Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Eşinin teline vatsapina casus programı kur ona ne msj geliyorsa sanada gelsin o süre zarfinca sesini çıkarma bunlar bir yerde açık verir

Fake bir hesap aç. İçini profesyonelce doldur anlaşılmayacak şekilde ve arkadaşına sosyal medya üzerinden grup teklifinde bulun.
Bakalım tepkisi ne olacak.
Kendi gerçek hesabından olumlu dönmez.. bu tipler bu izler için ayrı bir hesap daha kullanıyorlar.. aile akraba eş dost için ayrı profil bu durumlar için ayrı profil.. neleri var millet evli gizli hayatına bak gay yada bdsm takılıyo yada grup.. dışardan baksan aile,

Son silinenler gibi bişeydi klasörün adı yani fotoğraflar silinmiş ama oradan silmeyi unutmuş. Ve kim bilir şimdiye kadar daha ne fotoğraflar silindi benim haberim dahi olmadan

Eski verileri geri getirrn programlardan yükleyip herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenebikirsiniz.ben yapmıştım.

Epey ileri gidilen dur6nlar var gibi.mideniz bulanacak büyük ihtimalle.en iyi ihtimalle aldatiliyorsunuz ama bence daha kötü ihtimaller de çıkabilir.

Dm ya da özelden mesaj atsa dahi en kötü diğer hesabına yönlendirmez mi?
Genç, güzel ve seksi bir hatun profilini reddedecek seviyede değiliz çünkü ülke olarak. Hele de böyle sapkın kişiler hayır diyemez gibi geliyor.

Ya sessiz kalıp sessizce takip edeceksin. Ya casus program.
Belki düşündüğün gibi değildir olay, bence hemen ortalığı birbirine katma.
Ki aldatma durumu olsa eşinin telinde şifre olurdu, sen eline alıp istediğin gibi inceleyemezdin emin ol.

Arkadaşlar sakin kalmak istiyorum çünkü daha emzirdiğim küçücük bir bebeğim var asla çocuğumun rızkının bu pis işler yüzünden etkilenmesini istemiyorum. Sizce 3üyle aynı anda yüzleşmek mantıklımı? Eşim ve arkadaşı şimdiye kadar kılıf uydurmuşlardır zaten ama kadının haberi olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…