- 18 Mart 2011
- 9.078
- 30.910
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
yani sizin şimdi bebeğiniz var sakin olmalısınız ama
ben olsam şimdiye kızın ailesine haber vermiş eşimi yolmuş, eşimin ailesine yaptıklarını anlatmış
kapıdan içeri sokmuyor olurdum o adamı:26:
buna nasıl bir ceza verilir ,aklı nasıl başına getirlir bilmiyorum ama yatak ayrımak filan çok hafif kalır
daha 3 aylık evli adamın tel.inde çıplak çocuk resmi ne arar
Tamam da insan sormaz mı bu kim diye ?
Peki sadece bu çocuk mu var yoksa başka çocuklar da var mı kontrol ettin mi ?
Cok özür diliyorum, uckuruna sahip cıkamayan, el alemin cocugunun kıcını basını merak eden terbıyesizler baba olmasın lütfen, cok tehlikeli..
Arkadasım dunyayı ona dar et once ki daha yapacak gucu kalmasın... kız masummu degıl tabıkı, bu ne cüret daha 16 yasında okulunda dersınde olması gerekır kafasının, annesıyle gorus uyar, Allah ıslah etsın...
hamile olduğun için aklıma gelen herşeyi yazamıyorum yada yazıp yazıp siliyorum ama Allah eşini ıslah etsin sana da hayırlı doğumlar nasip etsin ,
inşallah akıllanırda her affedilmede bir üst seviyede üzmez seni...
Kızla konuştun mu? Ne dedin peki o nasıl savundu kendini?Yok ben gördüğüm an evi terk ettim çıktım kapıdan koştu peşimden kolumdan tuttu ağladı zırladı döndürdü eve ama yüzüne bile bakmıyorum ağzıma ne gelirse saydırıyorum gözünün önünde kızla da konuştum. Yatakları da ayırdım
Allahım kocaman adam yaa kafayı yicem yemin ederim.
Eee eşin ağladı yalvardı sonra? İşe mi gitti? Ne yapmayı planlıyorsun?
Hiç sorma canım ne ceza vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım inan ki
eski konularına baktım eşin zaten ilgisizmiş nedeni çok açıkmış aslında
üzgünüm ama yatak ayırmak yanına oturmamak çözüm değil ailesiyle aran nasıl
Yok internette paylaşmam ama ailesiyle görüşürüm.. Başka kadınlar da bunu yaşamasın diye
24 yasindaki adamin 16 yasindaki kizla nerden tanisikligi olabilir, ne arkadasligi ? Ne arkadasi Allah askina?
Tamam kiz dangalak, ergen, akli basinda degil, ne yaptigini bilmiyor vs. vs., bunlar ayri tartisma konusu.
Ama bu adam gercek bir sapik bence, 16 yasindaki kizla muhabbet edip fotolarini telefonunda sakliyor!!!!! Duzgun bir adam olsaydi zaten 16 yasindaki bir kizla bu sekilde konulara girmezdi, kardesi gozuyle bakardi. Kiz da ciplak foto gonderince once fotolari siler, sonra da kizi uygun bir dille uyarirdi. NORMAL erkekler boyle davranir, evli olsun olmasin lise cagindaki bir kiza o gozle bakmaz ama bu adam sapik ve subyanci. O fotolari ailesine gosterirseniz esinizi dava edebilirler, zira bunun adi cocuk istismari.
Burdan evleneceklere, nişanlılara, yeni evlilere seslenmek istiyorum
Evliliğiniz oturmadan hamile kalmamaya çok çok özen gösterin kızlar
Her sakalı çıkan baba olamıyor maalesef
Bugün işe gitmedi izin almış bana yalvarıyor hala yeminler sözler..
24 yasindaki adamin 16 yasindaki kizla nerden tanisikligi olabilir, ne arkadasligi ? Ne arkadasi Allah askina?
Tamam kiz dangalak, ergen, akli basinda degil, ne yaptigini bilmiyor vs. vs., bunlar ayri tartisma konusu.
Ama bu adam gercek bir sapik bence, 16 yasindaki kizla muhabbet edip fotolarini telefonunda sakliyor!!!!! Duzgun bir adam olsaydi zaten 16 yasindaki bir kizla bu sekilde konulara girmezdi, kardesi gozuyle bakardi. Kiz da ciplak foto gonderince once fotolari siler, sonra da kizi uygun bir dille uyarirdi. NORMAL erkekler boyle davranir, evli olsun olmasin lise cagindaki bir kiza o gozle bakmaz ama bu adam sapik ve subyanci. O fotolari ailesine gosterirseniz esinizi dava edebilirler, zira bunun adi cocuk istismari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?