UnutmuşmuşKim olduguna baktiktan sonra numarayi pek ala silebilirdi. Niye siz gorunce siliyor?
Tam alıcakken elimden çekti kadının teli yok evlendikten sonra hiç görmedim bile sadece takın oturuyor bize.Telefon dökümlerini çıkarttırıp bakabilirsin, bu numara ile görüşülmüş mü.
kendilerine ayrı hat mı almışlar acaba görüşmek için? Kadının teli var mıydı sizde, ondan başka bir numara mı diye sordum. numarayı alabildiyseniz tabi
Nasıl bakıcam netten çok mantıklı aslında.internetten dökümanına bakın bence tabi her türlü sonuca hazırlıklı olarak.. farklı olan numaraları tle kaydedip wp den kontrol edin o bayan var mı
Bende dedim ki madem kendine güveniyorsun. Arayıp ben rezil ederdim. Neden sildi numarayıYani kocaniz haklı olabilir.
Eski sevgili muzurluk peşinde .
Kocaniz da dediğiniz gibi yapmış olabilir.
Diyelim ki tam tersi .
Bilerek oldu.
O zaman çaktırmadan takip edin.
Şu 118 lerden ismiyle sordurup alabilirsin belki tel nosunu. Belki tanıdık gelir görünce. Ondan sonrada telefon görüşme dökümlerini al netten, online işlemlerden vs alınıyor, orda o numarayla görüşmüş mü bakarsın.Tam alıcakken elimden çekti kadının teli yok evlendikten sonra hiç görmedim bile sadece takın oturuyor bize.
Nasıl bakıcam netten çok mantıklı aslında.
Kocanizin dediği gibi belki tatsizlik olsun istemedi. Numarayı sildi diye adamı suclayamayiz.Bende dedim ki madem kendine güveniyorsun. Arayıp ben rezil ederdim. Neden sildi numarayı
Bakalım artk takipteyim. Ama geceden beri yalvarıyo onunla uyumak istemediğimi belirttim. UyumadımKocanizin dediği gibi belki tatsizlik olsun istemedi. Numarayı sildi diye adamı suclayamayiz.
Siz takipte olun her an.
Telini kontrol edin.
Emin olun pis koku çabuk belli eder kendini.
+1Eşi tanıdık olmasa arayacak miymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?