Merhaba kizlar. 1 yili askin suredir evliyim esimle cocukluk arkadasiydik birbirimizi cok severek evlendik 40 gunluk bebegimiz var. Esimin evlendikten sonra girdigi isinden sonra bende asiri kiskanclik basladi cunku esimin patronu bekar genc bir bayan ve bulundugu ortam cok zengin luks bi ortam. Patronu onada banada bi abla gibi davraniyor. Seviyorum kadini ama bazi hateketleri beni asiri sinir ediyo. Mesela hafta ici esimle cok az goruyoruz birbirimizi cunku yorgun geliyo falan gelip yemek yiyip yatiyoruz. Tek birbirimizi gordugumuz zaman hafta sonu. O gunlerdede bazen patronu cagiriyo ya da suraya buraya git diyo. Ya zaten hafta iclerimiz hic oluyo bide onun sacma istekleri. Esim tek calisani ve her bi haltini esime yaptiriyo kendi yapmasi gereken seyleri bile mesela yeni aldigi evin priz dugmelerine kadar esime aldiriyo. Yoneticisiyle falan gorusturuyo. Kendi kardesi ceza evinde ona kiyafetlerini benim esime aldiriyo falan. Nasil sinirime gidiyo anlatamam. esiminde bu ara hal ve hareketlerinde bi degisiklik var gibi sanki. Bana karsi olan bi dusuncesizliktir gidiyo. Yilbasinda kendisine sirketi tarafindan 1000liralik bi limit verildi kartindan ve esim o paranin hepsini kendine harcadi ne bana ne bebegimize bisey almis. Bana soyledigide e fatura var sadece erkek kiyafeti alabilirdim. Benimse dogumdan sonra hicbir kiyafetim olmuyor asiri bunaldim sikildim ve beni motive edicek hic bisey yapmiyo zaten ne hamile kalmadan once nede hamile kaldiktan sonra adam akilli disari cikarmadi eve hapsoldum 1 yildan fazladir. Simdide bebek var hava soguk zateb cikamiyorum. Bebegimizde zaten cok huylu yani hep agliyor uyumuyor cok yoruluyorum. Acsba bunlar yuzunden mi bu kadar takiyorum ona. Cunku baskalari icin yaptigi herseye gicik oluyorum beni asla dusunmuyor gicik oluyorum hal hareketlerine.Biz orta duzey bi aileyiz ve o bulundugu ortamdan dolayi hep zengin kafasini yasiyor o hayata kapilip benden sogumasindan baskasina aklinin kaymasindan cokcok korkuyorum. Birde goruslerimiz biraz farkli. Ben tesetturluyum esimse boyle seyleri tasvip etmeyen biri bana ara sira acil diyo ben cok uzuluyorum ona bunu soyluyorum uzuluyorum deme diyorum yine ara ara soyluyor. Cok uzun konustum kusura bakmayin yardim edin sizce nasil davranmaliyim asiri bunaldim sikildim ucuklar cikiyor artik