- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Komikli şeyler yazmayın gulmemeliyimCoguu arkadas gibi benimde aklima 3lu cibili cibili sak sak sak geldi valla.
Yedekleme yapıyorsa düzenli olarak geri gelebilir mesajlarkesin soylemislerdir ama hizlica baktim cevapalra goremedim, watsappi silip tekrar yukleyince silinen mesajlar geri geliyordu hala oyle mi acaba. Oyleyse cok isinize yarayabilir. Yalniz bir sifre mi bi sey istiyordu.
Onlarda gelebilir işleri buysaSuçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyor
Belki yapiyordur. Ben kendimde denemistim geri gelmisti. Oyle ozellikle yedekleme yap falan dememistim. Otomatik secenek olarak yapmis sanirim. Bu konuda denemeye deger kesinlikleYedekleme yapıyorsa düzenli olarak geri gelebilir mesajlar
Uçak yok mu o şehre peki ? Ya da çok yakınındaki bir şehre falan ? O sekilse gidip geliyor olma ihtimali yok mu sizce merak ettim.Suçlayamaz 12 saat mesafede farklı şehirlerdeyiz ne dönüyorsa whatsapp tan dönüyor
Gercekten bu stalk taktigi aciyipmis. Büyüksün üstatKadin sizi engelliyorsa illaki onunla alakali bi durum var demekki konusmak istemedigi; bence esinize o gondermis olabilir ve kadinin numarasi bence esinizin telinde kayitlidir ama baska bi isimle is icabi vs diye sizi gecistirmek icin
Oncelikle napiyoruz instagramda kadinin kullanici adini yazip sifremi unuttum a basiyoruz orada sonra 2 haneli telefon cikiyor o 2 haneyi de esinizin rehberine yaziyosunuz ve bingocikan butun numaralari kadin erkek nasil kaydettigini umursamadan ss alin ve ozelden arayin kadinmi aciyor erkekmi
Hatta sonra numaralari wpden ve faceden de sorgulatin derim ben
Evet akrep burcu bir stalk ustasi konustu..
Nedense aklıma kötü şeyler geldi kadın engelledi diyince kadının da bilgisi var muhtemelen eşi de atmaya müsaitEvet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
Şaka mı bu ortada yuva mı var kadının en Mahremi dolaşıyor telefonlar da bırak ne yuvası şayet kadın masum sa konu sahibi onu bilgilendirsin ki geniş kocası ile daha fazla evli kalmasın ve evet yuvası yıkılsın da çünkü adamın kadını satması en son etap kadın masum sa eğerKadınla niye iletişim kuruyorsunuz sizin muhatabınız o değil kocanız. Bence kadına mesaj atarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Yazık kadının haberi bile yoktur durduk yere onun da yuvası bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?