Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak

5 haftalık da hamileyim ne yapacağımı şaşırdım resmen. Ağlıyor dünden beri yüzüne bakmıyorum yazıklar olsun

canım ya...hiç üzme sen kendini, canınıda sıkma ,bebeğini düşün ,sen iyi olursan bebeğin de iyi olur... eşinde hatasını anlamıştır inş daha tekrarlamaz, hamilesin de ne diyeyim bilemedim ki

bu ancak züğürt tesellisi olur, adam sanki çok düzgün biride kaptırma diyosun, temizlik yapan yemek yapan üstüne arkaasından iş çevrilen kraliçe

Edebin yaşla alakası yok kız edepsiz kocanız ondan da edepsiz. Üstelik daha 3 aylık evlisiniz yuh yani. Valla ben hiç samimi de bulmadım insani de. Kocanıza ne dövmesinden damgasından ???? üç ayda bunu yapan sonra ne yapmaz ki ???

canım ya...hiç üzme sen kendini, canınıda sıkma ,bebeğini düşün ,sen iyi olursan bebeğin de iyi olur... eşinde hatasını anlamıştır inş daha tekrarlamaz, hamilesin de ne diyeyim bilemedim ki

Çok teşekkür ederim canım benim desteğin için Ağlıyor yalvarıyor dünden beri işte neden yaptı bunu amacı neydi anlamadım ki

Sordum dün konuştum özürler diledi, mahçup oldu. Öylesineymiş !!

canıım hamilesin öncelike sakin ol bebeğini düşün üzüntüden bişe olabılır allah korusun :18:

bence kızı ailesine göstermekle tehdit et ve neler olp bittiğini öğren amacı neymiş ve eşinede aynı şekildeeee iyi birrrrrrr derş verrr bence ayrıl demem aşlaa :26: ama işin içini öğren ve kızın aşlaaa öyleşine o benim abim gibi laflarınaaa inanmaaaaaaaa ben olşam o kızaaaaa ifşaaa ederdiiiim bütün sosyal paylaşım sitelerine verirdiiimmmm dövmesini gösteriorzzz cnmm kötü niyet yok ve bir güzeldeeeeeeee döverdiiiiiiiim ama sen yapma hamişşin önce beeekkkkkkkk dikaatt et cnmmmm

Yalan atıyosun bari inandırıcı olsun dimi
Haysiyet fukarası bunlar

Başta evli erkek sonra karşısındaki et teşhircisi kadın müsvettesi

Dün zaten sancı girdi üzüntüden çok korktum bir şey olacak diye bebeğime.. Yazıklar olsun ona. Ailesine nasıl ulaşabilirim kızın sadece adını biliyorum canım?

Böyle yapma güçlü olmalısın bebeğin için.. kızı nerden bulursun bilmiyorum etrafamı soruşturursun faceden mi bulursun ama ikiside cezasız kalmamalı.. hele kocanın bir tarafları öyle bir korksun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın..

Edep diye bir şey kalmamış ikisinde de. Allah ıslah etsin onları.

Daha 3 aylık evli adamın karısına doyamaması lazımken yaptıklarına bak. Nasıl bir millet olduk biz yaa

çok mantıklı gerçekten adama da madalya takalım tam olsun

Zaten bebeğim için hala bu evdeyim.. Araştırıcam akşam inşallah bulurum da yaptıkları yanına kalmaz ikisinin de.

Resmi gördüğümde tanıdık geldi dedin,sonra eşime söyledim tahmin ettiğim kişiymiş dedin.
Şimdi de facebookda arattım buldum diyosun.
Anlamadım !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…