- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Canim eşinin telefonunda dosyalarima gir orda whatsapp klasörü var oraya gir ordan medyaya gir ordan whatsapp image yazana tikla ilk resimler ona gelenler orada sent yazana tikla esinin yolladığı mesaj resimler saklanio oradan bak bakalim snn yollanan resimlerin varmiOlabilir korkutanda bu beni her halimi çekmiş olabilir kontrol ettim yok fotoğrafım ama çektiyse de yollar ve siler
Benim eşimde öyle. Profile kendi fotosu var o da siyah beyaz ben bile eşimi zor seçiyorum. Benle koymuyor dünyanın bin türlü hali var diyo. Ben koyuyorum ona da fotoyla oyna falan der. Karart sarart bir şey yap öyle koy der. Çok kötü oldum sabah beri ara ara girip bakıyorum. Eşiyle sanırım konu sahibi konuşuyor iki saattir girmedi. Allah şaşırtmasın.Cok şaşırdım. Benim eşim erkekler cok die fotomuzu koymaz vatsaba elalem dekoltesi cokmu die resim atar olmuş. Cok pis şeyler gelio burnuma. Ay Allah ım şaşırtma insnlıgı. Kaydırma ayakları. Bizde bu dünyaya evlat getiriyoruz.korkuyorum bunları okudukça nasıl bir zaman da cocuk yetiştirecegiz biz.!
Kadının dekolteli fotoğrafları tek başına miydi esi de var mıydı yanında? Benim de aklıma direkt adamın engellediği gelmişti yazacaktım hatta.Benim fotoğraflarım VS yokmuş asla öyle bişey olamazmış ben herşey yanlış anlamışım vs vs kafasına sıkası gelmiş dedim eşimde sende sıkın dünya temizlensin
Acaba esi gercekten hamile mi ya da gercekten kadinin haberi yok mu ben yine de pek guvenmezdim.o.adama daEvet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim
Ahahhahhaha oha sen saka yapiyosunnnnnnnnBaşka taktiklerin varsa paylaş nolur. Az önce şuphelendigim bir instagram hesabının eski sevgime ait olduğunu öğrendim sayendesüpersin gerçekten ❤
Ahahhahhaha oha sen saka yapiyosunnnnnnnndaha cooook var anlatirim bi ara
Valla gulum twitteri en son 2013te kullandim hic bi eski sevgilimde kullanmiyor benimkiler hoduk birazVallahi ya şok oldumNumaranın sonu ve mail aynı. Twitter'da da ise yarıyor aynı taktik denedim, gerçi sen biliyorsundur
Bakacağım peki yoksa fotoğrafım falan ne yapmamı önerirsiniz kadının suçsuz olduğuna inanıyorumBir de çok çabuk galeyana gelme. Nahoş bir durum gibi görünüyor ama engelleyen kadın değil adam olunca işin boyutu değişti biraz. Adam fotoğrafları eşine eski haliyle hamile halinin farkını göstermek için atan bir beyinsiz olabilir mesela? Demiştir eskiden nasıldı şimdi şu hale bak camış gibi yatıyor. Var böyle şuursuz herifler. Bu durumda eşinin tek suçu böyle bir şuursuzla arkadaşlık ediyor olması olabilir. Sen dediğimi yap sent klasörüne bak mutlaka
kadın suçsuzsa nasıl eşini aklayabiliyor bu da ilginç.Bakacağım peki yoksa fotoğrafım falan ne yapmamı önerirsiniz kadının suçsuz olduğuna inanıyorum
Böyle iğrenç bir durumda benim bile eşimi aklayasım var çünkü nefse kolay gelen bu maalesefkadın suçsuzsa nasıl eşini aklayabiliyor bu da ilginç.
Beni kadının eşi engellemişSizce kadinla alakali bir durum degilse yani kendi atmadi ise sizi neden engelledi?
Canım sen eşini aklamaya sakın çalışma. Eşin olanları duyunca mutlaka birbirlerini satacaklar. Sadece olanları anlat otur izle. Kendileri dökülecekler. Mutlaka bu şekilde kalmaz üçü birbirini tutarlarsa o zaman kadında olayın içindedir. İki ihtimal var karı koca bir olup eşine yıktı eşinde onlara yıkacak ya da üçü de aynı çizgide kalacak. Vallahi kadına şaşırdım kocam benim fotomu ister açık ister kapalı, ister kötü niyetli ister başka türlü atması sonucu eşimi savunamazdım. Beynini patlatırdım ne alaka sen benim bir fotomu yanlışlıkla attın hadi mal mısın artık WhatsApp ın karşı tarafa attığı fotoğrafı geri silme özelliği var. Yanlışlıkla mı attın hemen geri sil.Kadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?