Ama neden foto vardı telindeYa sessiz kalıp sessizce takip edeceksin. Ya casus program.
Belki düşündüğün gibi değildir olay, bence hemen ortalığı birbirine katma.
Ki aldatma durumu olsa eşinin telinde şifre olurdu, sen eline alıp istediğin gibi inceleyemezdin emin ol.
Bence esi de engellemis olabilir.bilemeyiz.takipte kal konu sahibi.ekran goruntusunu kocasinin almasi en dusuk ihtimal.ya esiyle esin sapik.senin de fotolarin var.ya esinle kadinin iliskisi var ki bence bu en yuksek ihtimal. Ya da grup yapiyorlar.Tabi ki bilemem. Sadece kadını hemen engellemiş. Kuvvetli bir şüphe doğuyor maalesef.
Ben su anda yüzlesmeniz taraftari degilim. Önce takipte kalin. Su an yüzlesmek isterseniz öyle bir sey varsa önlem alirlar. Sonra bisey bulamazsiniz kendinizi yer durursunuzArkadaşlar sakin kalmak istiyorum çünkü daha emzirdiğim küçücük bir bebeğim var asla çocuğumun rızkının bu pis işler yüzünden etkilenmesini istemiyorum. Sizce 3üyle aynı anda yüzleşmek mantıklımı? Eşim ve arkadaşı şimdiye kadar kılıf uydurmuşlardır zaten ama kadının haberi olduğunu sanmıyorum
Allahım ya çok korkunç teoriler heleki bu kadincagizin resmini kocasının başkasına atmış olabileceğiBence esi de engellemis olabilir.bilemeyiz.takipte kal konu sahibi.ekran goruntusunu kocasinin almasi en dusuk ihtimal.ya esiyle esin sapik.senin de fotolarin var.ya esinle kadinin iliskisi var ki bence bu en yuksek ihtimal. Ya da grup yapiyorlar.
Bilemem onu sessizce takip edip kendisi öğrenecek. Foto aldatma için delil değildir.Ama neden foto vardı telinde
Off insan nasıl bisey demeden çaktırmadan takip ederki tüylerim diken diken resmenBilemem onu sessizce takip edip kendisi öğrenecek. Foto aldatma için delil değildir.
Kabul eder isteği onu demedim ben.. grup teklifine olumlu dönmez.. bunlar önce teyitlesiyo güven olursa ayarlayıp buluşuyorlarDm ya da özelden mesaj atsa dahi en kötü diğer hesabına yönlendirmez mi?
Genç, güzel ve seksi bir hatun profilini reddedecek seviyede değiliz çünkü ülke olarak. Hele de böyle sapkın kişiler hayır diyemez gibi geliyor.
Esiniz nasil bir tip? Mesela isten sonra hemen eve gelirmi, isim var deyip sürekli disari cikar mi? Telefonuyla bagi nasil?Ben su anda yüzlesmeniz taraftari degilim. Önce takipte kalin. Su an yüzlesmek isterseniz öyle bir sey varsa önlem alirlar. Sonra bisey bulamazsiniz kendinizi yer durursunuz
Öğk bide güven bekliyorlarKabul eder isteği onu demedim ben.. grup teklifine olumlu dönmez.. bunlar önce teyitlesiyo güven olursa ayarlayıp buluşuyorlar
Siz su adami bir arayip ne hakla esime sen karinin resimlerini gönderirsin ne bicim bir adamsin deyinsene..ozaman olay cozulecek bence.Arkadaşlar sakin kalmak istiyorum çünkü daha emzirdiğim küçücük bir bebeğim var asla çocuğumun rızkının bu pis işler yüzünden etkilenmesini istemiyorum. Sizce 3üyle aynı anda yüzleşmek mantıklımı? Eşim ve arkadaşı şimdiye kadar kılıf uydurmuşlardır zaten ama kadının haberi olduğunu sanmıyorum
Bunu yapmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü bunu arkadaşı ilk defa yapmıyorSiz su adami bir arayip ne hakla esime sen karinin resimlerini gönderirsin ne bicim bir adamsin deyinsene..ozaman olay cozulecek bence.
Hesabi adamdada açıksa kadın görmeden silebilirKadının eşi , mesajı görüp kadın görmemesi düşük ihtimal. Sonuçta kadına yolluyor DM
Eşinin tlf incele bakam başka face yada twiter hesabı varmı senin bildiğinden başka. Geçmişe bak, google face yaz tıkla giriş yap de sonra email yada tlf şifre girecen ya email yazacagin yerr tikla bajam farkli bilmedigin bir email yada cep nosu çıkacak mı.. twitter yaz google dediğim şekilde twoter icon de dene..Arkadaşlar sakin kalmak istiyorum çünkü daha emzirdiğim küçücük bir bebeğim var asla çocuğumun rızkının bu pis işler yüzünden etkilenmesini istemiyorum. Sizce 3üyle aynı anda yüzleşmek mantıklımı? Eşim ve arkadaşı şimdiye kadar kılıf uydurmuşlardır zaten ama kadının haberi olduğunu sanmıyorum
Olabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve silerBirde uyurken falan çekilmiş kadının fotoğrafları. Lütfen sizde dikkat edin, eşinizin telefonunda size ait fotoğraflarınız var mı, birisiyle paylaşmış mı? Bi kontrol edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?