Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

ortalıkta ben adamim diyen gezen hangi adam karısının masumane de olsa arkadaşina karısının fotosunu atar Rabbim ıslah etsin bizleri ama aklıma kötü şeyler geldi okuyor duyuyoruz ortalıkta kendi namusunu pazarlayan zavallı insancıklar varmış aslında çok daha ağır konusucam da malum ban yemek var Allah yardımcın olsun ne diyeyim

Ama neden foto vardı telinde

Tabi ki bilemem. Sadece kadını hemen engellemiş. Kuvvetli bir şüphe doğuyor maalesef.
Bence esi de engellemis olabilir.bilemeyiz.takipte kal konu sahibi.ekran goruntusunu kocasinin almasi en dusuk ihtimal.ya esiyle esin sapik.senin de fotolarin var.ya esinle kadinin iliskisi var ki bence bu en yuksek ihtimal. Ya da grup yapiyorlar.

Ben su anda yüzlesmeniz taraftari degilim. Önce takipte kalin. Su an yüzlesmek isterseniz öyle bir sey varsa önlem alirlar. Sonra bisey bulamazsiniz kendinizi yer durursunuz

Bence esi de engellemis olabilir.bilemeyiz.takipte kal konu sahibi.ekran goruntusunu kocasinin almasi en dusuk ihtimal.ya esiyle esin sapik.senin de fotolarin var.ya esinle kadinin iliskisi var ki bence bu en yuksek ihtimal. Ya da grup yapiyorlar.
Allahım ya çok korkunç teoriler heleki bu kadincagizin resmini kocasının başkasına atmış olabileceği

Kabul eder isteği onu demedim ben.. grup teklifine olumlu dönmez.. bunlar önce teyitlesiyo güven olursa ayarlayıp buluşuyorlar

Ben su anda yüzlesmeniz taraftari degilim. Önce takipte kalin. Su an yüzlesmek isterseniz öyle bir sey varsa önlem alirlar. Sonra bisey bulamazsiniz kendinizi yer durursunuz
Esiniz nasil bir tip? Mesela isten sonra hemen eve gelirmi, isim var deyip sürekli disari cikar mi? Telefonuyla bagi nasil?

Siz su adami bir arayip ne hakla esime sen karinin resimlerini gönderirsin ne bicim bir adamsin deyinsene..ozaman olay cozulecek bence.

Arkadaşını sizde tanıyor musunuz? Yani belki arkadaşının karısı değildir, başka biridir.

Eğer karısıysa ve adam gondermisse fotoğrafları çok fena yaa

Kadın hiç cevap vermedimi? Direk engellediyse sizin kimin eşi olduğunuzu ve neden bahsedeceginizi biliyordur, o yüzden engellemiş olabilir. Yada kadının eşi sizi engellemiştir.

Ya her türlü çok kötü bir durum, bilemedim ne yazsam size.

Birde uyurken falan çekilmiş kadının fotoğrafları. Lütfen sizde dikkat edin, eşinizin telefonunda size ait fotoğraflarınız var mı, birisiyle paylaşmış mı? Bi kontrol edin.

Kadının eşi , mesajı görüp kadının görmemesi düşük ihtimal. Sonuçta kadına yolluyor DM

Adamin karısının resimlerini atması, kadının sizi engellemesi falan bu olayin altindan masum bisey cikmaz bence.

Eşinin tlf incele bakam başka face yada twiter hesabı varmı senin bildiğinden başka. Geçmişe bak, google face yaz tıkla giriş yap de sonra email yada tlf şifre girecen ya email yazacagin yerr tikla bajam farkli bilmedigin bir email yada cep nosu çıkacak mı.. twitter yaz google dediğim şekilde twoter icon de dene..

Birde uyurken falan çekilmiş kadının fotoğrafları. Lütfen sizde dikkat edin, eşinizin telefonunda size ait fotoğraflarınız var mı, birisiyle paylaşmış mı? Bi kontrol edin.
Olabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve siler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…