiyor mu ask mi yasiyolarmis
mutlaka 1 gün senin haklı olduğunu görecek hatta kendinin kullanılmış olduğunuda görecek inanın şimdiki tepkisizliğinin tam tersi olarak geri dönüş yapacak sanırım onlarda 1 daha asla aranıza girmeye cesaret edemeyecek bekleyin gün olur gerçekler tüm çıplaklığıyla ortaya çıkar ..Eşim gerçekten görecek mi inanın çok merak ediyorum
Ben söylemesem yapılan çoğu şeyin yanlış olduğunun bile farkında değil
hmm peki
haklısınız anlamaya çalışmak
atomu parçalamaktan zor gelebilir
empati yoksunu insanlar için...
inşaallahmutlaka 1 gün senin haklı olduğunu görecek hatta kendinin kullanılmış olduğunuda görecek inanın şimdiki tepkisizliğinin tam tersi olarak geri dönüş yapacak sanırım onlarda 1 daha asla aranıza girmeye cesaret edemeyecek bekleyin gün olur gerçekler tüm çıplaklığıyla ortaya çıkar ..
ahaahh sizin karşıt görüşünüz beni aşağılık kompleksine sokmadı amaSizinle ayni fikirde olmak zorunda degilim, ki bu beni empati yoksunu yapmiyor. Karsit gorus gordugunuzde asagilik kompleksine girmenize gerek yok. Herneyse derdinizle ugrasin, cevap verdiginiz halde 9 sayfa sonra tekrar cevap vermeniz takdire sayan. Iyi gunler.
ahaahh sizin karşıt görüşünüz beni aşağılık kompleksine sokmadı ama
galiba benim yorumum sizi sokmuş gibi
profilinize baktım bekarsınız
daha çok uzun zaman var önünüzde
Allah ömür verirse bende buradayım
sizde
bakalım siz neler saçmalayacaksınız
bana öyle yorum yazmışınız ya
asıl mesele sekreter değildi zatenBana da sanki eşinizi kızla tanıştırmaya calisiyo gibi geldi sonuçta mutlu olmanızı istemiyor yaparmi yapar yoksa ne alaka eşinize atıyor mesaj saçma altında bişey var kesin size hamile fotosu atmasıda seni kiskandirmaya çalışıyor aklınca kendi eviyle ailesiyle ilgilensin seninle uğraşıyor heralde oda esininde tepki koyması lazım kardesiyse kardeşi evlenmissin artık eşin herkesten bi tık üstte olmali
yok yahugörümceniz eşi yerine sizin eşinizin numarasını vermiş olabilir mi?
sizin yorumunuzu okuyunca bir gülme aldı beniAbartıyorsunuz yahu ne yani ta oradan ağabeyinize kız ayarlamaya çalıştığı için mi numaran verdi yani haa bütün doktorlar kızlar herkes senin kocanın başında aman koru kocanı. Var mı böyle bir saçmalık. Dediğiniz gibi gerçekten bunalımdasınız her gün bir konu açıyorsunuz artık bu sizde hastalık haline geldi çoğu da kaynana görümce eşim kıskançlıklarınız maddiyet biraz nefes alın bence. Etrafınzdakilere şüpheyle yaklaşmayı bırakıp eşinize de hayatı zindan etmeyin biraz eşinizle ilgilenin güzel şeyler yapın yani. Hiç mi işiniz gücünüz yok gerçekten.
Kadınla bir konuşmaları olmamış ki ha kadnda hazırda bekliyordu evli başka şehirde olan bir adamla ilişki kurmak için görümceniz doktor kadını da ayarlamıştır bu mu mantığınız belki o kadıncağız da evlidir zaten bir görüşme yakalamış değilsiniz ki kadınla yani.
aynen öyleler canımBurda bazı arkadaşlar saçmalıyı muhabbeti yapmış siZin için ama ben şöyle düşünüyorum bazı kompleksli görümce ve kaynanalar var ki böyle oğulları ilgilenmesede Zoraki aile tablosunda yer edinmek için zorlarda zorlarlar bnde görümceyim ama böyle triplerim olamadı olamaz ama benim kv ile görümcede böyle şuursuz bnce hiç önemsemeyin çünkü birgün illaki yaptıklarının bedelini ödeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?