Yaaaaa ahahhah ne demek teveccunuzGercekten bu stalk taktigi aciyipmis. Büyüksün üstat
Ayy bu da olabilir dimi ne kadar tehlikeliArkadaşlar belki size salaklık olarak gelecek ama ben hala kadının attığını sanmıyorum kadınında haberi yok. Bunlar iki erkek aralarında Bi haltlar karıştırıyorlar ve benim fotoğraflarıma karşı tarafta olabilir bunu da ortaya çıkarmam lazım elimdeki 3 foto hiç bir işe yaramaz ne halt yedilerse itiraf ettirmem gerekiyor.
Kadının haberi olmasa sizi engellemez. Kesinlikle eşin ve kadın arasında bir ilişki var.Arkadaşlar belki size salaklık olarak gelecek ama ben hala kadının attığını sanmıyorum kadınında haberi yok. Bunlar iki erkek aralarında Bi haltlar karıştırıyorlar ve benim fotoğraflarıma karşı tarafta olabilir bunu da ortaya çıkarmam lazım elimdeki 3 foto hiç bir işe yaramaz ne halt yedilerse itiraf ettirmem gerekiyor.
Ben size hak veriyorum.Arkadaşlar belki size salaklık olarak gelecek ama ben hala kadının attığını sanmıyorum kadınında haberi yok. Bunlar iki erkek aralarında Bi haltlar karıştırıyorlar ve benim fotoğraflarıma karşı tarafta olabilir bunu da ortaya çıkarmam lazım elimdeki 3 foto hiç bir işe yaramaz ne halt yedilerse itiraf ettirmem gerekiyor.
Bence 3 lu bir ilişki olabilirKadının haberi olmasa sizi engellemez. Kesinlikle eşin ve kadın arasında bir ilişki var.
Eşinzin arkadası olarak kayıtlı numarayı baska bi numaradan arayın. büyük ihtimalle o adam değil. fotoları atılan kadındır. öyle başka maşkan yemeyin bunlarıEvet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
Engelleyen eşinin arkadaşı olabilir. Kadın olmayabilir. Eşinde gördüğün fotoğrafları kendi telefonuna gönder ispatın olsun.bir şey demeden engelledimi
Arkadaşlar belki size salaklık olarak gelecek ama ben hala kadının attığını sanmıyorum kadınında haberi yok. Bunlar iki erkek aralarında Bi haltlar karıştırıyorlar ve benim fotoğraflarıma karşı tarafta olabilir bunu da ortaya çıkarmam lazım elimdeki 3 foto hiç bir işe yaramaz ne halt yedilerse itiraf ettirmem gerekiyor.
Lütfen bir kaç kişiye bu durumu anlatın yakınlarınız Allah korusun size bisey yapmasınlarEvet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim
Ayyyyy aman tanrim sizin fotograflarinizda adamda yoktur insallah Allahim bu nasil bi sapkinlik ya saka gibi..Evet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim
Haysiyetsizler yuh ya . Nasıl insan eşlerinin resmini elin adamıyla paylaşabilir ya . Eşinizin haberi var mı? Lütfen karısına ulaşın ve lütfen tüm davaları acın. Pes ya Allah ıslah etsinEvet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim
Tövbeler olsun açıklamaya bakEvet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?