- Konu Sahibi Red Phoenix
-
5 haftalık da hamileyim ne yapacağımı şaşırdım resmen. Ağlıyor dünden beri yüzüne bakmıyorum yazıklar olsun
Dün zaten sancı girdi üzüntüden çok korktum bir şey olacak diye bebeğime.. Yazıklar olsun ona. Ailesine nasıl ulaşabilirim kızın sadece adını biliyorum canım?
Bir de 3-4 aylık evliymişsin
Keşke çocuk için bu kadar acele etmeseydin...
sadece adını biliyorsan nerden tanıyorsun ki?
ceza sadece kıza mı kesilecek yani, erkek gene püri pak ortalarda gezecek bide baba olacak erkek olmak vardı
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
canım ya...hiç üzme sen kendini, canınıda sıkma ,bebeğini düşün ,sen iyi olursan bebeğin de iyi olur... eşinde hatasını anlamıştır inş daha tekrarlamaz, hamilesin de ne diyeyim bilemedim ki
Eşimin facebookunda buldum ismini aratınca
Sordum dün konuştum özürler diledi, mahçup oldu. Öylesineymiş !!
Eşimin facebookunda buldum ismini aratınca
Dün zaten sancı girdi üzüntüden çok korktum bir şey olacak diye bebeğime.. Yazıklar olsun ona. Ailesine nasıl ulaşabilirim kızın sadece adını biliyorum canım?
Edebin yaşla alakası yok kız edepsiz kocanız ondan da edepsiz. Üstelik daha 3 aylık evlisiniz yuh yani. Valla ben hiç samimi de bulmadım insani de. Kocanıza ne dövmesinden damgasından ????üç ayda bunu yapan sonra ne yapmaz ki ???
bu kızlar neden evli erkeklerin peşindeler anlamam ya bekarken yüzlerine bakmazlar evlenince kıymete biniyorlar kızın ailesine göster resimleri bak başına ne geliyo ayrıca kocanlada sakın bu yüzden ayrılmayı düşünme o kıza bırakacak halin yok heralde kraliçe sensin unutma onlar heves alınacak tek gecelik ilişki için olur ancak
Böyle yapma güçlü olmalısın bebeğin için.. kızı nerden bulursun bilmiyorum etrafamı soruşturursun faceden mi bulursun ama ikiside cezasız kalmamalı.. hele kocanın bir tarafları öyle bir korksun ki bir daha böyle birşeye kalkışmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?