- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
kimse o kız git o fotografları direk ailesine göster susup bi köşede oturup ağlarsan yine aynı olayla karşılaşırsın elinde fotograflarda var bende bütün hıncını çıkar içine atıp sen üzülme rezil et ikisinide
Benim esim bana 5 haftalik hamileyken
16 yasindaki kizla bunu yapsin ,
eger ben de Cudana'ysam
yemin ediyorum bebegi aldirir, o sapiktan da tek celsede bosanirdim!
Neden mi?
Kizimin olacagini varsayar, o sapigin kizima da o yasa gelince o gozle bakacagini ya da babasinin yaptiklarinin o yasa geldiginde kizimdan cikacagini dusunurdum !
Belki cok acimasiz ama o pislik ancak bundan anlar!!!
Kurban olayım akıl vereyim derken çocuk yaştaki kızlara o yolun yolcusu gibi benzetmeler yapmayın, o yaşta eğriyi doğruyu bilmeyebilir, öğretilmemiş olabilir, elinden tutmak yerine her hatasında çocuklarımıza tekmeyi vurup sonrada ahlak timsali kesilmeyelim, hepimiz birbirimizden sorumluyuz...
16 yaşında biri çocuk değil genç kızdır. Bu yüzden ben çocuk istismarı yorumlarına katılmıyorum. Bir defa karşıdaki çocuk değil, kadınlığının farkına varmış ve bedenini teşhir etmekten çekinmemiş ahlaksız bir genç kız. Kusura bakmayın ama 16 yaş neyin ne olduğunu anlayabileceği bir yaş. Saf falan olamaz yapmayın ne olur.. Cümlelerimden konu sahibesinin eşini savunduğum anlaşılmasın. Bu yaptığı bana göre telafisi asla olmayan, affedilmemesi gereken bir hata. Çok büyük bir ahlaksızlık. Sadece karşı taraf da masum değil, çocuk değil. Ve ona da ceza verilmeli. Şahsi düşüncem budur..
ceza sadece kıza mı kesilecek yani, erkek gene püri pak ortalarda gezecek bide baba olacak erkek olmak vardı
eger ben de Cudana'ysam
Neden mi
Kizimin olacagini varsayar, o sapigin kizima da o yasa gelince o gozle bakacagini ya da babasinin yaptiklarinin o yasa geldiginde kizimdan cikacagini dusunurdum !
kız küçükmüş ama yaptığı şey çok büyük bi yuvayı yıkabilir kızlaa tekrar konuşsan korkutsan ailenle konuşcam baştan anlatsa o da eşin de mi suç yoksa bu mu eşinin aklına girmiş bi şekilde öğren bakalım sonra düsünürsün ne yapacağını ?? kaç yaşlarında kız birde eşinin akrabası filn mı
Kanun bile 18 yaş sınırını genclik adımı sayarken sizin cocuk olarak nitelendirmemeniz ne ironik. Ne yapalım taşlayalım mı?
eger ben de Cudana'ysam
Neden mi?
eger ben de Cudana'ysam
Neden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?