- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
sizi çok iyi anlıyabiliyorum pc kırmıştım bende haketmişti.aynı şekilde bizde öyle uyumuştuk.eşiniz en azından bir adım atmak istiyor belki bu şekilde kendi hatalarını da anlamış olur bence de gidin inan haksız falan çıkmazsınız.Çok fazla konu açtım ama farklı görüşlere ihtiyacım var. Yemin ederim kızımı da alıp bağıra bağıra kaçmak istiyorum şu an bu evden. Kaç gün oldu ne dışarı çıkabildim ne arkadaşlarımı görebildim kül kedisi modunda takıldım durdum.
Gece eşimle tatil mevzusunu konuşuyorduk saat 3 gibiydi yani herkes yatmıştı. Ben konuşuyorum yüzüme bakmıyor telefondan bir şeyler yapıyor. Neyse konuştum ettim kafa salladı. Hiçbir şekilde dinlemediğine eminim. O sırada telefonu çaldı arkadaşıyla önce iş konuştu sonra "tamam abi geliyorum parkta buluşalım gym o taraflarda" dedi. Benim kafama dank etti o zaman. Beyefendi yine pokemon avlamaya gidecek. Telefonu kapattığı an elinden kaptım önce duvara attım yetmedi tekrar tekrar fırlattım sonra da ayağımla iyice ezdim. 3 gün önce falan almıştı daha kırılmaz camı da yoktu. Çok güzel oldu içimin yağları eridi resmen. Beni hem sürekli erteliyor,ev zaten ana baba günü gibi kim geliyor gidiyor belli değil. Bir taraftan ev mevzusu var taşınalım diyoruz. İş yerinde de en yoğun olduğu zaman, adam pokemon avına çıkıyor. Hem de gecenin 3'ünde.
Telefon gitti artık ama asla ne ağzımı açtım ne başka bir şey sadece telefonu kırdım sonra da "git avla pokemonunu" dedim. Böyle üzerimden bir yük kalktı. O da hiçbir şey demedi eğilip almadı bile Allah'ın inatçı keçisi. Döndük arkamızı yattık. Sabah kahvaltıda abisi telefonla ilgili bir şey söyledi ona da "telefonum yok abi rahatlık bir tarafımıza battı 4 milyarlık telefonun ağzına tükürdük" dedi. Hiç üstüme alınmadım kendisi istedi çünkü.
Az önce de iş telefonundan mesaj atmış,aynen şöyle yazıyor,
"Çarşamba günü çift terapisine gidicez senin deliliğini artık çekemiyorum"
Yani deli ben oldum,kendi yaptıklarını asla düşünmüyor. Dönüp bir kez de "ben bütün sülalemi eve topladım,yetmedi bir de oyun boku çıkardım senin halini hatrını bile sormadım konuşunca yüzüne bakmadım" demiyor da bana deli diyor. Ben gidince terapide ne söyleyeyim zaten her şeyi evde yüzüne söylüyorum. Bir kere dinlesen zaten hallederiz. İlla araya birini sokuyor,oradan da beni haksız çıkarmayı becerir. Doldum taştım artık bıktım yahu.
Çok fazla konu açtım ama farklı görüşlere ihtiyacım var. Yemin ederim kızımı da alıp bağıra bağıra kaçmak istiyorum şu an bu evden. Kaç gün oldu ne dışarı çıkabildim ne arkadaşlarımı görebildim kül kedisi modunda takıldım durdum.
Gece eşimle tatil mevzusunu konuşuyorduk saat 3 gibiydi yani herkes yatmıştı. Ben konuşuyorum yüzüme bakmıyor telefondan bir şeyler yapıyor. Neyse konuştum ettim kafa salladı. Hiçbir şekilde dinlemediğine eminim. O sırada telefonu çaldı arkadaşıyla önce iş konuştu sonra "tamam abi geliyorum parkta buluşalım gym o taraflarda" dedi. Benim kafama dank etti o zaman. Beyefendi yine pokemon avlamaya gidecek. Telefonu kapattığı an elinden kaptım önce duvara attım yetmedi tekrar tekrar fırlattım sonra da ayağımla iyice ezdim. 3 gün önce falan almıştı daha kırılmaz camı da yoktu. Çok güzel oldu içimin yağları eridi resmen. Beni hem sürekli erteliyor,ev zaten ana baba günü gibi kim geliyor gidiyor belli değil. Bir taraftan ev mevzusu var taşınalım diyoruz. İş yerinde de en yoğun olduğu zaman, adam pokemon avına çıkıyor. Hem de gecenin 3'ünde.
Telefon gitti artık ama asla ne ağzımı açtım ne başka bir şey sadece telefonu kırdım sonra da "git avla pokemonunu" dedim. Böyle üzerimden bir yük kalktı. O da hiçbir şey demedi eğilip almadı bile Allah'ın inatçı keçisi. Döndük arkamızı yattık. Sabah kahvaltıda abisi telefonla ilgili bir şey söyledi ona da "telefonum yok abi rahatlık bir tarafımıza battı 4 milyarlık telefonun ağzına tükürdük" dedi. Hiç üstüme alınmadım kendisi istedi çünkü.
Az önce de iş telefonundan mesaj atmış,aynen şöyle yazıyor,
"Çarşamba günü çift terapisine gidicez senin deliliğini artık çekemiyorum"
Yani deli ben oldum,kendi yaptıklarını asla düşünmüyor. Dönüp bir kez de "ben bütün sülalemi eve topladım,yetmedi bir de oyun boku çıkardım senin halini hatrını bile sormadım konuşunca yüzüne bakmadım" demiyor da bana deli diyor. Ben gidince terapide ne söyleyeyim zaten her şeyi evde yüzüne söylüyorum. Bir kere dinlesen zaten hallederiz. İlla araya birini sokuyor,oradan da beni haksız çıkarmayı becerir. Doldum taştım artık bıktım yahu.
adam hakli cift terepasine degil ofke kontrolü icin terapiye gidin siz degil de esiniz yapsa ona da aynini derdim sebebi ne olursa olsun bugun telefon kiran ysrin sinirlenip kendine bisey yapar vs..
terapiste gidince ne olacakmış? kendisi haklı mı çıkacakmış?
ne diyecek terapiste ''bu kız benim anamdan zaten çok çekti, sülalemden çekiyo şimdi de, üzerinize afiyet hepsini evime topladım da, evimiz yol geçen hanına döndü, ben de onları aratmayacak kadar çektirdim ama hakkımı yemeyin şimdi..
ha bi de hiç derdimiz yokmuş gibi, çocuk gibi bir pokemon oyununa sarmış durumdayım, deyim yerindeyse oyun oynıcam diye koca adam sokaklarda sürtüyorum gecelere kadar, en sonunda da eşim bana bişeyler anlatıyormuş, vallahi hiç dinlemedim, çünkü telefonda uğraştığım şeyler ve oyunum daha önemliydi o an, sonra arkadaşım aradı, eşime vermediğim ilgiyi muhabbeti arkadaşıma verdim, sonra yine sırf oyun için eşimin yanından kalkıp gecenin bi vakti dışarı çıkmak istedim, eşim de telefonumu kırdı, çünkü ben bi insanın sabrı nasıl ölçülür, bi kadın nasıl delirtilir, eşimin üzerinde bunu deniyorum resmen''
bunları mı söyleyecek? gidin terapiste iyi olur, nasılsa sen haklı çıkarsın. döt gibi kalır o da.
valla cok sabırlı bır esınız varmıs :) sızın sinirinizi kaprısinizi sürekli ben ben demeniizi hiç bir erkek çekmez... yahu nolmus oyun oynuyorsa erkeklerıde anlayın tüm gün iş stresi bunalmış kafasını dağıtcak bir meşkale bulmuş siz telefonu kırmıssınız benim eşim yapsa aynısı yüzüne bile bakmam... bence kendınıze mukayet olun eşiniz yoksa sizden koşarak uzaklasır zaten sıkılmış belli başka meşalelere dalmış... kusura bakmayın ben sert yorum yapmayı asla sevmem kırıcı olmadım ama gerçeklerle yuzlesmenız lazımdı kırılmayın lütfen eleştiriye açıksınızdır umarım sevgiler
valla cok sabırlı bır esınız varmıs :) sızın sinirinizi kaprısinizi sürekli ben ben demeniizi hiç bir erkek çekmez... yahu nolmus oyun oynuyorsa erkeklerıde anlayın tüm gün iş stresi bunalmış kafasını dağıtcak bir meşkale bulmuş siz telefonu kırmıssınız benim eşim yapsa aynısı yüzüne bile bakmam... bence kendınıze mukayet olun eşiniz yoksa sizden koşarak uzaklasır zaten sıkılmış belli başka meşalelere dalmış... kusura bakmayın ben sert yorum yapmayı asla sevmem kırıcı olmadım ama gerçeklerle yuzlesmenız lazımdı kırılmayın lütfen eleştiriye açıksınızdır umarım sevgiler
Sen gerçek misin? Ya da sen evli misin? Ya da neyin kafasını yaşıyorsun? Adam karısıyla ilgilenmiyor. İş e gitmek gelmek bu zorunluluk ve sorumluluk ama eve gelince evli olduğunu bilmekte bir sorumluluk. Sen böyle yaparsan ya da yapıyorsan söyleyim çok ezilirsin. Peki arkadasin kocasının bu yaptigini bayan yapsa ayyy düşünemiyorum senin gibiler neler yağdırır. Bence hayata baktığınız o gözlüğü değiştirin.
Anlatmaya çalışmadım bile kendimi,anlamayacağını biliyorum çünkü arkadaşın. Onun düşüncesine göre erkek işe gittiği için karısını ihmal edebilir sorun yok. Kadın bunalıp tepki gösterince kocası "koşarak uzaklaşır"! Allahtan eşim öyle biri değil de çözüm arıyor,hatasını telafi etmeye çalışıyor. Ya onun dediği gibi "yüzüme bakmasaydı"? Böyle saçma düşünceler sadece sinirlerimi yıpratıyor buraya derdimizi yazıyoruz,paylaşıyoruz rahatlamak için. Diğer konuma da "çok komik dertleriniz var" yazmış. Kendisi dünyaya barışı getirecek konuları falan tartıştığından dertlerimi beğenmiyor,yazmaya tenezzül ettiğinde de kırmaktan çekinmiyor. Göz ardı edeceğim.
Ben önceki konulariniza da göz gezdirdim, özellikle annenizin yaninda olanlara cok üzüldüm. kendi annemi koydum annenizin yerine, ben kolundan tutup atardim kayinvalidenizi, yine sabirli davranmissiniz..
ben esinizin zaten annesi yüzünden cikan huzursuzluklar yüzünden size daha da özen gostermesi gerektiğini, gönlünüzü hoş tutmak.için daha dikkatli davranmasi gerektigini düşünüyorum. pokemon nedir ya, bu kadin balayina bile annem yüzünden gidemedi, kac aydir sinirleri geriliyor hepsi annem yuzunden deyip, coktan o tatili size kendi surpriz olarak ayarlamasi lazimdi bile..
bekara kadin bosamak kolay tabi ama dusunuyorum hayata bir kere geleceksem, şımarık, saglikli ama duygu somurusune banmis bir kadinin nazini cekmezdim. Eşim evlenmesine ragmen bana cektirmeye devam etseydi de kizimla daha mutavazi ama huzurlu bir hayat kurardim. annem kaynanasi ve kayinpederiyle 12 yil yasamasaydi bu kadar panikatak, yuva kurmaktan korkan iki evladi olmazdi.cok kiziyorum anneme halen..babanemin surekli annemi ezmesi, babama sikayet etmesi, babamin arada kalip evi dagitmasi..simdi evlilik diyince kaynanam olacak diye asla! diyorum..hayat secimlerden ibaret, sizin seciminiz. umarim hayirlisi olur hakkinizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?