eşimin telefonunu kırdım,çift terapisine gidiyoruz..

Sadece erkeklerin mi ayol valla benim de eşşek saatime denk geldi
Sabır sabır sabır derken parçaladım gitti. Süt dökmüş kedi gibi şu an gelirken en sevdiğim pastalardan falan almış istesem inatlaşırdı işe yaradı demekki

Normalde aşırı tepki falan vermişsin falan derdim
Ama yok diyemeyeceğim
Pokemon avlamak nedir arkadaş koca adam ya
Eline koluna sağlık iyi yapmışsın
Terapiste de aynen böyle anlat
Bir daha oynasın bir daha kıracağım de

Şu bildiğimiz Pokemon mu hakkaten? Pokemoooon seni seçtim

Adam tepkisizliği genel pasifliğinden olabilir mi? Annemin aynı şeyi babama yaptığını düşünemiyorum.

Adamın yaptigi doğru ve mantıklı birşey mi sizce? Sadece telefonu kirma isine odaklanmışsıniz. Konu sahibinin bu davranışıda son damlaya geldiği için olmuş ki sadece mevzu pokemonda değil okursanız. Bu durumda adamın "hatalı" olduğu halde ne tepki vermesi lazımdı? Dövmeli mi, sovmeli mi, bagirip cagirip kavga, olay mi yaratmaliydi üste çıkıp pasif olmayan erkek gibi erkek olması için?

Biraz sakin olabilen bir erkek olduğunda, anında hayatinin her alaninda ezik oldugu dusuncesi ve etiketi , ayy saygı duymam, ayy pasif.. Diyen tiplere çok rastlıyorum. Hir gür muamele görmeye okadar alışılmıski bunu normal görüp, öyle davranılmasını bekleyen insanlar.... üzücü..

Terapistlik miyim bilmiyorum da koca adamsın işin gücün var evde ilgilenilecek bir sürü şey var eşini ciddiye almıyorsun bir de gidip gecenin 3ünde pokemon saçmalığını oynuyorsun sokaklarda trajikomik resmen, o telefon kırılmayı haketmiş bence.
Yapmasam da düşünebilirdim.

Ayyy şu pokemon nedir yaa millet sıyırdı iyice. Bir de işim gücüm yok kalkıp pokemon avlamaya gideceğim bir yerlere...

Ne güzel işte, tüm şikayetlerini dök terapsite. Elbet senin de haklı olduğun yerler olacaktır, eşin de anlar uzman ağzından duyunca...

Ben oyle bisey mi dedim? Hayattan vazgecmis insanlar var, ne mutlu olmayi ne uzulmeyi bilen, hep ayni surat ifadesini tasiyan, tepkisiz, pasif, donuk tipler. Onca konustuguma hic cevap vermiyordu demis bayan. 4000 tl lik teli kirildiginda da ya ne yaptin demeliydi en azindan. Hic birseye yerinde tepki veremeyen insan, depresif, hayattan bikmis, oyle surukleniyor olabilir. Sizin anladiginiz sekilde sormadim ben o soruyu.

Ben 4 yil once ilk evlendigimizde playstation kirmistim haha o zamanda boyle kolay kirilmiyordu. Adam sabah aksam onu oynuyordu. Herneyse sonrasi gelmedi bizim icin zaten daha yeni evli sayilirdik ikimizde buyuduk :) erkekler cocuktan beter

Senin deliliğini mi çekemiyormuş? O evde sana gelene kadar bir sürü deli var halbuki! En başta anası, abisi, yengesi, kendisi olmak üzere bu kadar delinin içinde delirmemen anormal olurdu.

Konuya gelirsek oh çok iyi yapmışsın.

Önce 4000 TL lik telefon niye alırsınız ne numarası var ????

Sonra iyi yapmışsiniz valla oh olmuş....terapist sizi yönlendirir zaten ne yaşıyorsanız hissediyorsanız anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…