Ohaa kadına bak sen... Eee o zaman grup teorisine dönerim ben.Yok yahu profil adım ve resmim herşey açıklıyor zaten eşimle resmim var profilde
Eşinin teline vatsapina casus programı kur ona ne msj geliyorsa sanada gelsin o süre zarfinca sesini çıkarma bunlar bir yerde açık verirŞimdi fotoğraflar bende duruyor arkadaşının numarasını da alabilirim. Peki sonra? Önce arkadaşıyla mı görüşeyim fake hesaptan direkt fotoları kadına mı atayım yoksa eşimle ve arkadaşıyla karısıyla VS toplu bir yüzleştirme mi? Siz olsanız ne yapardınız
Son silinenler gibi bişeydi klasörün adı yani fotoğraflar silinmiş ama oradan silmeyi unutmuş. Ve kim bilir şimdiye kadar daha ne fotoğraflar silindi benim haberim dahi olmadanKonu sahibi esiniz telefonunda hangi dosyadaydi resimler? Ekran görüntüleri? Whatsapp resimleri?
Kendi gerçek hesabından olumlu dönmez.. bu tipler bu izler için ayrı bir hesap daha kullanıyorlar.. aile akraba eş dost için ayrı profil bu durumlar için ayrı profil.. neleri var millet evli gizli hayatına bak gay yada bdsm takılıyo yada grup.. dışardan baksan aile,Fake bir hesap aç. İçini profesyonelce doldur anlaşılmayacak şekilde ve arkadaşına sosyal medya üzerinden grup teklifinde bulun.
Bakalım tepkisi ne olacak.
Kadının da haberi var belki.Ekran gorjntusunu adam alsa kadin neden arkadasinin esini engellesin ki
Geri yüklemeyi denesen hangi klasöre ait olduğu çıkar benceSon silinenler gibi bişeydi klasörün adı yani fotoğraflar silinmiş ama oradan silmeyi unutmuş. Ve kim bilir şimdiye kadar daha ne fotoğraflar silindi benim haberim dahi olmadan
nerden bilebilir ki?Peki bu fotolarin aynilari kadinin esinde var mi?
Son silinenler gibi bişeydi klasörün adı yani fotoğraflar silinmiş ama oradan silmeyi unutmuş. Ve kim bilir şimdiye kadar daha ne fotoğraflar silindi benim haberim dahi olmadan
BilemezsinizKadının da haberi var
3 lü takılıyor bunlar. Belki 4 ,5 ...
Aboww vallaha bende öyle düşündümKadının da haberi var
3 lü takılıyor bunlar. Belki 4 ,5 ...
Kendi gerçek hesabından olumlu dönmez.. bu tipler bu izler için ayrı bir hesap daha kullanıyorlar.. aile akraba eş dost için ayrı profil bu durumlar için ayrı profil.. neleri var millet evli gizli hayatına bak gay yada bdsm takılıyo yada grup.. dışardan baksan aile,
Kocasının attığına nasıl eminsin bu fotoları belki senin esin kendisi kadının mesala face hesabından kendi tlf nuna indirdiBunu bilmem imkansız maalesef
Sadece kadinin esi ekli dedi ya konu sahibi, kadinin esinin sosyal medyasi var gibi anladim ben. Fotograflar orda varsa konu sahibin esi ekran görüntüsü mü aldi diye düsündümnerden bilebilir ki?
Tabi ki bilemem. Sadece kadını hemen engellemiş. Kuvvetli bir şüphe doğuyor maalesef.Bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?