Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

1.kadin neden engellesin?
Seni taniuordur illa ki sen onu sosyal medyadan taniyorsan o da seni taniyordur.fotografin yakalandi diye esin soulediyse kadina seni engelleyebilir.yakalandik diye.
2.fotograflar sevgiliyle paylasilacak fotolar degil demissin?
O hic belli olmaz.insanlarin ne fantazileri var bilemezsin.
Iyi ihtimal,esinle kadinin iliskisi var.diger kocanin haberi yok.
Kotu ihtimal, ki kadinin esiyle foto atmasi bana bunu dusundurdu.bu ucu uclu beraberlik yasiyo.

Peki kadin konu sahibini neden engelledi?
Suçlu olmasa engellemezdi bence fikir yürütüyorum normal bir insan merak eder arar veya mesaj atardi hayırdır diye engellediğine göre kaçıyor birseyler açığa çıkacak diye böyle düşünüyorum :)

esimin arkadasindan karisinin numarasini isterdim kadina bir sekilde fotograflari atardim bunlar neden esimin telefonunda diye
sonra da beni neden engelledigini sorardim cevap alamazsam tatmin olmazsam topluca yüzlesirdim

Kadinin esinde ne gibi fotograflar var? Dekolteli yazmissiniz, size göre mi cok dekolteli yoksa bariz gösterme derecesinde mi, bu kadin nasil bir kadin? Analiz edelim
Birinde yazlık mini uçuş uçuş Bi elbiseyle. Diğerinde eşiyle selfie çekilmiş abiye giymiş göğüs dekolteli yukarıdan çekildiği için bariz göğüs dekoltesi gözüküyor. Sonuncusunda tshirtle uyuyor kadın sadece kafası ve kolunun bir kısmı çekilmiş

Aşırı zor bir soru ben olsam o fotoğrafları bile görünce duramazdım,Allah yardımcınız olsun.

Bence sessizce takip edin sık sık telefonuna bakın son aramalara mesajlara vs mutlaka bir şey çıkacaktır

esimin arkadasindan karisinin numarasini isterdim kadina bir sekilde fotograflari atardim bunlar neden esimin telefonunda diye
sonra da beni neden engelledigini sorardim cevap alamazsam tatmin olmazsam topluca yüzlesirdim
Kadinin sucu yoksa aile problemleri yayilmis olur ve konu sahibi kücük düser.

Oluyormu öyle şeyler ya. Allahım sen esirge nasıl bi zamanda çocuk yetistiriyoruZ

Fake bir hesap aç. İçini profesyonelce doldur anlaşılmayacak şekilde ve arkadaşına sosyal medya üzerinden grup teklifinde bulun.
Bakalım tepkisi ne olacak.

Peki bu fotolarin aynilari kadinin esinde var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…