- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
adam baya sabırlıymış. sadece ilgisizz. onuda konuşarak halledebilrdinz aslında. erkeklern bi eşref saati var bide eşşek saationuda eşin olarak sadece sen bilirsin.
sakince elinden alsaydnz teli bi kenara koyup 10 dk bana ayırırmısın deseydin ve başlasaydn konuşmaya.
ay ne manyak oyunmuş gecenin 3 ünde çıkmak nedir yaaa. bn eşime asla müsaade etmezdimm
Çok fazla konu açtım ama farklı görüşlere ihtiyacım var. Yemin ederim kızımı da alıp bağıra bağıra kaçmak istiyorum şu an bu evden. Kaç gün oldu ne dışarı çıkabildim ne arkadaşlarımı görebildim kül kedisi modunda takıldım durdum.
Gece eşimle tatil mevzusunu konuşuyorduk saat 3 gibiydi yani herkes yatmıştı. Ben konuşuyorum yüzüme bakmıyor telefondan bir şeyler yapıyor. Neyse konuştum ettim kafa salladı. Hiçbir şekilde dinlemediğine eminim. O sırada telefonu çaldı arkadaşıyla önce iş konuştu sonra "tamam abi geliyorum parkta buluşalım gym o taraflarda" dedi. Benim kafama dank etti o zaman. Beyefendi yine pokemon avlamaya gidecek. Telefonu kapattığı an elinden kaptım önce duvara attım yetmedi tekrar tekrar fırlattım sonra da ayağımla iyice ezdim. 3 gün önce falan almıştı daha kırılmaz camı da yoktu. Çok güzel oldu içimin yağları eridi resmen. Beni hem sürekli erteliyor,ev zaten ana baba günü gibi kim geliyor gidiyor belli değil. Bir taraftan ev mevzusu var taşınalım diyoruz. İş yerinde de en yoğun olduğu zaman, adam pokemon avına çıkıyor. Hem de gecenin 3'ünde.
Telefon gitti artık ama asla ne ağzımı açtım ne başka bir şey sadece telefonu kırdım sonra da "git avla pokemonunu" dedim. Böyle üzerimden bir yük kalktı. O da hiçbir şey demedi eğilip almadı bile Allah'ın inatçı keçisi. Döndük arkamızı yattık. Sabah kahvaltıda abisi telefonla ilgili bir şey söyledi ona da "telefonum yok abi rahatlık bir tarafımıza battı 4 milyarlık telefonun ağzına tükürdük" dedi. Hiç üstüme alınmadım kendisi istedi çünkü.
Az önce de iş telefonundan mesaj atmış,aynen şöyle yazıyor,
"Çarşamba günü çift terapisine gidicez senin deliliğini artık çekemiyorum"
Yani deli ben oldum,kendi yaptıklarını asla düşünmüyor. Dönüp bir kez de "ben bütün sülalemi eve topladım,yetmedi bir de oyun boku çıkardım senin halini hatrını bile sormadım konuşunca yüzüne bakmadım" demiyor da bana deli diyor. Ben gidince terapide ne söyleyeyim zaten her şeyi evde yüzüne söylüyorum. Bir kere dinlesen zaten hallederiz. İlla araya birini sokuyor,oradan da beni haksız çıkarmayı becerir. Doldum taştım artık bıktım yahu.
Şu bildiğimiz Pokemon mu hakkaten? Pokemoooon seni seçtim
Adam tepkisizliği genel pasifliğinden olabilir mi? Annemin aynı şeyi babama yaptığını düşünemiyorum.
+1İyi yapmışsınız. Ben olsam hızımı alamayıp poposuna da sokardım. ( belki ben de terapiye gitmeliyim) 4000 kağıda yazık olmuş, daha uygun fiyatlı bir telefon olsaydı ben olsam hiiiç pişman olmazdım.
Ben oyle bisey mi dedim? Hayattan vazgecmis insanlar var, ne mutlu olmayi ne uzulmeyi bilen, hep ayni surat ifadesini tasiyan, tepkisiz, pasif, donuk tipler. Onca konustuguma hic cevap vermiyordu demis bayan. 4000 tl lik teli kirildiginda da ya ne yaptin demeliydi en azindan. Hic birseye yerinde tepki veremeyen insan, depresif, hayattan bikmis, oyle surukleniyor olabilir. Sizin anladiginiz sekilde sormadim ben o soruyu.Adamın yaptigi doğru ve mantıklı birşey mi sizce? Sadece telefonu kirma isine odaklanmışsıniz. Konu sahibinin bu davranışıda son damlaya geldiği için olmuş ki sadece mevzu pokemonda değil okursanız. Bu durumda adamın "hatalı" olduğu halde ne tepki vermesi lazımdı? Dövmeli mi, sovmeli mi, bagirip cagirip kavga, olay mi yaratmaliydi üste çıkıp pasif olmayan erkek gibi erkek olması için?
Biraz sakin olabilen bir erkek olduğunda, anında hayatinin her alaninda ezik oldugu dusuncesi ve etiketi , ayy saygı duymam, ayy pasif.. Diyen tiplere çok rastlıyorum. Hir gür muamele görmeye okadar alışılmıski bunu normal görüp, öyle davranılmasını bekleyen insanlar.... üzücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?