Swinger deniyordu sanırım. Evli çiftlerin başkalarıyla ilişkiye girmesi Olayıymış. Benim duyduğum bi olay var. Boyu kadar çocukları olan 55-60 yaşındaki bir Karı koca int üzerinden paralı, grup s.x yapıyorlarmış.yatakta beş altı kişi takıldıkları oluyormuş. Kim kime denk gelirse anlayacağın. Ve bu işi kendi evlerinde çocuklar evde yokken görüyorlarmış.Sonra bunların büyük kızı şehir dışından gelip yerleşmiş eve. Büyük kız şüplenebilir diye sırf bu iş için gidip başka ev tutmuşlar. Orda iş görmeye devam ediyorlarmış..!! Bu olay da o tarz bi şey gibi. O arkadaşı karısını pazarlıyor bence parayla . Bak mahsul bu diye de fotolar atıyor!! Pislikler kusucam.. evlerden ırak allahım sen koru bu pislik kişilerden.Aklıma nedense ıgrenc seyler geldı.
Hanı karısının baska erkekler tarafından begenılmesı bazı sapkın tiplerin hosuna gidiyor ya. Öyle.
Uyurken neden foto atılsın ki, cırkın uyuyor dı mı diye sormak ıcın degıl heralde.
Hatta bunların bir ısmı de var ama aklıma gelmedi suan.
Bu turkiyede miSwinger deniyordu sanırım. Evli çiftlerin başkalarıyla ilişkiye girmesi Olayıymış. Benim duyduğum bi olay var. Boyu kadar çocukları olan 55-60 yaşındaki bir Karı koca int üzerinden paralı, grup s.x yapıyorlarmış.yatakta beş altı kişi takıldıkları oluyormuş. Kim kime denk gelirse anlayacağın. Ve bu işi kendi evlerinde çocuklar evde yokken görüyorlarmış.Sonra bunların büyük kızı şehir dışından gelip yerleşmiş eve. Büyük kız şüplenebilir diye sırf bu iş için gidip başka ev tutmuşlar. Orda iş görmeye devam ediyorlarmış..!! Bu olay da o tarz bi şey gibi. O arkadaşı karısını pazarlıyor bence parayla . Bak mahsul bu diye de fotolar atıyor!! Pislikler kusucam.. evlerden ırak allahım sen koru bu pislik kişilerden.
Tam adını hatirlamiyorum ama konunuzdaki yorumlarda yazanlar varNeler var bilgi verirmisiniz
Bu ne ya okurken midem bulandı böyle insanların varlığından...hani yaşlarından başlarından da utanma yok.. yazık valla bunların çocukları kimse. sapkınlık ötesi artık, ruh hastalığının farklı bi boyutu bu bence.Swinger deniyordu sanırım. Evli çiftlerin başkalarıyla ilişkiye girmesi Olayıymış. Benim duyduğum bi olay var. Boyu kadar çocukları olan 55-60 yaşındaki bir Karı koca int üzerinden paralı, grup s.x yapıyorlarmış.yatakta beş altı kişi takıldıkları oluyormuş. Kim kime denk gelirse anlayacağın. Ve bu işi kendi evlerinde çocuklar evde yokken görüyorlarmış.Sonra bunların büyük kızı şehir dışından gelip yerleşmiş eve. Büyük kız şüplenebilir diye sırf bu iş için gidip başka ev tutmuşlar. Orda iş görmeye devam ediyorlarmış..!! Bu olay da o tarz bi şey gibi. O arkadaşı karısını pazarlıyor bence parayla . Bak mahsul bu diye de fotolar atıyor!! Pislikler kusucam.. evlerden ırak allahım sen koru bu pislik kişilerden.
Saygın meslek, sapık ruhlarını bastıramıyor..!! Bu dünya ne saygınlardan ne pislikler gördü ..!!Bilmiyorum hepimiz kamu kurumlarında saygın meslekleri olan insanlarız pazarlamak değil fantezi olması muhtemel
Baktım ya swinger es degısenlermıs.Swinger deniyordu sanırım. Evli çiftlerin başkalarıyla ilişkiye girmesi Olayıymış. Benim duyduğum bi olay var. Boyu kadar çocukları olan 55-60 yaşındaki bir Karı koca int üzerinden paralı, grup s.x yapıyorlarmış.yatakta beş altı kişi takıldıkları oluyormuş. Kim kime denk gelirse anlayacağın. Ve bu işi kendi evlerinde çocuklar evde yokken görüyorlarmış.Sonra bunların büyük kızı şehir dışından gelip yerleşmiş eve. Büyük kız şüplenebilir diye sırf bu iş için gidip başka ev tutmuşlar. Orda iş görmeye devam ediyorlarmış..!! Bu olay da o tarz bi şey gibi. O arkadaşı karısını pazarlıyor bence parayla . Bak mahsul bu diye de fotolar atıyor!! Pislikler kusucam.. evlerden ırak allahım sen koru bu pislik kişilerden.
Kullanıcı adını facebooka yazıyoruz değilmiKadin sizi engelliyorsa illaki onunla alakali bi durum var demekki konusmak istemedigi; bence esinize o gondermis olabilir ve kadinin numarasi bence esinizin telinde kayitlidir ama baska bi isimle is icabi vs diye sizi gecistirmek icin
Oncelikle napiyoruz instagramda kadinin kullanici adini yazip sifremi unuttum a basiyoruz orada sonra 2 haneli telefon cikiyor o 2 haneyi de esinizin rehberine yaziyosunuz ve bingocikan butun numaralari kadin erkek nasil kaydettigini umursamadan ss alin ve ozelden arayin kadinmi aciyor erkekmi
Hatta sonra numaralari wpden ve faceden de sorgulatin derim ben
Evet akrep burcu bir stalk ustasi konustu..
Bencede bu sakinlik çok garip. O fotoları görünce sorsaydı direk keşkeBaktım ya swinger es degısenlermıs.
Bunlara cuckold deniyormuş
Karısını baska adamlar begenecek, karısı baska adamlarla seks yapacak o izleyecek
Böyle Bı guruh varmıs.
İkisi de birbirinden beter pislikte zaten.
Konu sahibinin asırı sakınlıgı de sakinlik verici.
Iste biz buna gavatlik diyoruzBaktım ya swinger es degısenlermıs.
Bunlara cuckold deniyormuş
Karısını baska adamlar begenecek, karısı baska adamlarla seks yapacak o izleyecek
Böyle Bı guruh varmıs.
İkisi de birbirinden beter pislikte zaten.
Konu sahibinin asırı sakınlıgı de sakinlik verici.
Evet Türkiye’de . Fakat Dünyanın her tarafında bu sapıklıklar mevcutBu turkiyede mi
Hayir ozelden anlatayimKullanıcı adını facebooka yazıyoruz değilmi
Dımı enteresan sakinlik bız ne deniyordu diye İnternetten araştırıyoruz bıze neyseBencede bu sakinlik çok garip. O fotoları görünce sorsaydı direk keşke
WouwwwwKadin sizi engelliyorsa illaki onunla alakali bi durum var demekki konusmak istemedigi; bence esinize o gondermis olabilir ve kadinin numarasi bence esinizin telinde kayitlidir ama baska bi isimle is icabi vs diye sizi gecistirmek icin
Oncelikle napiyoruz instagramda kadinin kullanici adini yazip sifremi unuttum a basiyoruz orada sonra 2 haneli telefon cikiyor o 2 haneyi de esinizin rehberine yaziyosunuz ve bingocikan butun numaralari kadin erkek nasil kaydettigini umursamadan ss alin ve ozelden arayin kadinmi aciyor erkekmi
Hatta sonra numaralari wpden ve faceden de sorgulatin derim ben
Evet akrep burcu bir stalk ustasi konustu..
Bide kocan senin fotonu yollayabilir dediklerinde olabilir dedi.Dımı enteresan sakinlik bız ne deniyordu diye İnternetten araştırıyoruz bıze neyse
Ahahahhaha valla tek yetenegim stalk galibaWouwwww
Etkilendim yemnle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?