eşimin telefonuna gelen mesaj

bence o birkaç aylık ayrılıklarınızda o kişiyle beraberdi.evlendiğinden o kişinin haberi vardı/yoktu orasını bilemiyorum.eşinde de ya numara bir yerde duruyordu yazılıydı/ ya telefon dökümünden gördü/ ya silinen mesajı geri aldı vs bir şekilde buldu numarayı.numara bulmak da zor değil aslında facebookta bile yazıyor.ama eşin niye ulaşmak istedi engelleyip geçmedi.acaba ben evlendim rahatsızlık verme anlamında mı aradı?

Belki de ayri kalindigi donemlerdeki kisa sureli iliskilerdendir. Konu sahibi bazi donemler bir kac ay ayri kaldiklarini soyledi. Ancak ben de bunun eski degil de yeni birsey oldugunu dusunuyorum.
Evet bazı dönem ayrı kaldıklarını okudum ama hangi dönem diye sordum evlenmeden Bi kaç ay öncesinde mi daha mı uzun acaba? Yani ne bileyim benim numaralarla pek ilgim yoktur sadece eşimin numarasını ezbere bilirim o kadar. Uzun süre nasıl aklında tutabilmiş anlayamadım

o zaman maalesef ki eskilerden değil güncel biridir

Başka bir numaradan arayın şahsı siz de. Ya da eşinizden arayın. Ama bence eski sevgilisi falandır. Evliliğin ilk zamanlarında çekemeyip sapık gibi yapışabiliyorlar (erkeği de kadını da) Allah takıntılı tiplerden korusun.

Aradığı halde yalan söylemesi, üste çıkmaya çalışması... Sanırım ya aldatıldınız ya da aldatılmak üzeresiniz.

Unutmuş gibi yapıp takibe devam edin en iyisi. Nasıl olacak bilmiyorum ben olsam öğrenene kadar uyumasına bile izin vermezdim. Böyle nasıl yaşanııır?

Eşimi de beni de engelledi numara ulaşamıyorum hiç bir şekilde

Numarayı başka telefona kaydedip instagram facebook'u rehberime bağla yap o kişinin sosyal medyası varsa zaten çıkar karşına

En son nişanlıyken bir ay gibi bir süre ayrı kalmışlığımız var. Yani evlenmeden 3 ay evvel

Siz varken var olmuş biri gibi.Evlendigini ögrenmis fakat yine de kutluyor gibi geldi bana.Ya da evlendigini bilmiyordu eşin arayip söyledi .Ondan sonra siz de aradiginizda engellendiniz.

O kadın muhtemelen evli olduğunu biliyor. Yuva yıkar böyle kadınlar. Ne demeye atıyorsa yani. Sinir oldum. Bence eski sevgilisi ama 5 yıllık eski olan sevgili neden mesaj atıyor. Keşke mesajı silip bir süre bir şey demeyip bekleseydin elbet foto falan görürdün.

Kesinlikle o kişiyi bulup konusmak istiyorum cünkü eşimin istediğim kadar üstüne gideyim bi sonuc alamayacagımı fark ettim. Sonuna kadar inkar edicek
Dur bir hele bu arkasından iş çevirmek olur. Eğer ortada bir şey varsa o bu numaradan gelen son çağrı ya da mesaj olmayacaktır zaten. Görüşmek istemediği birisidir belki, bir daha da aramıyacak, niye üstüne gidesiniz. Ben başımdan geçen bir olayı anlatayım. babam hastanede kalıyorken aynı katta da benim tanıdığım birisinin annesi kalıyordu. Hastanede bir çalışan babama ters davranıyordu onun annesine de ters davrandığını gördüm ve ben bu çalışanı şikayet ettim. Benim tanıdığım kişi başka şehirde yaşıyor ben de kardeşini aradım durumu bilsin haberi olsun diye. Ardından yarım saat geçmedi kardeşinin telefonundan çağrı geldi eşi küplere binmiş ben efendim niye eşini arıyormuşum pazar günü, siz görüşüyor musunuz? bilmem ne bana bir sürü saçma sapan sorgu. Eşine sormuş ama eşinin anlattıklarına inanmamış, kavga etmişler, Ben şok oldum gerçekten. Kadına anlattım durumu ama kadın hala "pazar pazar ne arıyorsunuz o zaman, siz eşimle hastane dışında görüştünüz mü?" falan diye gerçekten çok itici bir durumdu.

Demek numara ezberde, sorulduğunda da bağırıp çağırıyor öyle mi?
Komplo teorilerime göre şuanki medeni durumu evli olan bir ex ile karşı karşıya olabilirsiniz. Soğukkanlılıkla irdeleyin, sormadan kendi gözlerinizle tabi arkasını getirebilecek güçteyseniz

Insan kimin numarasını ezbere bilir.
Flortunun.

Ama eskisi olabilir.
Çünkü engellemiş .
Kadın da engellemiş.
5 yıllık ilişkilerinin ardından evlenen iki kişiden bahsediyoruz kimin 5 veya 6 yıl önce ki sevgilisi yani flörtü seneler sonra msj atıp doğum gününü kutlar düpedüz ne halt yediği ortada belkide kadında biliyor evli olduğunu o yüzden engelliyor karısını adamin

Eşiniz masumdur demicem Ama şöylede bişey var numarayı engellediyseniz rehberden silsenizde engellenen nolarda görünür oradan bulmuş olabilir ezberinde değildir belkide.

Katılıyorum ve ekliyorum. O kişiyi arayıp bulmak onunla konuşmak çok itici ve eşinizin arkasından iş çevirmek olur. büyük olasılıkla görüşmek istemediği birisidir. Eğer görüşüyorsa zaten bu olay tek bir mesajla kalmaz, arkasından başka mesajlar da gelir. Şimdi tek bir mesaj yüzünden huzurunuzu kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…