- 18 Mart 2011
- 9.062
- 30.806
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
kimse o kız git o fotografları direk ailesine göster susup bi köşede oturup ağlarsan yine aynı olayla karşılaşırsın elinde fotograflarda var bende bütün hıncını çıkar içine atıp sen üzülme rezil et ikisinide
Madem kızı tanıyosun ona sor neden göndermiş,amacı neymiş ?
soğukkanlılığınızı bozmayın,eğer affedecseniz bile hemen affetmeyin,yaptığı hatayı anlasın. yazık yaayıp denem bişey kalmamış ...
Kızda çok küçük nasıl olur bilemedim ki haklısın da aslında bir yerde
Sordum dün konuştum özürler diledi, mahçup oldu. Öylesineymiş !!
kocanıza iç çamaşırlı fotoğraflarını öylesinemi göndermiş.peki eşinize neymiş o kızın dövmelerinden.ben hiç masumca bulmadım bu olayı arkadaşım.
Hanımlar minik köpeğim öldü bilirsiniz belki konum var. Bir yerden esti konuya fotoğrafını da ekleyeyim dedim. Fotoğrafını eklerken pc'de 3 tane kadın fotoğrafı da gördüm. Yüz olarak tanıdığım da bir kadın. Kadın bile denemez genç kız. İç çamaşırlı 3 tane fotoğrafı vardı. Eşimi çağırdım bunlar ne dedim. Tanımıyorum netten buldum dedi sonuna kadar inkar etti. Lakin üstüne gittim kızla konuştum derken öğrendim ki tahmin ettiğim kızmış. Güya dövmelerini görmek istemiş kızda blackberry bbm'den bu fotoğrafları atmış. Allah aşkına koldaki dövmeyi göstermek için bir kadın neden göğsünü kalçasını çekip evli bir erkeğe atar. Onu da geçtim evli bir erkek üstelik eşi hamile bir erkek neden böyle bir şeyi ister. Ağzıma geleni saydım sen iğrenç bir insansın dedim. Dünden beri yalvarıp ağlıyor çok üzgünüm ne yapmalıyım??
kimse o kız git o fotografları direk ailesine göster susup bi köşede oturup ağlarsan yine aynı olayla karşılaşırsın elinde fotograflarda var bende bütün hıncını çıkar içine atıp sen üzülme rezil et ikisinide
öylesineymiş ne demek yaa, eşin sübyancı falan mı, kafasında bu işler bu kadar basitse sende başka adamlara resimlerini yolla, insanları ancak kendi silahlarıyla vurursan yaralayabilirsin
Yoruma Katılıyorum..
Kızda kendi küçük ama marifetleri büyük.. Madem tanıyorsun hiç acıma rezil et ailesine eşine dostuna..
Eşininde biraz burnu sürünsün hemen affetme.. hamile bir kadına bu yapılmaz ya
çok iğrenç gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?