Kim bilir tekrar bakar diye silmedi. Ama görüşme olmadığı bariz. Ben yakalamasam belki görüşürdübanada geçen bayram tanımadığım bir numara mesaj atmış..bende kaydettim ve watsaptan resmine bakmak için yani kim olduğunu anlamak için ..kuzenimmiş ,,..ama tabi eşinin elinin ayağına karışması yada hadi diyelim kim olduğunu anlamak için kayıtladın , daha sonra neden silmedin diye düşünür insan ..
Kesin bunlar birbirini gördü bi yerde kadın nosunu bulup aradı konuşmamışlar ama. Dedim eşime arayan kadın bi daha arar.o yüzden şüpheci davranıyorum.Eşinde kadında masum değil, bir iletişim oldugu kesin, sadece ilişki ilerlemeden erken yakalamış olabilirsin..Eşinin bu konularda gözünü iyice korkut seni kaybetmek istemiyorsa aklını başına alır.. Yinede şüphe uyandırıcı takip etmekte fayda var..
Görüşmüyo olabilirler ama neden numara hala eşinizin rehberinde duruyor? Belki bi anlık cesaretle esiniz de onu arayacaktiPeki görüşüyorlarsa çıkmazmıydı dökümlerden
Ne bileyim ya bide öyle bi kadın ki hiç beklenmez. Yani. Geçmişi bile olmamış öyle bi ara sevgili olmuşlar hemen bitmiş. Bu kadın bide eşiyle severek evlendi hatta düğününe bile davetliydik eşimle gitmiştik. Biz sevgiliyken ya.Evlenmiş çocuğu da olmuş.. derdi ne bu kadının hiç anlamıyorum böyle tipleri. Evinde mutsuz diye başkasının kocasına sarıyo.
Davranıyorum ama arada bir de hatırlatıyorum. Bilsin. Takipteyim. Belkide vpden yazıştı kim bilir.Whatsappdan görüşmüşlerse, araşmışlarsa dökümlerden çıkmaz.
Ben eşinize inanmadım, belki doğru söylüyordur bilemiyorum. Takipte olun, bu konuyu kapatmış gibi davranın
İşte benimde sıkıntım bu hemen silebilirdi. Bide diyo biri aramış o ara işe dalıp unutmuşum diyo. Ama unutmamış olsa ne diye teli ortalıkta ki. Korkar yani demi. Bide eşim bensiz iki dakika duramıyo. Yatağında uyumadım sabaha kadar başucumda bekledi. Anlamadım ki şu an tek sıkıntım kadın neden aradı?Görüşmüyo olabilirler ama neden numara hala eşinizin rehberinde duruyor? Belki bi anlık cesaretle esiniz de onu arayacakti
Ne bileyim ya bide öyle bi kadın ki hiç beklenmez. Yani. Geçmişi bile olmamış öyle bi ara sevgili olmuşlar hemen bitmiş. Bu kadın bide eşiyle severek evlendi hatta düğününe bile davetliydik eşimle gitmiştik. Biz sevgiliyken ya.
Diyom ya çok da önemsediğimiz biri değildi nerden çıktı düğününe bile gittik. Oda pek oralı değildi yıllar önce eşimle lisede sevgili bile denmez. Uyuz oldum ya.hey maşallah ya
düğününe filan beraber gidecek kadar rahatsınız madem telefonda kayıtlı olmasına neden o kadar takıldınız anlamadım.
Eşim cidden dürüst yalan konuştuğunda bile eli ayağı dolaşır. O yüzden şoktayım. Kadın bir kez tek aramış. Eşimle arkadaş gibiyiz herşeyi paylaşırız. Ama bu konu beni 3 gündür gerdieşiniz ya da eski eski sevgili arayacak türde kişiler mi ? eşine güveniyor musun ? onu en iyi tanıyan sensin sonuçta...
takipte kal derim ben
Nasıl oldu peki sizde.Maalesef benzeri eski sevgili olayı benimde başıma geldi bir.oğlum var ve 3 yıllık evliyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz var bunların altında birsey ama hadi hayirlisi
Eşine güveniyorsan o zamsn dert etme sma kadına göz dağı verEşim cidden dürüst yalan konuştuğunda bile eli ayağı dolaşır. O yüzden şoktayım. Kadın bir kez tek aramış. Eşimle arkadaş gibiyiz herşeyi paylaşırız. Ama bu konu beni 3 gündür gerdi
Aynen dediğin gibi. Numarayı bulması basit çünkü ortak çok arkadaş var.Eğer kötü niyetli olsaydı erkek ismiyle kaydederdi ya da aramaları silerdi siz fark etmeden.
Buradan inandırıcı geldi bana.
Elinizden alıp silmesi de siz aramayın diyedir.
Aklıma takılan , nereden almış kadın numarayı ?
Bir yerde karşılaşmalar galiba ki kadının aklına birden düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?