Numarayı engellemedim sadece mesajı sildim böylelikle numarayı da silmiş oldum yaniEşiniz masumdur demicem Ama şöylede bişey var numarayı engellediyseniz rehberden silsenizde engellenen nolarda görünür oradan bulmuş olabilir ezberinde değildir belkide.
Ben annemin numarasini bile ezbere bilmiyorum. Insan sık aradigi ama telefonuna kaydetmedigi numarayi ezberler.Evet bazı dönem ayrı kaldıklarını okudum ama hangi dönem diye sordum evlenmeden Bi kaç ay öncesinde mi daha mı uzun acaba? Yani ne bileyim benim numaralarla pek ilgim yoktur sadece eşimin numarasını ezbere bilirim o kadar. Uzun süre nasıl aklında tutabilmiş anlayamadım
Numarayı engellemedim sadece mesajı sildim böylelikle numarayı da silmiş oldum yani
5 yil flort doneminden sonra evlenmislerHem 5 yıllık sevgilin var hem evlisin sandim xd
Numarayı sadece eşimin telefonundan sildim kendi telefonuma kaydettikten sonra, dediklerinizin hepsini yaptım yine de bulamadım kim olduğunuNumarayi biliyorsaniz whatsapp ina bakin arayanin profiline. Numarayi telefonunuza kaydederseniz facebookta da profilini gorebilirdinjz tabi eger facebook hesabi varsa.
Muhtenelen seni engellemis. Baska bir hattan bakman lazim. Gerci profil resimlerini de kaldirmistir.Numarayı sadece eşimin telefonundan sildim kendi telefonuma kaydettikten sonra, dediklerinizin hepsini yaptım yine de bulamadım kim olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?