Dediğiniz gibi benimde anlamadığım nokta bu neden hem yazıp hem engelliyor, eşimin aradıgını telefonunun arama kayıtlarında gördüm malesef. Eşim evden işe giden her zaman telefonu ortada olan bir adam aslında o yüzden anlam veremedim.Sizi yakından tanıyan biri de olabilir. Kendini bu kadar saklaması aklıma bu istimali de getirdi. Sakın aramayın kendinizi düşürmeyin. Eşinizin şuan sizi aldatma ihtimali var mı. Eşimizin aradığını nerden biliyorsunuz kendi mi dedi. Ve bunu size nasıl anlattı orayı anlamadım
Merhabalar,
5 yıllık bir ilişkim var ve 2 aylık evliyim.Ancak ilişkimiz süresince kavga edip bir kac ay ayrı kaldıgımız dönemler oldu.Geçtiğimiz gün eşimin doğum günüydü ve doğum gününde gece 01.30 civarında kayıtlı olmayan bir numaradan kutlama mesajı geldi. Kişi mesajı attı ve eşimi engelledi. Bu arada eşim uyuyordu sabah ona bunu sordugumda numara sahibini tanımadıgını söyledi. Bana da numarayı aramamı kendisinin bile merak etmediğini söyledi. Ancak gün içinde bulduğu ilk fırsatta Benden gizli numarayı aramış ve üstelik numarayı telefonundan silmeme ragmen yani numara ezberindeymiş. Bunu fark edip sorduğumda ise klasik erkek tepkisi olarak bagırmaya cagırmaya ve telefonunu karıştırdığım için beni suclu cıkarmaya kalktı. Mesaj atan numarayı operatörden sorgulattıgımda rehberde gizli oldugunu öğrendim ve numarayı ısrarla aramama ragmen acmadı üstelik beni de engelledi. Siz olsanız bu durum size neyi düşündürtürdü?
Nasıl yani ? Şifre almak vs derken anlamadımEşinin Telefonundan şifre alıp son 6 ay kiminle görüşmüş bakabilirsin bu numaraylada gorustuyse çıkar zaten
O zaman hiç canınızı sıkmayın bence. Ara bozmaya çalışan insanlar çok olur. Eşinizin tekrar o numarayı araması doğru değil ama ne niyetle aradığını bilemeyiz. Belki eski biri ve arama demek için aradı ya da hoşuna gitti hatırlanmak ve kötü niyetle de aramış olabilir. Her iki durumda da sessiz kalın bence. Şimdi kavga çıkarsanız adınız yersiz kıskanan kadın olacak daha çok bi tarafı kalkacak. Kadınlar beni paylaşamıyor moduna girmesin. Takipte olun elle tutulur bir şey yakalarsanız o zaman kavga çıkarın. Aradığında kaç dakika konuşmuş? Şuan tek sorun eşinizin aramaya geri dönmüş olması bence.Dediğiniz gibi benimde anlamadığım nokta bu neden hem yazıp hem engelliyor, eşimin aradıgını telefonunun arama kayıtlarında gördüm malesef. Eşim evden işe giden her zaman telefonu ortada olan bir adam aslında o yüzden anlam veremedim.
Bence özellikle yapılmış. Dediğiniz gibi ilişkiyi bilmemesi imkansız. Bir de mesajı gece yolluyor karısı da duysun diye.5 yillik beraber olmasaniz eskilerden evlendigini bilmeyen bir kadin kutlamistir diyecegim. Boyle olsa masum bir durum olurdu, kendince hatirlamis,hatirladigini belli etmis.
Ama sizin koskoca BEŞ yıllık bir iliskiniz var. Yani biraz rahatsiz edici. Haklisiniz
Size tamamen katılıyorum tek sorun aramaya dönmüş olması onu görene kadar bu konunun üstünü kapatmıştım. Aradıgını görmem ve sormam üzerine gereksiz ve fazla tepki gösterince içime cok ciddi süphe düştü. Mesaj atan kişi mesajı attıktan hemen sonra eşimi engellediği için aradığında konusma fırsatı olmamış böyleceO zaman hiç canınızı sıkmayın bence. Ara bozmaya çalışan insanlar çok olur. Eşinizin tekrar o numarayı araması doğru değil ama ne niyetle aradığını bilemeyiz. Belki eski biri ve arama demek için aradı ya da hoşuna gitti hatırlanmak ve kötü niyetle de aramış olabilir. Her iki durumda da sessiz kalın bence. Şimdi kavga çıkarsanız adınız yersiz kıskanan kadın olacak daha çok bi tarafı kalkacak. Kadınlar beni paylaşamıyor moduna girmesin. Takipte olun elle tutulur bir şey yakalarsanız o zaman kavga çıkarın. Aradığında kaç dakika konuşmuş? Şuan tek sorun eşinizin aramaya geri dönmüş olması bence.
Özelden numarayı atar mısınız merak ettim bakıcamSize tamamen katılıyorum tek sorun aramaya dönmüş olması onu görene kadar bu konunun üstünü kapatmıştım. Aradıgını görmem ve sormam üzerine gereksiz ve fazla tepki gösterince içime cok ciddi süphe düştü. Mesaj atan kişi mesajı attıktan hemen sonra eşimi engellediği için aradığında konusma fırsatı olmamış böylece
yok yaa bilmeden de yollamis olabilir.Bence özellikle yapılmış. Dediğiniz gibi ilişkiyi bilmemesi imkansız. Bir de mesajı gece yolluyor karısı da duysun diye.
Numara neden ezberinde olsun ki kendi numarasını ezbere bilmeyenler varAyrıca esin bir daha hiçbir sebeple arama yazma demek içinde aramis olabilir.
Günahını almayalım
aynen haklısın insan tanımadığını neden ezberlesinNumara neden ezberinde olsun ki kendi numarasını ezbere bilmeyenler var
Merhabalar,
5 yıllık bir ilişkim var ve 2 aylık evliyim.Ancak ilişkimiz süresince kavga edip bir kac ay ayrı kaldıgımız dönemler oldu.Geçtiğimiz gün eşimin doğum günüydü ve doğum gününde gece 01.30 civarında kayıtlı olmayan bir numaradan kutlama mesajı geldi. Kişi mesajı attı ve eşimi engelledi. Bu arada eşim uyuyordu sabah ona bunu sordugumda numara sahibini tanımadıgını söyledi. Bana da numarayı aramamı kendisinin bile merak etmediğini söyledi. Ancak gün içinde bulduğu ilk fırsatta Benden gizli numarayı aramış ve üstelik numarayı telefonundan silmeme ragmen yani numara ezberindeymiş. Bunu fark edip sorduğumda ise klasik erkek tepkisi olarak bagırmaya cagırmaya ve telefonunu karıştırdığım için beni suclu cıkarmaya kalktı. Mesaj atan numarayı operatörden sorgulattıgımda rehberde gizli oldugunu öğrendim ve numarayı ısrarla aramama ragmen acmadı üstelik beni de engelledi. Siz olsanız bu durum size neyi düşündürtürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?