Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Arkadaş listesi açıksa facebook'tan bul ailesini gönder fotografları kızınızın rezillikleri diye canım.

Bulamazsan eğer kızın profiline koy fotografları. Rezil olsun.

Yangına körükle gitmek istemem ama cidden çok rahatsız edici bir durum. 3-4 aylık yeni evli, eşi hamile bir adam gözü sadece eşini görmesi gerekirken genç bir kızın sütyenli fotoğraflarıyla fantezi yapıyor. Eşin hiç masum değil.En iyi ihtimal kız kendiliğinden gönderse bile bir adam neden telinde saklar bunları. Tek kelime ile iğrenç. Boşn diyemem ama eşinin burnunu güzelce sürttürmen lazım. Dün bir bugün iki bu neyin nesi şimdi

ceza sadece kıza mı kesilecek yani, erkek gene püri pak ortalarda gezecek bide baba olacak erkek olmak vardı

Boşa dememişler erkek yaparsa elinin kiridir diye

Konu sahibi daha evvel de bir konu açmışsın evde robot besliyorum diye...
Sürekli internette olduğundan şikayet etmişsn.
İnternetten kalksa telefonu elinden bırakmazmış :44:
Sen şu internet geçmişine bir bakıver bence.

Resmi gördüğümde tanıdık geldi dedin,sonra eşime söyledim tahmin ettiğim kişiymiş dedin.
Şimdi de facebookda arattım buldum diyosun.
Anlamadım !!

Daha önce eşimin facebookunda anasayfada kız bir resim paylaşmıştı normal arkadaşlarıyla bir resim önemsememiştim önemsenecek bir tarafı yoktu çünkü. Dünkü resmi görünce benzettim. Aradım kızın yüzününde aynı olduğunu görünce anladım. Anlamayacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Amacını bi anlasam. Hiçbir sorunumuz da yoktu elle tutulur gayet iyi gidiyordu evliliğimiz her açıdan

Doğru söylüyorsun canım ona da bir bakmak lazım kimbilir daha neler vardır

Eşinin arkadaşı yani ?

ozaman bırakalım kocalarımızı tek gecelik zevkler yaşasınlar bizde tacımızı takıp evde oturalım.kraliçeyiz nede olsa.mantığınıza hayran kaldım

bebeğin var güçlü olmalısın,bu yapılan eşinin yanına kalmamalı
ne yapsam beni bırakmaz gibi bir düşünceye kapılmasın sakın
kızın ailesine ulaşıp bir şeklide durumu anlat
yaşı küçükmüş maşallah ar damarı çatlamış çoktan!

Arkadaş listesi açıksa facebook'tan bul ailesini gönder fotografları kızınızın rezillikleri diye canım.

Bulamazsan eğer kızın profiline koy fotografları. Rezil olsun.

Kardeşim yaşında bir de yazıklar olsun ikisine de ya Ailesini bulacağım ama kafama koydumm

Bebeğim için ayakta duruyorum canım.. Daha küçük ne yapıyor bu kızlar ya ben onların yaşındayken dersten başka bir şey düşünmezdim

Kesinlikle masum bir durum değil bu durum .
Allah yardımcın olsun . İnsan korkuyor böyle konuları okuyunca umarım eşlerimiz doğru yoldan şaşmazlar ve nefslerine sahip çıkarlar adam olan zaten öyle yapar . Ki klasik türk kadınıyım sanırım eşimden böyle bir durum beklemedim hiç bir zaman ama son zamanlarda böyle konuları çok okudum karşılıklı konuşulmalı böyle durumlar sonucta neden tanıdık birisi ??? nette o kadar kadın fotografları var konu döğmeyse nasıl döğme konusuna gelinmişde merak etmiş eşin tamamen sacmalamış .

Kendi adıma konuşayım böyle bir şeyi yaşasaydım elimde olmadan başına kakardım pişman olup devamını getirmese bile belkiler kafamı kurcalar ve ben o evliliğe gerçekten gelemem bilmiyorum Allah yardımcınız olsun belki yaşamadan yorum yapmak kolay diye düşünebilirsiniz fakat insan kendi yapısını bilir bende kendi yapımı bilerek yorum yaptım . o kızı da rezil ederim ayrıca bence bunu sizde yapın. Madem eşinize resımlerı gondermekden tereddüt etmemiş siz de ailesine cevresıne gostermekden asla tereddüt etmeyin derim rezil edin o kızı yaşı küçük olabılır ama farketmez yaptıgı sey tutarlı bırsey degıl masum hiç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…