- 23 Ağustos 2012
- 51.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.067
- 898
Adamlar yalan söylüyor cok net. Ama kadinin karisi gercekten inanmis olabilir. Herkes ayni degil cok saf ya da garip insanlar var. Mesela annemi örnek veriym kendisi gercekten cok saf ve temiz babam sacmala ben öyle bir sey yaparmiyim dese hemen inanir ve arkasini sorgulamaz, cünkü cok güvenir inanir her seye. Belki bu kadinda öyledir.Canım sen eşini aklamaya sakın çalışma. Eşin olanları duyunca mutlaka birbirlerini satacaklar. Sadece olanları anlat otur izle. Kendileri dökülecekler. Mutlaka bu şekilde kalmaz üçü birbirini tutarlarsa o zaman kadında olayın içindedir. İki ihtimal var karı koca bir olup eşine yıktı eşinde onlara yıkacak ya da üçü de aynı çizgide kalacak. Vallahi kadına şaşırdım kocam benim fotomu ister açık ister kapalı, ister kötü niyetli ister başka türlü atması sonucu eşimi savunamazdım. Beynini patlatırdım ne alaka sen benim bir fotomu yanlışlıkla attın hadi mal mısın artık WhatsApp ın karşı tarafa attığı fotoğrafı geri silme özelliği var. Yanlışlıkla mı attın hemen geri sil.
Ya bana nedense hiç öyle eşli fantezi gibi gelmedi başından beri. O derece ağır sapkınlıklari olsa daha farklı fotoğraflar atardı bence. Bana nedense karşıdaki adamın şuursuzlugu gibi geliyor. Kadının eşini aklamasina bir şey diyemeyeceğim yatakta görse elinin kiri diyecek kadınlar var, kadını tanımıyoruz zihniyeti hakkında yorum yapamam sizin daha çok fikriniz vardır konuştunuz telefonda, az çok karakterine dair bir fikir oluşmuştur üslubundan. Adam karısına düğün fotoğraflarını atarken gitti demiştir haliyle, ne diyecek ki eşinizin dediği doğru bile olsa adam karısına "çok dekolte giyiyorsun, haksız mıyım diye fikir almak için yolladım" diyebilir mi? Ama bence eşiniz de yalan söylüyor. Bana nedense adam çok çirkin bir şey yapıp eski-yeni hal kıyaslamasi için göndermiş gibi geliyor hala. Yaşları kaç bu arada eşinizin ve adamın?Bakacağım peki yoksa fotoğrafım falan ne yapmamı önerirsiniz kadının suçsuz olduğuna inanıyorum
Bu daha üzücü zamanla gözünü açarsa kafasını duvarlara vurur. Annelerimiz farklı ya eski toprak onlar biz gibi değiller. Allah iyilerle karşılaştırsınAdamlar yalan söylüyor cok net. Ama kadinin karisi gercekten inanmis olabilir. Herkes ayni degil cok saf ya da garip insanlar var. Mesela annemi örnek veriym kendisi gercekten cok saf ve temiz babam sacmala ben öyle bir sey yaparmiyim dese hemen inanir ve arkasini sorgulamaz, cünkü cok güvenir inanir her seye. Belki bu kadinda öyledir.
Konu sahibinin esi yüzde yüz yalan söylüyor. Hic bir erkek bak haksizmiyim cok dekolte giyiyor diye o resimleri yollamaz. Cünkü bunun karsida cinsel düsünceler uyandirabilcegini bilir.Ya bana nedense hiç öyle eşli fantezi gibi gelmedi başından beri. O derece ağır sapkınlıklari olsa daha farklı fotoğraflar atardı bence. Bana nedense karşıdaki adamın şuursuzlugu gibi geliyor. Kadının eşini aklamasina bir şey diyemeyeceğim yatakta görse elinin kiri diyecek kadınlar var, kadını tanımıyoruz zihniyeti hakkında yorum yapamam sizin daha çok fikriniz vardır konuştunuz telefonda, az çok karakterine dair bir fikir oluşmuştur üslubundan. Adam karısına düğün fotoğraflarını atarken gitti demiştir haliyle, ne diyecek ki eşinizin dediği doğru bile olsa adam karısına "çok dekolte giyiyorsun, haksız mıyım diye fikir almak için yolladım" diyebilir mi? Ama bence eşiniz de yalan söylüyor. Bana nedense adam çok çirkin bir şey yapıp eski-yeni hal kıyaslamasi için göndermiş gibi geliyor hala. Yaşları kaç bu arada eşinizin ve adamın?
Aynen katılıyorum. Normal bir erkek eşinin fotosunu başka bir erkeğe atmazKonu sahibinin esi yüzde yüz yalan söylüyor. Hic bir erkek bak haksizmiyim cok dekolte giyiyor diye o resimleri yollamaz. Cünkü bunun karsida cinsel düsünceler uyandirabilcegini bilir.
30lu yaşlar. Senin fotoğrafın kesinlikle yok diyor adam. Evet hatta iki tarafta yalan söylüyor şimdi bakalım eşim ne dökülecekYa bana nedense hiç öyle eşli fantezi gibi gelmedi başından beri. O derece ağır sapkınlıklari olsa daha farklı fotoğraflar atardı bence. Bana nedense karşıdaki adamın şuursuzlugu gibi geliyor. Kadının eşini aklamasina bir şey diyemeyeceğim yatakta görse elinin kiri diyecek kadınlar var, kadını tanımıyoruz zihniyeti hakkında yorum yapamam sizin daha çok fikriniz vardır konuştunuz telefonda, az çok karakterine dair bir fikir oluşmuştur üslubundan. Adam karısına düğün fotoğraflarını atarken gitti demiştir haliyle, ne diyecek ki eşinizin dediği doğru bile olsa adam karısına "çok dekolte giyiyorsun, haksız mıyım diye fikir almak için yolladım" diyebilir mi? Ama bence eşiniz de yalan söylüyor. Bana nedense adam çok çirkin bir şey yapıp eski-yeni hal kıyaslamasi için göndermiş gibi geliyor hala. Yaşları kaç bu arada eşinizin ve adamın?
İyi de bu mantığa göre swinger diye bir şeyin olmaması da lazım? Eşler değişiyor falan. Ben zaten eşi de yalan söylüyor diyorum. Karısıyla dalga geçmek için yolladı dese siz birbirinize fotoğraflarımızı mi atıp dalga mı geçiyorsunuz deyip sen de yolladın mı diye arkasını arayacakti. O an aklına o yalan gelmiş olabilir. Diğer taraf da karısına düğün fotoğrafı diye bir şeyler geveleyip öyle ikna etmiş. Hiçbir erkek diyorsunuz ya "hiçbir normal erkek" diye düzeltelim onu. Dünyada binbir çeşit insan var malumKonu sahibinin esi yüzde yüz yalan söylüyor. Hic bir erkek bak haksizmiyim cok dekolte giyiyor diye o resimleri yollamaz. Cünkü bunun karsida cinsel düsünceler uyandirabilcegini bilir.
Benkm tahmjnkm ciktiEvet arkadaşlar adama ve kadına eşimin face inden msj attım kadına gitmedi bile msjlar muhtemelen messenger ekli değil. Arkadaşını face üzerinden aradım baya küfürlü konuştuk elim ayağım titriyor şu an. Karısı engelleme iş kocası engellemiş beni tahmin ettiğim gibi kadının hiçbirşeyden haberi yok. Hamileymiş ve eşinin duymasını istemiyormuş. Fotoğrafları yanlışlıkla göndermiş uyurken horluyomuşta onu eşine atacakken eli kaymış zaar bizimkine atmış. Diğer iki fotoğraf ve daha önce atılanlarla ilgili açıklama yapamıyor hoş çokta dinlemedim eşimle kaç gündür düşünüp bu bahaneyi buldular heraldeeşime boşanma size de zina davası açıyorum mahkeme kağıtları gelince eşinin de haberi olur dedim. Sizi çalıştığınız yerlere rezil edecem dedim
Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?Konu sahibinin esi yüzde yüz yalan söylüyor. Hic bir erkek bak haksizmiyim cok dekolte giyiyor diye o resimleri yollamaz. Cünkü bunun karsida cinsel düsünceler uyandirabilcegini bilir.
Amaç başkaydı çünkü düğün fotoğrafı falan yalanPeki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?
Yani adam karısının telefonu elinde bekliyor olamaz sankiOlayların kadının da bilgisi dahilinde geliştiğini düşünüyorum
Yakın zamanda mi evlenmislerdi?Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?
Olsa da var demez zaten ama bence dediğim gibi bir şey çıkacak, inşallah yanılmam. Akşam eşiniz gelince bence çok üstüne gitmeyin ki daha rahat karıştırabilin telefonu. O zaten inkar edecek. Eğer çoğunluğun şuphelendigi gibi bir şey varsa zaten sent klasöründe kalmıştır fotoğrafiniz. Veya şey mi deseniz böyle tatlı-sert "ya kızmıycam doğruyu söyle neden yolladı fotoğraflari, dalga geçmek için mi? Benim telefonumda arkadaşımın kocasının fotoğrafları olsa sen sormayacak misin? Gerçekten kızmiycam sadece merak ettim kafaya taktim" diye biraz daha ılımlı rolü mu yapsanız belki itiraf eder?30lu yaşlar. Senin fotoğrafın kesinlikle yok diyor adam. Evet hatta iki tarafta yalan söylüyor şimdi bakalım eşim ne dökülecek
Aynen böyle yumuşak davranarak açıklayabilir belki deOlsa da var demez zaten ama bence dediğim gibi bir şey çıkacak, inşallah yanılmam. Akşam eşiniz gelince bence çok üstüne gitmeyin ki daha rahat karıştırabilin telefonu. O zaten inkar edecek. Eğer çoğunluğun şuphelendigi gibi bir şey varsa zaten sent klasöründe kalmıştır fotoğrafiniz. Veya şey mi deseniz böyle tatlı-sert "ya kızmıycam doğruyu söyle neden yolladı fotoğraflari, dalga geçmek için mi? Benim telefonumda arkadaşımın kocasının fotoğrafları olsa sen sormayacak misin? Gerçekten kızmiycam sadece merak ettim kafaya taktim" diye biraz daha ılımlı rolü mu yapsanız belki itiraf eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?