Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Yuh ya! Bir adam eşinin dekolte fotoğraflarını neden başka bir adama atar? Ya sapkın bir durum var yada kadınla eşiniz arasında farklı bir ilişki...

Benim fotoğraflarım VS yokmuş asla öyle bişey olamazmış ben herşey yanlış anlamışım vs vs kafasına sıkası gelmiş dedim eşimde sende sıkın dünya temizlensin
Evet var der mi hiç? Çok pis şeyler dönmüş ortada ya midem kalktı

Yuh ya! Bir adam eşinin dekolte fotoğraflarını neden başka bir adama atar? Ya sapkın bir durum var yada kadınla eşiniz arasında farklı bir ilişki...
O kadının da haberi yokmuş. Konu sahibini engelleyen diğer kadının eşiymiş. Kadın hamileymiş, adam duysun istemiyormuş.

eğer arkadaşı yolladıysa ahlaksız adam kendince senin kocana yollayarak karısını aklına sokmaya çalışma gibi bi fantazi yapıyordur aklınca neler duyuyoruz çünkü! ama sen msj atınca kadının engellemeside onla alakalı şüphelei arttırıyor ilk yazdığım şeyse acaba kocanda senin fotolarını gönderiyormuydu diyede düşündürtmüyor değil her ne şekilse her yönden iğrenç!

Eşiniz bir bahaneyle adamın telefonunu kurcalayıp fotoları görüncede kendine atmış olabilir.. Ama o kadının sizi engellemesii değişik. Belki de eşiniz kadını rahatsız ediyor kadında komple uzak durmak istemiş olabilir sizden

Şaka mı bu ? Insan karısının fotoğrafını atmaz kıskanıyorsa başka bi adama. Grup mu istiyorlar böyle manyaklar da çok . Kadının sizi engellemesi korkmuş demekki bir şey var. Rehberine bakın numaralara teK tek whstaptan herkesin fotoğrafına bakın belki başka bi isimle kaydetti ? Kesinlikle sonucun öyle olmasını istemem ama bir şeyler dönüyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…