Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Tamam yarın deneyeceğim bunları

Teyzemin kızı anlatmıştı neredeyse 10 sene olacak eşinin telefonunu karıştırırken bir fotoğraf görmüş hani eskiden annelerimiz eteklerin altından çicekli paçası lastikli pijamalar giyerlerdiya o pijamalardan giymiş bir kadın fotoğrafı üst tarafı görünmüyor kadın koltukta oturuyor böyle bir fotoğraf görmüş altında da mesaj varmış bu benim karım habersizce çektim yazmış.

Varsa imkan yüzleştirin.
3u Birden normal karşılarsa, eşiniz ve arkadaşları ya salak olduğu için yada grup seks yaptığı icin ayrılırsınız.
Adamlar ağız birliği yapıp saçmalamaya başlarsa, adamlar ahlaksızdır, kadının da haberi olmuş olur, ayrılırsınız.
Eğer kadınla kocanız kılıf uydurmaya çalışır yada esinizin arkadaşı, eşinizin ağzı ile yüzünün yerini değiştirirse, ya eşiniz kadından hoşlanıyordur, yada kadınla ilişkileri vardır, yine ayrılırsınız.

Sonuç, ayrılmayacak olduğunuz bir senaryo var mı onu düşünün
Ben bulamadım.
Ayrılacaksanız yüzlesin

Olabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve siler
Umarım korktuğunuz gibi olmaz. Çok üzgünüm ama yapabilir eşiniz, o potansiyel var onda. Başka adamın karısının fotoğraflarına bakan kendi karısının da fotoğraflarını gönderebilir.

Bir an önce konuşun eşinizle, bu şüpheyle yaşanmaz.

Twitter da böyle karısını pazarlayan çok hesap var kıyamet yakındır kopar

Bir erkek karısının fotoğrafını elin adamına atıyorsa ona g....t denir malumunuz. Üstelik kadının uyurken fotoğrafı çekilmiş. Neden?

Ben de açıkçası bunun eş değiştirme fantezisi olabileceğini düşünüyorum. Kadının sizi engellemesi de hayra alamet değil. Korkacağı bir şey olmasa sizinle konuşurdu. Sizin yerinizde olsam boşanırdım. Kocanızın aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok.

Foto moto atmaz tabi ki. Zaten sorun o görüntüyü birinin görmesi değil mi?
Burada kilit noktalar uyurken çekilen resim ve konu sahibinin engellenmesi.

Bu mesele iyi yerlere gitmez.Allah esine akil fikir sana bol bol sabir versin.Aklima ne bicim seyler geldi

Adamın haberi var bence, mesajlar adamın telefonundan atılmış. Kadın atsaydi kendi telefonundan atardı, niye kocasının telefonunu alıp kendini riske atsın.
Bence herkesin haberi var olanlardan, konu sahibi hariç

Tamam yarın deneyeceğim bunları
Face uygulaması varmı eşinin tlf da varsa eşinin kendi hesabından çıkış yapıp uygulamada da dene bakam bilmedigin başka hesaba giriş yapılmış mı.. cep yada e posta yazan yere tikladiginda daha once girilmis hesabin cep numarasi yads e posta adresi cikiyo. Silmediyse tabi. Bunu bikac günde bir dene varsa başka hesap elbet silmeyi unutur çıkar karşına..

Twitter da böyle karısını pazarlayan çok hesap var kıyamet yakındır kopar
Ben de birkaç kere twitter da denk geldm o hesaplara, ama hiçbirinin gerçek karısı olduğunu düşünmüyorum. Fantazi olarak ya da dikkat çekmek için yapılıyor bence.

Kadın seni niye engelliyor fotoları kadin atmis gibi geldi bana

O da birşey mi annem kız kardeşim diye paylaşanlar da var.. evli çiftler bu şerefsizlerin yanında melek kalır anne kız kardeş abla düşün yani utanmazlar da

Şimdi baktım arkadaşı face de arkadaşlıktan çıkmış ya da bizimki çıkarmış bilmiyorum. Şeytan dürtüyo hem kadına hem adama eşimin faceden fotoğrafları atıp saydırayım nasıl olsa yarına eşime haberi gelir onunla da yarın yüzleşeyim ne dersiniz

Bence program yükle emin ol canim. Hemde kanıtın olsun

Her telefonda dosyalarım diye bir klasör vardır ve ya buna benzer bir uygulama.
Ve bunun içinde whatsapp diye bir klasör olur.
Orada gönderilen videolar fotolar hep durur.
Sizin fotolarınız gönderilmiş mi oradan bakabilirsiniz, eşinizin fotoğraflarınızı gönderip göndermediğini merak ettiğiniz için söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…