Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

bazı manyaklar, eşlerini paylaşmaktan aşırı haz alırlar. ama esının senı direk engellemesi burnuma daha da pis kokuları getirdi

Ayy bu da olabilir dimi ne kadar tehlikeli

Kadının haberi olmasa sizi engellemez. Kesinlikle eşin ve kadın arasında bir ilişki var.

Ben size hak veriyorum.
Bir kadın kocasının mailine gelen bir linke tıkladığında bir erkek grup maili olduğunu ve erkeklerin, karılarının fotoğraflarını atıp fantazik küfürler ettiklerini görmüş. Bir bakmış kendi fotoğrafları da var. Uyurken, ev işi yaparken, otururken.
Yani bu sapıklar dekolte vs aramıyor.
Karılarının fotoğraflarına bakarak fantezi yapılmasından haz alıyorlar.

Yani kocanız ağır sapık olabilir. Bundan sonra dikkat edin, olur olmadık anlarda fotoğrafınızı çekiyor mu tetikte olun.

Mümkünse telefonuna takip programı yükleyin.

Eşinzin arkadası olarak kayıtlı numarayı baska bi numaradan arayın. büyük ihtimalle o adam değil. fotoları atılan kadındır. öyle başka maşkan yemeyin bunları

Bence sakin kalip takip etmeye devam et gizlice eşini. Sabir sart Allah yardimciniz olsun bence kadinin haberi yok gibi bi paylasim var gibi arada konu size de sicrayabilir dikkatli olun

Yani hangi normal erkek karısının fotoğrafını başka bir erkeğe atar ki, hem kadın neden sizi engellesin? Benim aklıma gelen ihtimaller şunlar:

1.Belki eşiniz sosyal medya ya da başka yerlerden bulmustur fotoları ara ara bakıp sapıkça şeyler düşünüyordur.
2. Kadınla aralarında bir seyler vardır,kadın atiyordur fotoları.
3. Kocası da işin icindedir dilim varmiyor ama farklı fantaziler yaşıyor olabilirler.

Benim aklıma gelen ihtimaller bunlar.Umarim hiç biri değildir.

İyi olan ihtimallere inanmak istiyorsun ama ben burada yazılanlara katılıyorum.

Evet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim

Lütfen bir kaç kişiye bu durumu anlatın yakınlarınız Allah korusun size bisey yapmasınlar

Ayyyyy aman tanrim sizin fotograflarinizda adamda yoktur insallah Allahim bu nasil bi sapkinlik ya saka gibi..

Haysiyetsizler yuh ya . Nasıl insan eşlerinin resmini elin adamıyla paylaşabilir ya . Eşinizin haberi var mı? Lütfen karısına ulaşın ve lütfen tüm davaları acın. Pes ya Allah ıslah etsin

Tövbeler olsun açıklamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…