Eşimin tesettürümden rahatsız olması

Doktor da az zevzek değil. Okurken pffff ne salak bir adam dedim.

Ben konuya inanmadım.

2 erkek bu bayan arkadaşımızın yanın da bu şekilde bir muhabbete girecek kadar garip olamazlar.
Üstelik hanım arkadasımız bu erkeklerden birinin eşiyken.

Yada gerçekten bu kadar garip insanlar olabileceğine inanmak istemedim :)

Kusura bakmayın ama eşiniz çok terbiyesizmiş.Hem modernlikten bahsediyor,hemde sizi insanların yanında küçük düşürerek ne kadar cahil ve saygısız olduğunu belli ediyor.yabancıyla evlenecek miş mişte evlenseymiş ozaman.açık istiyorsa açıkla evlenseymiş.insanları değiştirmeye çalışmakta ne demek.özelliklede dini konularda.Allah yardımcınız olsun

Ben konuya inanmadım.

2 erkek bu bayan arkadaşımızın yanın da bu şekilde bir muhabbete girecek kadar garip olamazlar.

Bence de garip bir tablo. Adam arkadaşının eşine hitaben sana benzer biriyle evlenmem minvalinde bir şeyler diyor eş de çanak tutuyor. Gerçekten garip bir muhabbet.

Merhaba hanımlar eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz 3 aylık bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımda da kapalıydım. Kendini beğenmiş demeyin lütfen ama güzel bi bayanım yeşil gözlü beyaz tenli hatlarım belirgin iyidir. tarz ve şık giyinirim. Eşimle sevgiliyken tesettürümden hiç rahatsız olduğunu söylemedi birde görüşlerimiz farklı buna rağmen bunları şorun yapmayıp birbirimizi çokçok severek evlendik. Evlendiğimizden beri açılsan açılmayı düşünşüyo musun hiç mi düşünmüyorsun açıkken çok güzelsin açık olsan sana şunu alırım bunu alırım saçını böyle boyatırız diye konuşup duruyo. Bir fiil 1 buçuk yıl boyunca. Sürekli bana açık kadınları gösterip bak ne kadar modern bak ne güzel giyinmiş şu kadının giyimi çok tarz bla bla.. Geçenlerde bi doktor arkadaşının yanına gittik bebeğimizin muayenesi için doktor arkadaşı ben açık istiyorum evleneceğim kişiyi aslında bana farketmez insan olsun ama mesleğimden dolayı sıkıntı çıkmasın diye öyle istiyorum dedi eşimde bende açık ve yabancı istiyodum ama olmadı dedi bunun gibi bikaç anı daha var beni başkalarının yanında hep şöyle böyle istemiştim diyip küçük düşürüyo. Ha birde sürekli tüm arkadaşlarına evlilik hayatı öldürüyo evlilik özgürlüğü bitiriyo diyip duruyo. Beni hep başkalarının yanında böyle konuşarak rencide ediyor. Bende dünden beri eşimle tek bir kelime konuşmama kararı aldım. Çünkü artık çok bunaldım zaten bebek yüzünden uykusuzum hayat enerjim düşü birde üstüne o geliyor. Eşimle şimdi dün akşamdan beri konuşmuyor arıyor işteyken açmıyorum bebek iyi diye mesaj atıyorum. Sizce ne yapmalıyım doğru yolda mı ilerliyorum.gerçekten çok üzülüyorum
Cizdiginiz yoldan asla ve asla sasmayin hanimefendi allah buyuktur ins onun icine de verir. Madem kapali istemiyodu neden sizinle evlenmis ki..
Bende bekarken aciktim ve evlenecektim sevgilime ben evlendikten sonra kapanicam beni boyle istermisin diyecektim ama sevgilim bunu istemez diye dusunuyodum bi gun cesaretimi toplayip soyledim sevgilim deli oldu sevincinden tabi bende mutlu oldum evlendik kapandim 2 yasinda kizim var 4 yillik evliyiz ve cok cok mutluyum dinime uygun giyiniyorum allah dogru yoldan saptirmasin. Yolunuzdan sasmayin kararli olun ne mutlu size ne guzel esinizin sizin kiymetini bilmesi lazim.
Benim esim su cevredeki kadinlar bak nasil giyinmis bi de benim esime bak dunya guzeli olmus deyip hep ovunur ne mutlu..

Bence de garip bir tablo. Adam arkadaşının eşine hitaben sana benzer biriyle evlenmem minvalinde bir şeyler diyor eş de çanak tutuyor. Gerçekten garip bir muhabbet.

Ya ama düşününce eşini tesettürlü görüp alıp sonra rahatsız olacak kadar olgunlaşmamış bir adam var ortada. Bu yorumu da yapar yani densizce.

benim bir tanıdığım çok okudu araştırdı ve sonunda tesettürünü çıkardı.. ama giyimi görüntüsü bin tane daracık daracık giyinip sadece kafasına baş örtüsü takan tesettürlüye taş çıkarır.. şu açıdan diyorum uzun kollu giyinir boynu boğazına kadar kapalıdır ya uzun etek giyer ya da bol pantolon yani hatları hiçbir şekilde belirgin değildir anlatabiliyor muyum ve makyaj yapmaz dikkatleri üzerine çekecek hiçbir şey yapmaz.. siz de eşinizin gönlü olsun diye bunu uygulayabilirsiniz bence

eşinin gözü nerdeymiş evlenirken..
kusura bakma ama çok terbiyesiz bir adam.. açık ve yabancı istiyormuş madem öyle biriyle evlenseymiş.. madem seninle evlenmiş ne o öyle sürekli açıl diye baskı yapmak ..
psikolojik şiddet görüyorsun resmen acilen kendine çeki düzen vermesini bu şekilde devam edemeyeceğini söyle ..

İşte klasik Evlenince değiştiririm düşüncesi ve hatalı

Böyleymişsin zaten sonradan neden değişesin ki

Konuşmamak vs çözmez ama bu kişiye işte kapı orda sapı demek gerekiyor

Kapalı değilim bana ters ama bunu kabul edip evlenenin zorla değiştirme hakkı yokk

Kadınlar konuşur da eşinin her türlü halini baxer markasına kadar bile.. Erkekler eşleri hakkında öyle konusmazlar açık kapalı rahatsizim sevmiyorum vs gibi. Bana da tuhaf geldi açıkçası. Konu Sahibi bide burdaysan cevap yazsan

Tesettürlü olmak saçınıza taktığınız bir örtüden ziyade değil zaten..bu sizsiniz,sizin hayat görüşünüz,fikriniz vs..ve onunla evlenmeden önce de buydunuz. .
Şimdi size boyle davranması aslında sizin kişiliğinize yapılmış bir saldırı ve hakarettir..
Bu konuyu kendisi ile görüşün. .küsmek ve konuşmamak çözüm değil. .açıkça söyleyin..ben buyum benimle mutlu değilsen kapı orda deyin bence..

Senin eşin tam bir modern YOBAZ arkadaşım. Bence sen de açık ve net ben de senin gibi biriyle evlenmek istemezdim ama hayal ettiğimiz gibi değil hayat de. Beğenmiyorsa gitsin açık ve yabancı birini bulsun bakalım ne kadar sabredebilecekmiş o kadın bu kalasa.

Benim kapalı bir insana saygım sonsuz ama bazı kapalı arkadaşlar açıkları şeytan gibi görüyor neden acaba çok merak ediyorum bunu
Bende kapaliyim ama kesinlikle oyle dusunmuyorum asil ne kapali olanlar var bunlara ortulu ciplaklar deniyor oyle olacagina acik ol daha iyi..
Ne aciklar var herkeslerden daha insancil ve cana yakin herkesin imani kendine kapaniyosan ya tam kapan yada hic kapanmaya kalkma.
Sizin yazdiginiz gibi dusunenler varsa aciklari seytan gibi goruyolarsa yaniliyolar...

Bende açılmayı düşünüyorum mesela
Kadınlar konuşur da eşinin her türlü halini baxer markasına kadar bile.. Erkekler eşleri hakkında öyle konusmazlar açık kapalı rahatsizim sevmiyorum vs gibi. Bana da tuhaf geldi açıkçası. Konu Sahibi bide burdaysan cevap yazsan
Maalesef konuşanlarda var canım bizzat tanıdığım en az 3kisi var böyle hadsiz terbiyesiz eşim kapalı acilmasinj istiyorum çalışan istiyirdum yok yer kokuyor vs neler neler erkeklerde tuhaflasti artik:)

benim bir tanıdığım çok okudu araştırdı ve sonunda tesettürünü çıkardı.. ama giyimi görüntüsü bin tane daracık daracık giyinip sadece kafasına baş örtüsü takan tesettürlüye taş çıkarır.. şu açıdan diyorum uzun kollu giyinir boynu boğazına kadar kapalıdır ya uzun etek giyer ya da bol pantolon yani hatları hiçbir şekilde belirgin değildir anlatabiliyor muyum ve makyaj yapmaz dikkatleri üzerine çekecek hiçbir şey yapmaz.. siz de eşinizin gönlü olsun diye bunu uygulayabilirsiniz bence
Eşi ona karşı saygısız ve onu istemediği birşeye zorluyor neden onun gönlünü hoş tutmak istesin?
İnsanları olduğu gibi kabul etmek zorundayız kendi istediğimiz gibi değil. .

Ben konuya inanmadım.

Var var malesef, kafasından her geçeni dile dökme ihtiyacı hisseden o kadar çok aptal insan var ki..Bizzat şahit olduklarımı bile yazsam roman olur.
Arkadaşın bir konusu daha var. Belli ne olduğu; çocukluk aşkı olarak mantıksız bir evlilik yapmışlar, bir de yeni girdiği ortamla sonradan görmeye dönmüş eşi. Memlekette çok olan şeyler. :(
Kıza acıdım. Umarım mesleği vardır, bu adam uzun süre çekilmez.
Merhaba kizlar. 1 yili askin suredir evliyim esimle cocukluk arkadasiydik birbirimizi cok severek evlendik 40 gunluk bebegimiz var. Esimin evlendikten sonra girdigi isinden sonra bende asiri kiskanclik basladi cunku esimin patronu bekar genc bir bayan ve bulundugu ortam cok zengin luks bi ortam. Patronu onada banada bi abla gibi davraniyor. Seviyorum kadini ama bazi hateketleri beni asiri sinir ediyo. Mesela hafta ici esimle cok az goruyoruz birbirimizi cunku yorgun geliyo falan gelip yemek yiyip yatiyoruz. Tek birbirimizi gordugumuz zaman hafta sonu. O gunlerdede bazen patronu cagiriyo ya da suraya buraya git diyo. Ya zaten hafta iclerimiz hic oluyo bide onun sacma istekleri. Esim tek calisani ve her bi haltini esime yaptiriyo kendi yapmasi gereken seyleri bile mesela yeni aldigi evin priz dugmelerine kadar esime aldiriyo. Yoneticisiyle falan gorusturuyo. Kendi kardesi ceza evinde ona kiyafetlerini benim esime aldiriyo falan. Nasil sinirime gidiyo anlatamam. esiminde bu ara hal ve hareketlerinde bi degisiklik var gibi sanki. Bana karsi olan bi dusuncesizliktir gidiyo. Yilbasinda kendisine sirketi tarafindan 1000liralik bi limit verildi kartindan ve esim o paranin hepsini kendine harcadi ne bana ne bebegimize bisey almis. Bana soyledigide e fatura var sadece erkek kiyafeti alabilirdim. Benimse dogumdan sonra hicbir kiyafetim olmuyor asiri bunaldim sikildim ve beni motive edicek hic bisey yapmiyo zaten ne hamile kalmadan once nede hamile kaldiktan sonra adam akilli disari cikarmadi eve hapsoldum 1 yildan fazladir. Simdide bebek var hava soguk zateb cikamiyorum. Bebegimizde zaten cok huylu yani hep agliyor uyumuyor cok yoruluyorum. Acsba bunlar yuzunden mi bu kadar takiyorum ona. Cunku baskalari icin yaptigi herseye gicik oluyorum beni asla dusunmuyor gicik oluyorum hal hareketlerine.Biz orta duzey bi aileyiz ve o bulundugu ortamdan dolayi hep zengin kafasini yasiyor o hayata kapilip benden sogumasindan baskasina aklinin kaymasindan cokcok korkuyorum. Birde goruslerimiz biraz farkli. Ben tesetturluyum esimse boyle seyleri tasvip etmeyen biri bana ara sira acil diyo ben cok uzuluyorum ona bunu soyluyorum uzuluyorum deme diyorum yine ara ara soyluyor. Cok uzun konustum kusura bakmayin yardim edin sizce nasil davranmaliyim asiri bunaldim sikildim ucuklar cikiyor artik

allah allah yaa ya açık le evlenirler kapatmaya zorlarlar ya da kapalıyla sonra beğenmezler.ne kadar dengesiz bu erkekler

goru$ farki diye kasteddigin dini yonden ise bastan hata etmisin arkadasim
herkes isteduigine inanir eder ama bu konuda herkes kendine benzeteni bulsa bu sorunlar olmaz hiç
evlilik a$ki olduruyor diyor bide sende beni verem ediyon de

Back
X