Hiç bişey çıkmadı dökümandan. Arama yok. Hem gerçekten bişey olsa ne diye dd ismi ile kayıt etsin ki. Onlarca erkek ismi var rehberinde tanımadığım onuda öyle yapardı.Canim senin durumunda benimkine benziyro benzet bir olayi yeni ysadim konu actim hatta.Telefonundan dökumanlarina bak ben oyle yaptim.Burdan arkadaslar yonlendirdi beni
Kadını göremiyorum işte keske görebilsem yaEşine güveniyorsan o zamsn dert etme sma kadına göz dağı ver
zateb inkar eder hemenKadını göremiyorum işte keske görebilsem ya
Eşimin numarası yeni ama belliki bilinçli bi şekilde bulup aramak istemiş.bir önceki mesajımda da söyledim yine söylüyorum. tepkinizi yersiz ve abartılı buluyorum. düğününe kadar gitmişsiniz. dökümlerde birşey bulamamışsınız. hala of kadın niye aradı diyorsunuz. hem kadını önemsemiyorum diyorsunuz hem ne oluyo aman allahım diyorsunuz.
kalmıştır rehberinde yanlışlıkla aramıştır. eşinizde kim olduğunu anlamak için kaydetmiştir. kalmıştır öyle. benim de eski sevgilimin numarası hala varmış telefonumda. geçenlerde farkettim. silmeye çalışırken yanlışlıkla aradım hatta. allahtan da çabuk kapattım hiç bişey olmadı kapandı gitti konu.
gereksiz yere germeyin kendinizi de eşinizi de. çok saçma çünkü. h
Aynen böylelwri bu cesareti bulup baika insanları aramıyormu sinir oluyorum.zateb inkar eder hemen
sen yıne de gözdağı ver canım gördüğün vakıtAynen böylelwri bu cesareti bulup baika insanları aramıyormu sinir oluyorum.
Eşimi de takip ediyorum. Bu şüphe beni bitiriyorsen yıne de gözdağı ver canım gördüğün vakıt
Evet insallah akillanir vu erkwr ya bu yil eski sevgililer modaolduHiç bişey çıkmadı dökümandan. Arama yok. Hem gerçekten bişey olsa ne diye dd ismi ile kayıt etsin ki. Onlarca erkek ismi var rehberinde tanımadığım onuda öyle yapardı.
bence eşine de gözdağı verEşimi de takip ediyorum. Bu şüphe beni bitiriyor
Ne yapsamki bi mesafe içindeyim zaten. Birde açık açık söyledim. Tavrım net diye arkadaşlarıyla vakit geçirirdi şimdi onu dahi yapmıyorbence eşine de gözdağı ver
sana karsı tavırları değişti mi bu olaydan sonraNe yapsamki bi mesafe içindeyim zaten. Birde açık açık söyledim. Tavrım net diye arkadaşlarıyla vakit geçirirdi şimdi onu dahi yapmıyor
Yoo değişmedi. Ama bana daha ilgili olmaya başladı. Hep beni sevdiğini söylüyor.sana karsı tavırları değişti mi bu olaydan sonra
Önceden nasıldı ?Yoo değişmedi. Ama bana daha ilgili olmaya başladı. Hep beni sevdiğini söylüyor.
Cnm sana tavsiyem eşinin Telefonuna gelen giden cagirilari kaydedici indir cnm numarayı silse bile orda kalıyor ayrıca gerçeği tam manasıyla öğrenirsin konuşmalarda kayitoluyo umarım kötü bişey cikmazSadece noyu sildi zaten bide şöyleki. Madem görüştü ne diye rastgele kaydedip silmemiş. Kesin bu profile bakıp silmeyi unuttu. Ordan da pat bana yakalandı. Kadının numarası çok rahat bulurum da inkar eder diye. Eşim diyo sadece dün sabah çağrı yapmış telim kapalıymış diyo mesaj olarak gelmiş kim aramış diye diyo bende baktım rehberde yok kaydedip profile baktm diyo şok oldu. Diyo o sıra hemen silecktim araya bişey girdi unuttum diyo. Bide bana yardımcı ol. Ben seni aldatsam vicdanım rahat istersen bütün dökümanı çıkar diyo. Densiz olan o kişi diyo. Huzurumuzu bozmak istemiştir. İzin vermeyelim diyo
Aynı sadece şüphelendiğimi hissettiği için daha iyi davranıyor.Önceden nasıldı ?
Palavra olan ne ?Palavra palavra palavra
Onu da indirdim. Bişey yok. Bide indirdiğimden haberi yok. Telefon la pek haşır neşir değil.Cnm sana tavsiyem eşinin Telefonuna gelen giden cagirilari kaydedici indir cnm numarayı silse bile orda kalıyor ayrıca gerçeği tam manasıyla öğrenirsin konuşmalarda kayitoluyo umarım kötü bişey cikmaz
Takipte kalAynı sadece şüphelendiğimi hissettiği için daha iyi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?