Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Olabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve siler
Canim eşinin telefonunda dosyalarima gir orda whatsapp klasörü var oraya gir ordan medyaya gir ordan whatsapp image yazana tikla ilk resimler ona gelenler orada sent yazana tikla esinin yolladığı mesaj resimler saklanio oradan bak bakalim snn yollanan resimlerin varmi

Benim eşimde öyle. Profile kendi fotosu var o da siyah beyaz ben bile eşimi zor seçiyorum. Benle koymuyor dünyanın bin türlü hali var diyo. Ben koyuyorum ona da fotoyla oyna falan der. Karart sarart bir şey yap öyle koy der. Çok kötü oldum sabah beri ara ara girip bakıyorum. Eşiyle sanırım konu sahibi konuşuyor iki saattir girmedi. Allah şaşırtmasın.

Benim fotoğraflarım VS yokmuş asla öyle bişey olamazmış ben herşey yanlış anlamışım vs vs kafasına sıkası gelmiş dedim eşimde sende sıkın dünya temizlensin
Kadının dekolteli fotoğrafları tek başına miydi esi de var mıydı yanında? Benim de aklıma direkt adamın engellediği gelmişti yazacaktım hatta.

Şey yap. Eşinin telefonunu al akşam kablosuyla pc ye bağla. Sd karta ve dahili depolamaya ayrı ayrı bak. Whatsapp klasörü içinde mediaya gir, oradan images ya da photos falan yazar tıkla. Eşine gelen fotoğrafların olduğu klasör çıkıyor onun içinde eşinin karşı taraflara yolladığı fotoğraflar çıkıyor sent klasörü olarak, telefondan silmis olsa bile. Ben telefona format atmak için yedek yaparken fark ettim bunu. Sevgilimin bana attığı ses kayıtlarını falan ararken fotoğraflar klasöründe telefondan sildiğim görseller çıkmıştı. Bunu mutlaka dene

Acaba esi gercekten hamile mi ya da gercekten kadinin haberi yok mu ben yine de pek guvenmezdim.o.adama da

Bir de çok çabuk galeyana gelme. Nahoş bir durum gibi görünüyor ama engelleyen kadın değil adam olunca işin boyutu değişti biraz. Adam fotoğrafları eşine eski haliyle hamile halinin farkını göstermek için atan bir beyinsiz olabilir mesela? Demiştir eskiden nasıldı şimdi şu hale bak camış gibi yatıyor. Var böyle şuursuz herifler. Bu durumda eşinin tek suçu böyle bir şuursuzla arkadaşlık ediyor olması olabilir. Sen dediğimi yap sent klasörüne bak mutlaka

ne değişik bir şey bu
ne alaka kocası kadını kıskanacak sonra bak abi yanlış mıyım diye arkadaşına atacak
hiç iyi şeyler çıkmayacak bu konudan ama bakalım

Kadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı

Bakacağım peki yoksa fotoğrafım falan ne yapmamı önerirsiniz kadının suçsuz olduğuna inanıyorum

Canım aklıma böyle swinger olayları falan geldi benim bazı sapık ruhlu insanlar eşlerini böyle arkadaslariyla ilişkiye sokuyor falan bu adam senin eşine böyle bi teklifte bulunmuş ve karısının fotolarını atmış olabilir mi acaba ? Belki de karısının haberi vardı yoksa hangi kadın böyle birseyi kabul eder ya kocası başka adama açık fotolarını atmış yani

Eşi kadına yalan yablis biseyler anlatıp onu inandirmis olabilir
Yoksa hangi kadın fotosunun başka erkeklere gönderilmesini ister
Ayrıca kendisi de konuyu desmeden eşine inanıp akliyorsa vayyy helal olsuuunn yanii

Peki sizin resminiz varmi öyle hiç hatırlamaya çalışın. Birde hiç suphelenmedinizmi eşinizden. Ben tesettürlüym mesela hiç bi yerde resmim yok.kendi telimde bile açık saçlı cekeyim eşim siler hemen ayrıca o dosyayı şifreler der hep tel bozulursa felan ihTimalini bile düşünür. Birde Ser....z e bakarmisin karısının resmini yolluyor hiç normal değil didiklleyin

Canım sen eşini aklamaya sakın çalışma. Eşin olanları duyunca mutlaka birbirlerini satacaklar. Sadece olanları anlat otur izle. Kendileri dökülecekler. Mutlaka bu şekilde kalmaz üçü birbirini tutarlarsa o zaman kadında olayın içindedir. İki ihtimal var karı koca bir olup eşine yıktı eşinde onlara yıkacak ya da üçü de aynı çizgide kalacak. Vallahi kadına şaşırdım kocam benim fotomu ister açık ister kapalı, ister kötü niyetli ister başka türlü atması sonucu eşimi savunamazdım. Beynini patlatırdım ne alaka sen benim bir fotomu yanlışlıkla attın hadi mal mısın artık WhatsApp ın karşı tarafa attığı fotoğrafı geri silme özelliği var. Yanlışlıkla mı attın hemen geri sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…