Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Hiç sorma canım ne ceza vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım inan ki

Tamam da insan sormaz mı bu kim diye ?
Peki sadece bu çocuk mu var yoksa başka çocuklar da var mı kontrol ettin mi ?

dün komple taradım sadece o var. Kızın yanında büyük bir kadın da vardı fotoğrafta masada oturmuş çay içiyorlardı baktım geçtim öyle o kız olacağı aklıma bile gelmedi gelemedi

eski konularına baktım eşin zaten ilgisizmiş nedeni çok açıkmış aslında

üzgünüm ama yatak ayırmak yanına oturmamak çözüm değil ailesiyle aran nasıl

Dediğini yapacağım canım zaten başka yolum da kalmadı artık bunca şeyden sonra

24 yasindaki adamin 16 yasindaki kizla nerden tanisikligi olabilir, ne arkadasligi ? Ne arkadasi Allah askina?

Tamam kiz dangalak, ergen, akli basinda degil, ne yaptigini bilmiyor vs. vs., bunlar ayri tartisma konusu.

Ama bu adam gercek bir sapik bence, 16 yasindaki kizla muhabbet edip fotolarini telefonunda sakliyor!!!!! Duzgun bir adam olsaydi zaten 16 yasindaki bir kizla bu sekilde konulara girmezdi, kardesi gozuyle bakardi. Kiz da ciplak foto gonderince once fotolari siler, sonra da kizi uygun bir dille uyarirdi. NORMAL erkekler boyle davranir, evli olsun olmasin lise cagindaki bir kiza o gozle bakmaz ama bu adam sapik ve subyanci. O fotolari ailesine gosterirseniz esinizi dava edebilirler, zira bunun adi cocuk istismari.

Burdan evleneceklere, nişanlılara, yeni evlilere seslenmek istiyorum

Evliliğiniz oturmadan hamile kalmamaya çok çok özen gösterin kızlar

Her sakalı çıkan baba olamıyor maalesef

çok merak ettım ya kadınlıga heveslenmıs derken ozman her kadınlıga heveslenen cıplak resımlerını göstersınler kadın olmak sadece cıplaklık mı sizce??? biz o yaslardayken neler yapıyoduk kadınlıga heveslensek evlenınce 2 cocugum olsun şu olsun bu olsun die arkadaslarla hayaller kurardık ama cıplak resımlerımızı göstermezdık kimselere ahir zaman ....

Çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için bebeğim inşallah sağ salim gelecek kucağıma. İnşallah burnu sürter de bu son olur

İnternete o kızın resmini koy diyen arkadaşa katılmıyorum.
Sonuçta kız cahil belli.
Neden böyle ağır bir ceza verip de onu kötü bir vaziyete soksun ki...
Ama annesiyle uslubunca konuşup durumu izah edip kızını uyarmasını isteyebilir.
Eşine nasıl bir ceza vereceği konusunda henüz bir fikrim yok :44:
Bebeği aldıracağım senin gibi birinden çocuk istemiyorum diye korkutsa çok mu ağır kaçar :44:

Kızla konuştun mu? Ne dedin peki o nasıl savundu kendini?

Hiç sorma canım ne ceza vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım inan ki

cidden heralde kimse şöyle yap diye akıl veremez bu durumda
ne yapılırki yani:44:
çık git annenlere desem olmaz gitme aynı evde kal ama konuşma desem olmaz
yazık günah verilen emeklere o bebeğe
ne akılsız bu adamlar ya çoğunun beyni belden aşağıda kalmış kafada rüzgar esiyo dımbıllar

eski konularına baktım eşin zaten ilgisizmiş nedeni çok açıkmış aslında

üzgünüm ama yatak ayırmak yanına oturmamak çözüm değil ailesiyle aran nasıl

Çok samimi değiliz ama beni severler. Özellikle de babası

Yok internette paylaşmam ama ailesiyle görüşürüm.. Başka kadınlar da bunu yaşamasın diye

Başka kadınların bunu yaşamaması kocalarının elinde diye düşünüyorum.Yanlış anlamayın kızı asla savunmuyorum,sadece yaşı çok küçük olduğu için onada acıdım.

Ne güzel söylemiş büyük üstad Necip Fazıl:

''Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.''

kızı tanıyorum diyince bende akrabası filn sandım meğer face den arkadaşıymış .. şimdi o kızın ailesinin bulmak filan iş deil napcan onu sen sanal ortamda tanışıp eklediği kimbilir daha ne kadar kişi vardır onun o facede. benim eşimin facede ki arkadaşlarını akrabalarını herkesi tanırım neymiş sanal ortamdan arkadaşım ekledim diycek bende normal mi karşılıycam bi kere baştan burda yapmışsın hatayı normal karşılamakla.. ailesiyle aran nasıl bilmiyorum ama ara şikayet et eve de alma boşancam diyip ortalığı velveleye ver de rezil olsun bakalım baba olcak bide kocaman adam yaaaa

bence de. ama ailesi bence ilk iş adama dava açmak yerine Allah korusun kıza birşey yaparlarsa çok acı olur son. sonuçta ergen deli dolu bir kız çocuğu bu. ben ailesine söylememesi ama kızın sadece gözünü korkutması gerektiğini düşünüyorum kendisinden önce o kız çocuğunun geleceği için. yani kıza blöf yap eşine ne yapman gerektiğine gelince boşaman ve şikayet etmen gerektiğini düşünsem de yazsam mı yazmasam mı bilemedim

Burdan evleneceklere, nişanlılara, yeni evlilere seslenmek istiyorum

Evliliğiniz oturmadan hamile kalmamaya çok çok özen gösterin kızlar

Her sakalı çıkan baba olamıyor maalesef

Evet konuya özlü vecize kaderden geliyor

Konu sahibi severek ve isteyerk mi evlendiniz?

Bugün işe gitmedi izin almış bana yalvarıyor hala yeminler sözler..

Seni üzmek hic istemem cok yeni hamilesin. Burnunu sürtmen konusunda tavsiyede bulunacaklar var burda. Allah yardımcın olsun.

Bende aynısını söyledim.. O kız böyle bir şey yaptığında senin uyarman gerek dedim doğrusu bu çünkü

arkadas da yazmıs suc oldugunu, mesela esını, fotograflarıkızın aılesıne gostermekle tehdıt edebılırsın ne bıleyım canım cok sıkıldı soz konusu coluk cocuk olunca kanım donuyor resmen, kendı evladı da olacakmıs kendısınınkıne yapılsa ne yapar acaba bu acıdan bakamıyormu bu erkek mılletının beynı nasıl calısıyor anlamıyorumkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…