Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Arkadasi neden arkadasliktan ciksin ki....esin cikmistir belki adama ulasama sen diye....adamin adini soyadini bulama diye olabilir mi? Cok sacma.

Önce eşinizle konuşun, duruma göre sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Ama gerçekten çok sakinsiniz. Ben şimdiye eşimle konuşup, tüm olayı çözmüş olurdum. Sizin gibi sabırla bekleyemezdim.

Bence esra erol a çok kim bilir daha neler çeviriyorlar herşey ortaya çıksın rezil olsunlar masumane bisey göremiyorum ben

Önce eşinizle konuşun, duruma göre sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Ama gerçekten çok sakinsiniz. Ben şimdiye eşimle konuşup, tüm olayı çözmüş olurdum. Sizin gibi sabırla bekleyemezdim.
Ben ortalığı ayağa kaldırmıştım

Yap ya hu neyi bekliyorsun ki. İmkanın varsa şehrindeki en popüler meydanlardaki billboardlara bile yapıştırt o fotoğrafları. Belli ki içinde senin olmadığın üçüz durumlar söz konusu, rezil olsunlar/beter olsunlar

Bu erkek milletinin İğrenç ilişkileri yemin ederim midemi bulandırıyor .. O arkadaşı olan vasıfsız muhtemelen karısını pazarlıyor..!!

Yok ben eski vukuatlardan ezberledim adamın mimiklerini bile
O zaman tek ihtimal kaldi.kadinjn haberi yok.seni engelleyen esi.adam karisinin duyma ihtimaline karsi kilifini hazirliyor.senin esini suclayacak.grup yok.kadinla senin esinin iliskisi de yok.bu iki arkadas sapik.
Bu durumu acikliga kavusturun bi an once.bi sapikla cocuk buyutemezsiniz.hatta insan evladi babasinda kalsin istemez.cok akillica hateket et delil topla.ki ileride mahkemede lazim olacak.sakin kal.

Önce eşinizle konuşun, verdiği cevaplardan tatmin olmazsanız o zaman diğer adam ve eşiyle irtibata geçin.

Ucuyle aynı anda yüzleşmeniz imkansız çünkü daha önce hiç bir araya gelmemissiniz. Şimdi buluşalım deseniz şüphelenirler doğal olarak.

Siz önce eşinizle halletmeye çalışın, olmazsa diğerlerine ulaşın

Kadin sizi engelliyorsa illaki onunla alakali bi durum var demekki konusmak istemedigi; bence esinize o gondermis olabilir ve kadinin numarasi bence esinizin telinde kayitlidir ama baska bi isimle is icabi vs diye sizi gecistirmek icin

Oncelikle napiyoruz instagramda kadinin kullanici adini yazip sifremi unuttum a basiyoruz orada sonra 2 haneli telefon cikiyor o 2 haneyi de esinizin rehberine yaziyosunuz ve bingo cikan butun numaralari kadin erkek nasil kaydettigini umursamadan ss alin ve ozelden arayin kadinmi aciyor erkekmi
Hatta sonra numaralari wpden ve faceden de sorgulatin derim ben
Evet akrep burcu bir stalk ustasi konustu..

ıyi plan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…