Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Benim kafamı kurcalayan kadın niye sizi engelledi o zaman ? Yani o da mi bu diyalogların içinde acaba .gerçekten çok çirkin bir durum var ortada .yalniz bisey dikkatimi çekti siz eşinizden sanırım bu tarz şeyleri bekliyorsunuz .Yani tabi şok oldunuz muhakkak ama ütopik tepkiler görmüyorum sizden ki bu iyi bisey olgun mantıklı adımlar atıyorsunuz belli

Uyeligi telefon no ile almissa mantikli

Sayfa sayısı çok artmış aralarda güncellemeler varsa okuyamadım ama aklıma direkt threesome geldi. Ne kadar süredir arkadaşlar eşiniz ve bu "arkadaşı"? Üniversiteden tanıştıklarına gerçekten emin misiniz? Belki böyle çift takılıp yanına üçüncü arayan birilerini bulmuş olabilir eşiniz. Karı kocayız numarası çekip (genelde karı koca olmuyor bunlar çünkü, kadın genelde eskort oluyor) aralarına para karşılığı 3. kişi arayan hesaplar var.

Benim burnuma hiç iyi kokular gelmedi.

Valla ben teorimde israrliyim.
1.si esiyle kadkn arasinda iliski olsa ve kadin atmis olsa kadjn engeller diyebdusunsem de basta engellemz.esiyle plan yapip inandirmaya calisir.hadi engelledi diyelim.kocasi takipten cikmaz.
Bence kadinin haberi yok.kadin duyarsa diye alinmis onlemler var.faceten engelleyen de kadin degil kadinin esi.
Konu sahibi sakkn kal biraz daha bisiler topla.kadina ulassan da kilifina uydurdular belki de.

Çünkü daha önce de hem karısının hem de başka bir bayanın resmini atmıştı arkadaşı. Şimdi benim emzirdiğim bir bebeğim var öncelikle onun için sakin kalmalıyım. Ayrıca ortalığı yıksam nolacak 3 tane fotoğrafla neyi ispatlayabilirim sakin kalıp belki bir itiraf almalıyım ağızlarından. Bu arada eşim için yollayabilir yazmama şaşırmışlar ama bu hayatta hiç bir şey için o arkadaşlarda asla demesinler insanoğlu kapalı kutu ben kendim için bile şunu asla yapmam demiyorum kaldı ki daha bir kaç yıldır tanıdığım adam için mi diyeceğim. Allah kimseyi nefsine uydurmasın diyebiliyorum sadece ve gerçekten fake sakin şu bu mesajlar değil akıl veren mesajlar istiyorum

Son silinenler gibi bişeydi klasörün adı yani fotoğraflar silinmiş ama oradan silmeyi unutmuş. Ve kim bilir şimdiye kadar daha ne fotoğraflar silindi benim haberim dahi olmadan

Bir de son silinenler dosyası var. Eşiniz bunları siz görmeyin diye silip ayrı bir yere kaydediyor. Bariz belli. Ya hard disk ya usb, bir şeye atıp saklıyor o fotoğrafları. Sonra da siliyor. O kaydettiği yeri bulsanız her şey çözülür.

Kocasi esi duyarsa diye senin esini suvlayacak bence reskmlerini telkmden almis vs diye

Suçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyor
12 saat mi? Yani bu kadar mesafe varsa aranızda o kadınla eşinizin nasıl ilişkisi olabilir? En mühimi siz üçüyle yüzleşmeyi düşünüyordunuz, bunu nasıl yapacaksınız?

Peki eşiniz sık sık şehir dışına çıkıyor mu?

neler oluyor böyle aman Allahiim

Şöyle anlatayım telefon Huawei. Galeriden bir resim sildiğinizde sanırım hemen kaybolmasın diye birde silinenler klasörü var galerinin içinde hatta oradan geri yükle deyip mailime ve arkadaşıma attım fotoları sonra tamamıyla sildim eşimin telefonundan. Ben onları sildikten sonrada eşim muhtemelen haber aldı mesaj attığımı. O klasördeki bütün fotoları silmiş kendime attığımı anlamamıştır sadece görüp sildiğimi anlamıştır.

Cevabi bekleyemeyecegim uykum geldi.eger tel surekli sizdeyse yedek bir tel vardir mutlaka.araba is yeri bi bakkn. E devlete girip uzerine baska bir hat var mi bakin.sonra bimprogram vardi hanimlar bilir onu da mevcutvtele yukleyin.whatsapp web degil.baska bisidi b ile basliyodu bisi box tu sanirim unuttum.

Hayır ama 1 ay önce o şehire komşu olan bir şehirde bulundu ben nasıl atladım bunu ya o zaman buluşmuş olabilirler bilmiyorum 3 yıldan beri ilk kez gitti

Hayır ama 1 ay önce o şehire komşu olan bir şehirde bulundu ben nasıl atladım bunu ya o zaman buluşmuş olabilirler bilmiyorum 3 yıldan beri ilk kez gitti
Bir iliski yok o zaman. Ama ne var aralarında bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…