Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Belki de fotoları kocası değil kendi atmıştır. Kocan da tekrar yakalanırsam arkadaşım attı bahanesini kullanmak için konuşmaları silmiştir.
Ya böyle ya da ikisinin de haberi var. İnsanlar iyice kafayı yedi. Sen ne yapacaksın peki? Her türlü eşin olayın içinde.

kesin soylemislerdir ama hizlica baktim cevapalra goremedim, watsappi silip tekrar yukleyince silinen mesajlar geri geliyordu hala oyle mi acaba. Oyleyse cok isinize yarayabilir. Yalniz bir sifre mi bi sey istiyordu.

kesin soylemislerdir ama hizlica baktim cevapalra goremedim, watsappi silip tekrar yukleyince silinen mesajlar geri geliyordu hala oyle mi acaba. Oyleyse cok isinize yarayabilir. Yalniz bir sifre mi bi sey istiyordu.
Yedekleme yapıyorsa düzenli olarak geri gelebilir mesajlar

Hadi mini etekliyi yolladı adam saf diyelim, yatakta çekilen fotoğrafı ne diye yollamış? Üstüne bir de kadının sorgusuz sualsiz engellemesi var. Hepsi birleşince işin içinde pis bir şeyler var gibi. Whatsapp silip yüklemeyi söylemişler üstte. Kesinlikle yapın bunu. Özellikle ayarlarla oynamadiysa otomatik her gece 2de yedek alıyor vatsap silinenler geri gelebilir bir deneyin

Arastirin normal bir durum degil.simdi eşlerde tuhaf iliskiler tuhaf belki kocasının bile haberi vardir.

Suçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyor
Uçak yok mu o şehre peki ? Ya da çok yakınındaki bir şehre falan ? O sekilse gidip geliyor olma ihtimali yok mu sizce merak ettim.
Bu arada çok geçmiş olsun çok kötü bir durum özellikle kadın sizi neden engelledi ?
Ortada dönen bir şey var.
Esiniz anlamış resimleri gördugunuzu ve silmiş herşeyi.
Bundan sonra daha dikkatli olacaktır sanırm.
Bence şuan emin olmanızın kısa ve tek yolu whatsapp mesajlarını geri yüklemek olur. Bunu yapın gece eşiniz uyurken. Kullandığı telefon modellinden whatsapp mesajları nasıl geri geliyor araştırın. Samsungta mesela ben yedekleme yapıyorum. Whatsapp silip yüklendiğinde mesajlarım geri geliyor. Bu şekilde konuşmalari okursunuz.

Son düzenleme:
Gercekten bu stalk taktigi aciyipmis. Büyüksün üstat

Nedense aklıma kötü şeyler geldi kadın engelledi diyince kadının da bilgisi var muhtemelen eşi de atmaya müsait

Eşim benim dekolte giyindigimi ve istemediğini söylese tutupda bir erkeğe atmaz yani çok saçma

Sana bisey diyeyim hic hayra alamet degil benim direk aklima kadimla iliskisi oldugu geldi.kadim beni direk engelledi dedigin an aklima o geldi.oyle sevgiliye atilicak resimler degil diye dusunme senin zevkin ayridir benimki ayridir onunki ayridir. Ben sevgiliyken esime gogus dekolteli minili resimlerimi atatdim makyajsiz resim atmazdim.uyurken resimlerimk atardim ama bir arkadasim tepeden papaz topuzu sifir makyaj pat pat atiardi resimleri. Yani zevk olayi degil bu.adamin konusmalarini sildi diyosun ya belkide kadindir o. Yani baskan diye sifre vardir aralarinda. Aldatma varsa isin icinde sevgilim diyecek hali yok.zaten boyle bisey varsa telefon sende kaldigi an kadini uyariyodur.tel onda diye. Aklima baska bisey gelmiyor. Kadin emgellemeseydi snei bubkadar gunahini almazdm

Arkadaşlar belki size salaklık olarak gelecek ama ben hala kadının attığını sanmıyorum kadınında haberi yok. Bunlar iki erkek aralarında Bi haltlar karıştırıyorlar ve benim fotoğraflarıma karşı tarafta olabilir bunu da ortaya çıkarmam lazım elimdeki 3 foto hiç bir işe yaramaz ne halt yedilerse itiraf ettirmem gerekiyor.

Kadınla niye iletişim kuruyorsunuz sizin muhatabınız o değil kocanız. Bence kadına mesaj atarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Yazık kadının haberi bile yoktur durduk yere onun da yuvası bozulur.
Şaka mı bu ortada yuva mı var kadının en Mahremi dolaşıyor telefonlar da bırak ne yuvası şayet kadın masum sa konu sahibi onu bilgilendirsin ki geniş kocası ile daha fazla evli kalmasın ve evet yuvası yıkılsın da çünkü adamın kadını satması en son etap kadın masum sa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…