Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Swinger deniyordu sanırım. Evli çiftlerin başkalarıyla ilişkiye girmesi Olayıymış. Benim duyduğum bi olay var. Boyu kadar çocukları olan 55-60 yaşındaki bir Karı koca int üzerinden paralı, grup s.x yapıyorlarmış.yatakta beş altı kişi takıldıkları oluyormuş. Kim kime denk gelirse anlayacağın. Ve bu işi kendi evlerinde çocuklar evde yokken görüyorlarmış.Sonra bunların büyük kızı şehir dışından gelip yerleşmiş eve. Büyük kız şüplenebilir diye sırf bu iş için gidip başka ev tutmuşlar. Orda iş görmeye devam ediyorlarmış..!! Bu olay da o tarz bi şey gibi. O arkadaşı karısını pazarlıyor bence parayla . Bak mahsul bu diye de fotolar atıyor!! Pislikler kusucam.. evlerden ırak allahım sen koru bu pislik kişilerden.

Bu turkiyede mi

Bu ne ya okurken midem bulandı böyle insanların varlığından...hani yaşlarından başlarından da utanma yok.. yazık valla bunların çocukları kimse. sapkınlık ötesi artık, ruh hastalığının farklı bi boyutu bu bence.

Baktım ya swinger es degısenlermıs.
Bunlara cuckold deniyormuş
Karısını baska adamlar begenecek, karısı baska adamlarla seks yapacak o izleyecek
Böyle Bı guruh varmıs.
İkisi de birbirinden beter pislikte zaten.
Konu sahibinin asırı sakınlıgı de sakinlik verici.

Kullanıcı adını facebooka yazıyoruz değilmi

Bencede bu sakinlik çok garip. O fotoları görünce sorsaydı direk keşke

Iste biz buna gavatlik diyoruz

Valla benim aklıma tek birşey geliyor. Eşin ve o kadının bir ilişkisi var. O fotoğrafları kadının ta kendisi atmış ki Sen ona sosyal medyadan msh atınca hemen seni engellemiş. Yoksa neden hemen engellesin ki bi durup düşünür insan. Korktuğu birileri olabilir. Mesela kocası. Kadın uyurken kocası çekmiştir o da kendinin uyurken güzel çıktığını düşünüp atmış olabilir bunlarda sakınca göremedim ben. Bence siz ilk önce kadının kocasına ulaşmayı deneyin bu fotoğraflar eşimin telefonunda ne arıyor diye. Eğer gözü dönerse zaten eşinizin ve karısının ilişikisi olduğunu sizde öğrenmiş olursunuz. Ama yok arkadaşım öyle şey yapmaz vs diye sizi avutmaya çalışırsa da bana çok uzak gelen diğer ihtimali değerlendirirsiniz.

Wouwwww
Etkilendim yemnle

Kesinlikle kötü işler dönüyor Allah ıslah etsin. Ayy midem bulandı.

Konuya da gelcek olursak tam bir iğrençlik akıyor

Kıskanç adam nasıl olur ben bilirim eşinin adını bile söylemez arkadaşına ki kaldi ki foto atsın peehh

Konuyu okumadım, tarihine saatine baktım
Ortam çolmuş, konu Sahibi kimsenin umrunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…