- 18 Mart 2011
- 9.078
- 30.888
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Daha 3 aylık evli adamın karısına doyamaması lazımken yaptıklarına bak. Nasıl bir millet olduk biz yaa
ceza sadece kıza mı kesilecek yani, erkek gene püri pak ortalarda gezecek bide baba olacak erkek olmak vardı
Edep diye bir şey kalmamış ikisinde de. Allah ıslah etsin onları.
Resmi gördüğümde tanıdık geldi dedin,sonra eşime söyledim tahmin ettiğim kişiymiş dedin.
Şimdi de facebookda arattım buldum diyosun.
Anlamadım !!
Allah sana yardım etsin canım.. Bebeğin var bir de o kocan olacak herifi de Allaha havale et. Sakın affedeceksen de hemen affetme.
Yangına körükle gitmek istemem ama cidden çok rahatsız edici bir durum. 3-4 aylık yeni evli, eşi hamile bir adam gözü sadece eşini görmesi gerekirken genç bir kızın sütyenli fotoğraflarıyla fantezi yapıyor. Eşin hiç masum değil.En iyi ihtimal kız kendiliğinden gönderse bile bir adam neden telinde saklar bunları. Tek kelime ile iğrenç. Boşn diyemem ama eşinin burnunu güzelce sürttürmen lazım. Dün bir bugün iki bu neyin nesi şimdi
Boşa dememişler erkek yaparsa elinin kiridir diye
Konu sahibi daha evvel de bir konu açmışsın evde robot besliyorum diye...
Sürekli internette olduğundan şikayet etmişsn.
İnternetten kalksa telefonu elinden bırakmazmış :44:
Sen şu internet geçmişine bir bakıver bence.
Daha önce eşimin facebookunda anasayfada kız bir resim paylaşmıştı normal arkadaşlarıyla bir resim önemsememiştim önemsenecek bir tarafı yoktu çünkü. Dünkü resmi görünce benzettim. Aradım kızın yüzününde aynı olduğunu görünce anladım. Anlamayacak bir şey olduğunu sanmıyorum
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
Sordum dün konuştum özürler diledi, mahçup oldu. Öylesineymiş !!
Arkadaş listesi açıksa facebook'tan bul ailesini gönder fotografları kızınızın rezillikleri diye canım.
Bulamazsan eğer kızın profiline koy fotografları. Rezil olsun.
Sizce herşey ortada değilmi?
Kızı geçtim eşiniz neden böyle bişeye izin veriyor karnınızda onun canını taşıyorken hemde..
bebeğin var güçlü olmalısın,bu yapılan eşinin yanına kalmamalı
ne yapsam beni bırakmaz gibi bir düşünceye kapılmasın sakın
kızın ailesine ulaşıp bir şeklide durumu anlat
yaşı küçükmüş maşallah ar damarı çatlamış çoktan!
kız küçük derken 15-16 yaşlarında yani çocuk yaşlarda mı ?
Eşinin arkadaşı yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?