• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonundaki resim

ben olsam kiyameti koparirdim dansozlu bir ortamda senin ne isin var diye .hele pavyonu hic soylemiyorum bile nerdeyse Allah korusun bosanma sebebimiz olur.benimde 11 aylik bir oglum var onun rizkini pavyon koselerinde yedirtmem ben.
\

birde insallah esinizinde ayni sekilde cekilmis bir resmi arkadasinin telefonundA yokdur

teşekkürler hepinize.ben şimdilik beklemekteyim zaten bu işlerin yolcusuysa elbet birgün bi yerden açığını bulurum.tavsiyeleriniz için hepinize tşk:58:

ben ankara ulusta bir devlet dairesinde çalışıyorum. ankara kalesine çok yakın. açıkcası burada akşam mesai bitiminden sonra bir bayanın tek başına dolaşması çok tehlikeli, her yer kadın satıcılarıyla ve tabi ki o tarz kadınlarla dolu. alkol, uyuşturucu... insanın midesinin kaldırabileceği bi yer değil. iş yerim olmasa asla uğramam ulusa. servis beklerken bile rahatsız oluyorum, etek bile giymem asla. yani burası gece oldu mu texas ile las vegas karışımı bi yer oluyormuş. buradaki kadınların tekin olmadığını ve bir çok ahlaksız mekan olduğunu da görüyoruz servisle geçerken. dansöz çok çok masum kalıyor yani eşiniz sürekli ankara havaları çalan ankara kalesindeki pavyon tarzı yerlere takılıyorsa. kaledeki çok kaliteli nezih restaurantları tenzih ediyorum tabi ki. bence asıl araştırmanız gereken eşinizin gece hayatı.

Son düzenleme:
Back
X