Akrep burcunun sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak seni stalk kraliçesi ilan ediyirmAhahahhaha valla tek yetenegim stalk galiba
Ahahahhahahah yaaaaaAkrep burcunun sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak seni stalk kraliçesi ilan ediyirm
Benm asla aklıma gelmz böyle şeyler
Ahahahhahahah yaaaaazaten baska biseyin kralicesi asla olamazdim kesin
Insan takintili olunca geliyor valla
Uyeligi telefon no ile almissa mantikliKadin sizi engelliyorsa illaki onunla alakali bi durum var demekki konusmak istemedigi; bence esinize o gondermis olabilir ve kadinin numarasi bence esinizin telinde kayitlidir ama baska bi isimle is icabi vs diye sizi gecistirmek icin
Oncelikle napiyoruz instagramda kadinin kullanici adini yazip sifremi unuttum a basiyoruz orada sonra 2 haneli telefon cikiyor o 2 haneyi de esinizin rehberine yaziyosunuz ve bingocikan butun numaralari kadin erkek nasil kaydettigini umursamadan ss alin ve ozelden arayin kadinmi aciyor erkekmi
Hatta sonra numaralari wpden ve faceden de sorgulatin derim ben
Evet akrep burcu bir stalk ustasi konustu..
Ooofff of konuyu dagitmiyim ama sunu soyliyim akrep burcu erkek vallahi evlerden irak adami bezdirir
Ama doğru akrep burcuna şüphe bir düştü mü kurtulamazsn eşimden biliyirm
Çünkü daha önce de hem karısının hem de başka bir bayanın resmini atmıştı arkadaşı. Şimdi benim emzirdiğim bir bebeğim var öncelikle onun için sakin kalmalıyım. Ayrıca ortalığı yıksam nolacak 3 tane fotoğrafla neyi ispatlayabilirim sakin kalıp belki bir itiraf almalıyım ağızlarından. Bu arada eşim için yollayabilir yazmama şaşırmışlar ama bu hayatta hiç bir şey için o arkadaşlarda asla demesinler insanoğlu kapalı kutu ben kendim için bile şunu asla yapmam demiyorum kaldı ki daha bir kaç yıldır tanıdığım adam için mi diyeceğim. Allah kimseyi nefsine uydurmasın diyebiliyorum sadece ve gerçekten fake sakin şu bu mesajlar değil akıl veren mesajlar istiyorumBenim kafamı kurcalayan kadın niye sizi engelledi o zaman ? Yani o da mi bu diyalogların içinde acaba .gerçekten çok çirkin bir durum var ortada .yalniz bisey dikkatimi çekti siz eşinizden sanırım bu tarz şeyleri bekliyorsunuz .Yani tabi şok oldunuz muhakkak ama ütopik tepkiler görmüyorum sizden ki bu iyi bisey olgun mantıklı adımlar atıyorsunuz belli
Son silinenler gibi bişeydi klasörün adı yani fotoğraflar silinmiş ama oradan silmeyi unutmuş. Ve kim bilir şimdiye kadar daha ne fotoğraflar silindi benim haberim dahi olmadan
Suçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyorKocasi esi duyarsa diye senin esini suvlayacak bence reskmlerini telkmden almis vs diye
Esin sehir disina cikiyor mu pekj ya da uzun sureli seyehat vsSuçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyor
12 saat mi? Yani bu kadar mesafe varsa aranızda o kadınla eşinizin nasıl ilişkisi olabilir? En mühimi siz üçüyle yüzleşmeyi düşünüyordunuz, bunu nasıl yapacaksınız?Suçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyor
neler oluyor böyle aman AllahiimSwinger deniyordu sanırım. Evli çiftlerin başkalarıyla ilişkiye girmesi Olayıymış. Benim duyduğum bi olay var. Boyu kadar çocukları olan 55-60 yaşındaki bir Karı koca int üzerinden paralı, grup s.x yapıyorlarmış.yatakta beş altı kişi takıldıkları oluyormuş. Kim kime denk gelirse anlayacağın. Ve bu işi kendi evlerinde çocuklar evde yokken görüyorlarmış.Sonra bunların büyük kızı şehir dışından gelip yerleşmiş eve. Büyük kız şüplenebilir diye sırf bu iş için gidip başka ev tutmuşlar. Orda iş görmeye devam ediyorlarmış..!! Bu olay da o tarz bi şey gibi. O arkadaşı karısını pazarlıyor bence parayla . Bak mahsul bu diye de fotolar atıyor!! Pislikler kusucam.. evlerden ırak allahım sen koru bu pislik kişilerden.
Şöyle anlatayım telefon Huawei. Galeriden bir resim sildiğinizde sanırım hemen kaybolmasın diye birde silinenler klasörü var galerinin içinde hatta oradan geri yükle deyip mailime ve arkadaşıma attım fotoları sonra tamamıyla sildim eşimin telefonundan. Ben onları sildikten sonrada eşim muhtemelen haber aldı mesaj attığımı. O klasördeki bütün fotoları silmiş kendime attığımı anlamamıştır sadece görüp sildiğimi anlamıştır.Bir de son silinenler dosyası var. Eşiniz bunları siz görmeyin diye silip ayrı bir yere kaydediyor. Bariz belli. Ya hard disk ya usb, bir şeye atıp saklıyor o fotoğrafları. Sonra da siliyor. O kaydettiği yeri bulsanız her şey çözülür.
Hayır ama 1 ay önce o şehire komşu olan bir şehirde bulundu ben nasıl atladım bunu ya o zaman buluşmuş olabilirler bilmiyorum 3 yıldan beri ilk kez gitti12 saat mi? Yani bu kadar mesafe varsa aranızda o kadınla eşinizin nasıl ilişkisi olabilir? En mühimi siz üçüyle yüzleşmeyi düşünüyordunuz, bunu nasıl yapacaksınız?
Peki eşiniz sık sık şehir dışına çıkıyor mu?
Bir iliski yok o zaman. Ama ne var aralarında bilemiyorumHayır ama 1 ay önce o şehire komşu olan bir şehirde bulundu ben nasıl atladım bunu ya o zaman buluşmuş olabilirler bilmiyorum 3 yıldan beri ilk kez gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?