Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Evet ya burada denk geldim bende acaba gerçekmi dediğim konular oldu

O kadının da haberi yokmuş. Konu sahibini engelleyen diğer kadının eşiymiş. Kadın hamileymiş, adam duysun istemiyormuş.
Mesajiniz anlasilmiyor. Hangi diger kadin? Benim bildigim bir engelleyen kadin var. Digeri kim? Kim hamileymis, adam neyi duymamaliymis?

Mesajiniz anlasilmiyor. Hangi diger kadin? Benim bildigim bir engelleyen kadin var. Digeri kim? Kim hamileymis, adam neyi duymamaliymis?
Fotoğrafları gönderilen, arkadaşın eşi olan kadının durumdan haberi yokmuş. Konu sahibi, fotoğrafları yollanan kadına mesaj attım demişti ama engellendim demişti. İşte engelleyen kişi fotoğrafları yollanan kadının kocasıymış. Fotoğraftaki kadın hamileymiş, haberi yokmuş bir şeyden.Bu kadar açıklayabiliyorum. Son mesajları okumadım durum değiştiyse bilmiyorum.
Aslında konu sahibi ilk mesaja güncelleme yapsa daha sağlıklı olur gibi.

Kadının olaydan haberi var. yoksa engellemezdi sizi. kesinlikle sizin bu konudan bahsedicenizi anladı ve engelledi

Yani ne diyecegimi bilemedim.Durumunuza cok üzüldüm eger o kadinin esi attiysa o resimleri zaten onlar evli bile sayilmaz kim.atar karisinin fotosunu baska bir erkege diye kendinize sorun kimlerin attıklarının cevabını bulursunuz.p....ler atar.
Ya da diger bir ihtimal kadin kocasinin telefonunda gizli de atiyor olabilir kendi fotolarini
Biraz takip edin kocanizi caktirmadan delil toplamaya çalışın.

Cok şaşırdım. Benim eşim erkekler cok die fotomuzu koymaz vatsaba elalem dekoltesi cokmu die resim atar olmuş. Cok pis şeyler gelio burnuma. Ay Allah ım şaşırtma insnlıgı. Kaydırma ayakları. Bizde bu dünyaya evlat getiriyoruz.korkuyorum bunları okudukça nasıl bir zaman da cocuk yetiştirecegiz biz.!

bukadar insan yanılıyo olamaz benimde burnuma pis kokular geliyor temiz bi durum söz konusu dahi değil çok saçma.. benim eşimin bekar arkadaşı var her yeni sevgilisini eşime gösteriyor resimlerini eşimde hemen geliyor bizimki yine birini bulmuş bak yeni bi resim daha atmış diye.. bende bigün açtım telefonu ona dedimki yeni sevgililerinden kocama ne? atıp durma tepemin tasını attırma benim demiştim ikimizin ortak tanıdığı çünkü liseden beri 3 ümüz tanışırız muhabbetim olduğundan öyle söyledim bende tmam yenge sen rahatsız olma bidaha atmam dedi.. eşim bile bu çocuk manyakmı ne niye bana atıyo ki diyodu zaten.. yani normali budur eşinin arkadaşı aptalın önde gideni direkt karsının resmini nasıl atar yahu.. birde buna sen sessiz kalma mutlaka üstüne git eğer kavga edip bağırıp çağırmaya başlarsa eşin bilki suçluluk duygusuyla seni bastırmaya çalışıyordur.. ozaman eşinde var bişeyler daha iyi anlarsın..

Fotoğrafları kesin kadının kocası mı yolladı? Bana sanki eşiniz kadının sosyal medyasından ekran görüntüsü olarak almış gibi geldi. Ne amaçla almış bilmiyorum ama almış bakmış ve silmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…