Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Adamlar yalan söylüyor cok net. Ama kadinin karisi gercekten inanmis olabilir. Herkes ayni degil cok saf ya da garip insanlar var. Mesela annemi örnek veriym kendisi gercekten cok saf ve temiz babam sacmala ben öyle bir sey yaparmiyim dese hemen inanir ve arkasini sorgulamaz, cünkü cok güvenir inanir her seye. Belki bu kadinda öyledir.

Bakacağım peki yoksa fotoğrafım falan ne yapmamı önerirsiniz kadının suçsuz olduğuna inanıyorum
Ya bana nedense hiç öyle eşli fantezi gibi gelmedi başından beri. O derece ağır sapkınlıklari olsa daha farklı fotoğraflar atardı bence. Bana nedense karşıdaki adamın şuursuzlugu gibi geliyor. Kadının eşini aklamasina bir şey diyemeyeceğim yatakta görse elinin kiri diyecek kadınlar var, kadını tanımıyoruz zihniyeti hakkında yorum yapamam sizin daha çok fikriniz vardır konuştunuz telefonda, az çok karakterine dair bir fikir oluşmuştur üslubundan. Adam karısına düğün fotoğraflarını atarken gitti demiştir haliyle, ne diyecek ki eşinizin dediği doğru bile olsa adam karısına "çok dekolte giyiyorsun, haksız mıyım diye fikir almak için yolladım" diyebilir mi? Ama bence eşiniz de yalan söylüyor. Bana nedense adam çok çirkin bir şey yapıp eski-yeni hal kıyaslamasi için göndermiş gibi geliyor hala. Yaşları kaç bu arada eşinizin ve adamın?

Bu daha üzücü zamanla gözünü açarsa kafasını duvarlara vurur. Annelerimiz farklı ya eski toprak onlar biz gibi değiller. Allah iyilerle karşılaştırsın

Konu sahibinin esi yüzde yüz yalan söylüyor. Hic bir erkek bak haksizmiyim cok dekolte giyiyor diye o resimleri yollamaz. Cünkü bunun karsida cinsel düsünceler uyandirabilcegini bilir.

Aynen ka
Konu sahibinin esi yüzde yüz yalan söylüyor. Hic bir erkek bak haksizmiyim cok dekolte giyiyor diye o resimleri yollamaz. Cünkü bunun karsida cinsel düsünceler uyandirabilcegini bilir.
Aynen katılıyorum. Normal bir erkek eşinin fotosunu başka bir erkeğe atmaz

30lu yaşlar. Senin fotoğrafın kesinlikle yok diyor adam. Evet hatta iki tarafta yalan söylüyor şimdi bakalım eşim ne dökülecek

İyi de bu mantığa göre swinger diye bir şeyin olmaması da lazım? Eşler değişiyor falan. Ben zaten eşi de yalan söylüyor diyorum. Karısıyla dalga geçmek için yolladı dese siz birbirinize fotoğraflarımızı mi atıp dalga mı geçiyorsunuz deyip sen de yolladın mı diye arkasını arayacakti. O an aklına o yalan gelmiş olabilir. Diğer taraf da karısına düğün fotoğrafı diye bir şeyler geveleyip öyle ikna etmiş. Hiçbir erkek diyorsunuz ya "hiçbir normal erkek" diye düzeltelim onu. Dünyada binbir çeşit insan var malum

Benkm tahmjnkm cikti

Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?

Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?
Amaç başkaydı çünkü düğün fotoğrafı falan yalan

30lu yaşlar. Senin fotoğrafın kesinlikle yok diyor adam. Evet hatta iki tarafta yalan söylüyor şimdi bakalım eşim ne dökülecek
Olsa da var demez zaten ama bence dediğim gibi bir şey çıkacak, inşallah yanılmam. Akşam eşiniz gelince bence çok üstüne gitmeyin ki daha rahat karıştırabilin telefonu. O zaten inkar edecek. Eğer çoğunluğun şuphelendigi gibi bir şey varsa zaten sent klasöründe kalmıştır fotoğrafiniz. Veya şey mi deseniz böyle tatlı-sert "ya kızmıycam doğruyu söyle neden yolladı fotoğraflari, dalga geçmek için mi? Benim telefonumda arkadaşımın kocasının fotoğrafları olsa sen sormayacak misin? Gerçekten kızmiycam sadece merak ettim kafaya taktim" diye biraz daha ılımlı rolü mu yapsanız belki itiraf eder?

Oha bu ne ya..olay iyice degisti esi de konusmus.Benim anlamadigim kadinin fotolarinin esinde olmasinda onlar kendini nasil aklayip esinin uzerine yikacaklar ki?

Uygun olmayan bir fotoğraf i birine yanlışlıkla atsam, eşim de bunu gorse ona açıklama yaptıktan sonra karşı tarafa tekrar ulaşmam diye düşünüyorum... Eşim zaten karşı tarafa sorduğunda yanlışlıkla olduğunu öğrenir.... Bunun öncesinde engellemek niye?

Aynen böyle yumuşak davranarak açıklayabilir belki de

Ayy sinir oldum sizi hiç düşünemiyorum biraz yakın takip edin bence yakında kokusu çıkacaktır kadınında engellemesi garip ki o kadında biliyo demekki bu olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…