- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Nasil yani?Bunu yapmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü bunu arkadaşı ilk defa yapmıyor
Tamam yarın deneyeceğim bunlarıEşinin tlf incele bakam başka face yada twiter hesabı varmı senin bildiğinden başka. Geçmişe bak, google face yaz tıkla giriş yap de sonra email yada tlf şifre girecen ya email yazacagin yerr tikla bajam farkli bilmedigin bir email yada cep nosu çıkacak mı.. twitter yaz google dediğim şekilde twoter icon de dene..
Gizli yaptığı şey ortaya çıkmasın diye tabiki güven bekliyorlar belki yazan kişi aile dostu bu hayatı bilmeyenÖğk bide güven bekliyorlar
Allahım sen koru yarabbi insan kocasinada guvenemicekse napsın artıkGizli yaptığı şey ortaya çıkmasın diye tabiki güven bekliyorlar belki yazan kişi aile dostu bu hayatı bilmeyen
Umarım korktuğunuz gibi olmaz. Çok üzgünüm ama yapabilir eşiniz, o potansiyel var onda. Başka adamın karısının fotoğraflarına bakan kendi karısının da fotoğraflarını gönderebilir.Olabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve siler
Twitter da böyle karısını pazarlayan çok hesap var kıyamet yakındır koparTeyzemin kızı anlatmıştı neredeyse 10 sene olacak eşinin telefonunu karıştırırken bir fotoğraf görmüş hani eskiden annelerimiz eteklerin altından çicekli paçası lastikli pijamalar giyerlerdiya o pijamalardan giymiş bir kadın fotoğrafı üst tarafı görünmüyor kadın koltukta oturuyor böyle bir fotoğraf görmüş altında da mesaj varmış bu benim karım habersizce çektim yazmış.
Bunu yapmış olabilir diyebileceğiniz kadar güvenemediğiniz bi adamla daha fazla evli kalmayın bence.Olabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve siler
Foto moto atmaz tabi ki. Zaten sorun o görüntüyü birinin görmesi değil mi?Ya karısını kıskanan adam baksana göğsü çok açık değil mi sence de diye başka adama foto atar mı? Eşiniz çok akılsız.
Kadının sizle konuşmadan engellemesi de pek masum olmadığından sanki
Bu mesele iyi yerlere gitmez.Allah esine akil fikir sana bol bol sabir versin.Aklima ne bicim seyler geldiEvet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
Adamın haberi var bence, mesajlar adamın telefonundan atılmış. Kadın atsaydi kendi telefonundan atardı, niye kocasının telefonunu alıp kendini riske atsın.Eşinizin sozde arkadasini arayin ve durumu izah etmesini soyleyin.Ardindan esinizin anlattigi gibiyse olay ( ki sanmıyorum esiniz yalan soyluyor,adamin haberi bile yok bence kadin ve esiniz arasinda iliski var gibi) Deyin ki kiskanan adam bir baska erkege bu fotograflari atar mi?Eger o sahsinda ifadesi ayniysa olay cok baska yerlere gider..
Face uygulaması varmı eşinin tlf da varsa eşinin kendi hesabından çıkış yapıp uygulamada da dene bakam bilmedigin başka hesaba giriş yapılmış mı..Tamam yarın deneyeceğim bunları
Ben de birkaç kere twitter da denk geldm o hesaplara, ama hiçbirinin gerçek karısı olduğunu düşünmüyorum. Fantazi olarak ya da dikkat çekmek için yapılıyor bence.Twitter da böyle karısını pazarlayan çok hesap var kıyamet yakındır kopar
Kadın seni niye engelliyor fotoları kadin atmis gibi geldi banaEvet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
O da birşey mi annem kız kardeşim diye paylaşanlar da var.. evli çiftler bu şerefsizlerin yanında melek kalır anne kız kardeş abla düşün yani utanmazlar daTeyzemin kızı anlatmıştı neredeyse 10 sene olacak eşinin telefonunu karıştırırken bir fotoğraf görmüş hani eskiden annelerimiz eteklerin altından çicekli paçası lastikli pijamalar giyerlerdiya o pijamalardan giymiş bir kadın fotoğrafı üst tarafı görünmüyor kadın koltukta oturuyor böyle bir fotoğraf görmüş altında da mesaj varmış bu benim karım habersizce çektim yazmış.
Bence program yükle emin ol canim. Hemde kanıtın olsunŞimdi baktım arkadaşı face de arkadaşlıktan çıkmış ya da bizimki çıkarmış bilmiyorum. Şeytan dürtüyo hem kadına hem adama eşimin faceden fotoğrafları atıp saydırayım nasıl olsa yarına eşime haberi gelir onunla da yarın yüzleşeyim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?