Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

16 yaşında biri çocuk değil genç kızdır. Bu yüzden ben çocuk istismarı yorumlarına katılmıyorum. Bir defa karşıdaki çocuk değil, kadınlığının farkına varmış ve bedenini teşhir etmekten çekinmemiş ahlaksız bir genç kız. Kusura bakmayın ama 16 yaş neyin ne olduğunu anlayabileceği bir yaş. Saf falan olamaz yapmayın ne olur.. Cümlelerimden konu sahibesinin eşini savunduğum anlaşılmasın. Bu yaptığı bana göre telafisi asla olmayan, affedilmemesi gereken bir hata. Çok büyük bir ahlaksızlık. Sadece karşı taraf da masum değil, çocuk değil. Ve ona da ceza verilmeli. Şahsi düşüncem budur..

bence eşin evliliği benimsiyememiş evcilik oynuyor sanki.sizde de hata var daha birbirinizi tanımadan hamile kalmışsınız.çok zor bir hayat sizi bekliyor üzgünüm.yolun başında daha eşini tanımadan sizi sanal alemde kardeşi yaşında birisyle resim alışverişi yapmasıyla karşılaşıyorsunuz.sürekli diken üzerinde bir evilik geçiriceksiniz ve bu psikolojiyle hamileliği devam ettirip sorumsuz bir eşi baba yapıcaksınız.

Son düzenleme:
gerçekten eşinizin yaptıgı şey hazmedilir değilll...
ama demin bir yazı okudum yok cocugu aldırırdım boşanırdım falan .. bu kadar da ileri gidilmez bence..
ok korkutmak olur.. ama bunu gerçekten yapmak dogru dgl.. sakın siz gaza gelip çocugunuzu aldırmayın..
inş bu son olur bunu yaptıgı.. empati kursun beyfendi siz kaslı yakışıklı yarı çıplak tanıdık erkek resimler kaydetseniz ne yapar acba??
suratına tükürmek isterdm şu an ..
Evliliğinize büyük bir darbe vurdu haberi yok.. bu olay ona olan güveninizi yok etmiştir. nasıl devam edilir orası mechul..
aradan biraz zaman geçmesi lazım .. en kısa zamanda toparlanırsınız inş

Aynen katılıyorum yorumunuza

senden boşanıyorum bebeğide aldırıyorum senden ne koca ne baba olur de (tabiki blöf). enazından çok korksun bidaha böyle bişeye kalkışmasın. bebğiniz olmasaydı ne yapmayı düşünürdünüz peki 3 ay karısına bunun yapan adamdan hayır gelmez diye düşünüyorum

katılıyorum..

o kız çocuk yaşta ama adama ne demeli?

konu sahibi hamilesin seni incitmek istemem ama eşine dikkat et..çocuk yaşta bir kızın fotolarını istemiş..bu normal bir durum değil.

Kanun bile 18 yaş sınırını genclik adımı sayarken sizin cocuk olarak nitelendirmemeniz ne ironik. Ne yapalım taşlayalım mı?

ceza sadece kıza mı kesilecek yani, erkek gene püri pak ortalarda gezecek bide baba olacak erkek olmak vardı

bence resimleri eşinizin telefonundan yollayın sanki o yollamış gibi olsun ailesine,bir taşla iki kuş,miğdem bulandı anlattıklarınızdan.evli erkeklere bulaşarak kendi kalitelerini gösteriyorlar işte

yanlış yönlendirmeyn kızı lütfen..
boşansın ama cocuk aldırmak ne demek..
cocuğun ne sucu var..

aynen küçük kızlara bak boyundan büyük işlere kalkıyorlar benim valla kız küçük cahil anlayışım kalmadı,benim eşime yanımda o kızlardan cilve yaptı babası yaşında eşim birde ...bu arada esnafız cay bahçesinde ondan dolayı böyle bir durum söz konusu oldu ..eşim bunun bu tavırlarını anlayınca çocuk mumamelesi yaptı kıza git çay getir eşime diye..allam bu 18 likler coşmuş valla ne diyimbencede biras burnu sürtsün yaptıklarının bedelini ödemeli ikiside ben olsam kıza acımazdım ailesine durumu bildirirdim..ona buna acırsak acınacak hale düşeriz valla...k.bakmayın uzun yazdım ama çok sinirleniyorum böyle olaylara bir de eşi hamile yani

Ben de ayni seyi dusundum, ben olsaydim yolun basinda daha fazla zarar gormeden bosanirdim. Konu sahibesinin onceki konularina da baktim, bu konudan da su sonuca vardim ki bu adam adam degil.

Boyle evlilik de olmaz, bu adamla mutluluk da olmaz. Zaten 24 yasindaymis, belli ki evlenmenin sorumlulugunu tasiyacak kadar olgun degil, akli havalarda. Olguunlasincaya kadar cok cektirecek gibi, her gun yeni bir zirtoluk yapiyor.

Cocuk olunca bosanma isi zaten zorlasiyor, ben olsam su adamla bir hayat gecirmeyi istemezdim (mutsuz olma riski cok yuksek ), cocuk sahibi olma riskini zaten alamazdim. Bosanmasam bile yine de bebek isinden vazgecerdim.

Neyse, bunlar benim goruslerim tabi. Konu sahibesine Allahtan sabir ve bu adamin adam olmasi icin bir mucize diliyorum.

Kızı ailesine söyle diyenler olmuş ama ne alaka bu fotoğrafları gönderen 16 yaşında bir kız çocuğu değilde 30 yaşında bir hayat kadını da olabilirdi. Burada rezil edilecek olan kişi konu sahibin eşi olmalı. Bugün bu kız olur yarın başkası, adamın zihniyeti bozuk olduktan sonra ortalık onun bunun kocasına salça olan kadınlarla dolu.
Konu sahibi kızı arayıp fotoğrafları gösterip seni ailene şikayet edeceğim de bu o kıza ders olur yani en azından eşinle iletişimi keser.
Eşinin ailesini arayıp ben çocuğu aldırıp boşanmaya karar verdim de ve olanları anlat. Eşini kendi ailesine rezil et, babasından fırçayı yesinde kendine gelsin, sakın bu konuyu kendi aranızda halledip kapatmayın yoksa çocuk doğduktan sonra eşin nasılsa çocuk var kolay kolay boşanamaz ve önceki durumuda kendi aramızda sessizce halledebilmiştik diye düşünüp seni aldatmaya devam eder.
Eşinin mail adresini ve ismini yada kullandığı nickleri netten bi arat bakalım başka nerelerde üyeliği varmış?
Kızın biyolojik yaşı eşinin de zeka yaşı küçük. Pis sübyancı Allah onu ıslah etsin.

gözünü seveyim, herkes bende dahil bebği var diye bukadar açık net söyliyemiyor boşan diye aslında olması gereken o mağlesef

Ben 16 yaşında bir kız çocuktur yorumuna katılmıyorum.. reşit değil ama akılsızda değildir.. ve şimdiki kızların çoğu 16 yasında herseyden haberdarlar eğriyi doğruyu bilmesi lazım.. ben yaptıklarına daha 16 yaşında çocuk ve masum gözüyle bakamıyorum..

bırak iç çamaşırla dövmeli fotoğraflar çekilmeyi, Biz 16 yasında göğüslerimiz yeni çıkıyor diye saklar utanırdık.. ama tek suçluda kız değil..

Cudana +1
yani benim midem almaz daha o adamı, benimleyken 16lık çıtır fantazisimi kuruyo kafasında diye düşünürüm, kendimi yemekten 40 kilo kalırım heralde, suratsız nemrut beter bi kadın olurum, kimse için değil kendimi böyle bi kadına çevirmemek için boşanırım
ama herkes farklı kimisi olayları çabuk atlatır kimisi içinde kurar büyütürde büyütür, mutlu olmak normal şartlarda bile benim için efor isteyen bişeyken bu durumu kaldırabileceğimi sanmıyorum

bencede arkadasım bebegıne sakın kıyma ama eşinide cezasız bırakma burnu sürtsün pişman olsun ıkı göz yasına kanma ama cokta süründürme tanıyosundur esını kıvamında bırak o ona yeter affersende eger ck fazla abartmadan kontrol et.
16 yasında bır kısı kanunen cocuk olabılır ama o genc kız olmus ve yenı genc kızlık evresınde hata yapma çagında eger kızı tanıyorsan annesınıde tanıyorsundur ve bence annesını uyarmalısın sadece eşinden dolayı degıl o kız daha fazla hata yapmasın dıye hayatını mahvetmesın dıye..

kız 16 yaşında şikayet etseler eşiniz hapse bile girer
1 sene önce o tarz bir konu vardı adam karısını 16 yaşındaki baldızıyla aldattı adamı hapse attılar
ama senin eşinde haketmiyor değil
3 aylık hamile karısını 16 yaşındaki bir çocukla aldatıyor yazıklarolsun
bu ilişkide suçlu kişi eşiniz çünkü kariı taraf daha reşit bile değil yani mantıklı düşünemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…