- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Sanmam erkekler yollamaz karisinin resmini hic bir sekildeUyurken çekilen resim teorim: bunlar bir muhabbet yapıyordu, kocanız, karın görmesin dedi, adamda resim çekip camış gibi uyuyor dedi.
Suçlu olmasa engellemezdi bence fikir yürütüyorum normal bir insan merak eder arar veya mesaj atardi hayırdır diye engellediğine göre kaçıyor birseyler açığa çıkacak diye böyle düşünüyorum :)Peki kadin konu sahibini neden engelledi?
esimin arkadasindan karisinin numarasini isterdim kadina bir sekilde fotograflari atardim bunlar neden esimin telefonunda diyeŞimdi fotoğraflar bende duruyor arkadaşının numarasını da alabilirim. Peki sonra? Önce arkadaşıyla mı görüşeyim fake hesaptan direkt fotoları kadına mı atayım yoksa eşimle ve arkadaşıyla karısıyla VS toplu bir yüzleştirme mi? Siz olsanız ne yapardınız
Birinde yazlık mini uçuş uçuş Bi elbiseyle. Diğerinde eşiyle selfie çekilmiş abiye giymiş göğüs dekolteli yukarıdan çekildiği için bariz göğüs dekoltesi gözüküyor. Sonuncusunda tshirtle uyuyor kadın sadece kafası ve kolunun bir kısmı çekilmişKadinin esinde ne gibi fotograflar var? Dekolteli yazmissiniz, size göre mi cok dekolteli yoksa bariz gösterme derecesinde mi, bu kadin nasil bir kadin? Analiz edelim
Aşırı zor bir soruŞimdi fotoğraflar bende duruyor arkadaşının numarasını da alabilirim. Peki sonra? Önce arkadaşıyla mı görüşeyim fake hesaptan direkt fotoları kadına mı atayım yoksa eşimle ve arkadaşıyla karısıyla VS toplu bir yüzleştirme mi? Siz olsanız ne yapardınız
Bence kadın konu sahibini tanımıyor, erkek sandı.Peki kadin konu sahibini neden engelledi?
Kadinin sucu yoksa aile problemleri yayilmis olur ve konu sahibi kücük düser.esimin arkadasindan karisinin numarasini isterdim kadina bir sekilde fotograflari atardim bunlar neden esimin telefonunda diye
sonra da beni neden engelledigini sorardim cevap alamazsam tatmin olmazsam topluca yüzlesirdim
Oluyormu öyle şeyler ya. Allahım sen esirge nasıl bi zamanda çocuk yetistiriyoruZYani ağzım açık okudum. Çok garip bir mesele. Aklıma çok kötü şeyler geldi açıkçası. Hani eşini cinsel anlamda paylaşanlar varmış ya ( onu da buradan ögrendim). Ne bileyim... Buradan masum bir şey cıkmaz. Sizin adınıza üzüldüm açıkçası.
Şimdi fotoğraflar bende duruyor arkadaşının numarasını da alabilirim. Peki sonra? Önce arkadaşıyla mı görüşeyim fake hesaptan direkt fotoları kadına mı atayım yoksa eşimle ve arkadaşıyla karısıyla VS toplu bir yüzleştirme mi? Siz olsanız ne yapardınız
Peki bu fotolarin aynilari kadinin esinde var mi?Birinde yazlık mini uçuş uçuş Bi elbiseyle. Diğerinde eşiyle selfie çekilmiş abiye giymiş göğüs dekolteli yukarıdan çekildiği için bariz göğüs dekoltesi gözüküyor. Sonuncusunda tshirtle uyuyor kadın sadece kafası ve kolunun bir kısmı çekilmiş
Aynen bu ihtimal benim de aklıma geldiPeki kadın bu fotoğrafları sosyal medya da paylaşıyor olabilir mi ve eşiniz de onlara sürekli bakıp ss ni alıyor olabilir .
Eşiniz her halükarda masum değil.
Yok yahu profil adım ve resmim herşey açıklıyor zaten eşimle resmim var profildeBence kadın konu sahibini tanımıyor, erkek sandı.
kadinin sucu yooksa konusmamiz lazim deyince engellemez diye dusunuyorumKadinin sucu yoksa aile problemleri yayilmis olur ve konu sahibi kücük düser.
Kadın uyurken kendi resmini mi çekti yolladı? Balayı sabahı karısının, gecelikle kahvaltı yaptığı resmi face e koyan adamlar var.Sanmam erkekler yollamaz karisinin resmini hic bir sekilde
Bunu bilmem imkansız maalesefPeki bu fotolarin aynilari kadinin esinde var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?