- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.036
- 798
Tuhaf. Eşiniz milletin karısı,kızı için"bak nasıl giyinmiş"diyor diye sizde mutlu mu oluyorsunuz?Cizdiginiz yoldan asla ve asla sasmayin hanimefendi allah buyuktur ins onun icine de verir. Madem kapali istemiyodu neden sizinle evlenmis ki..
Bende bekarken aciktim ve evlenecektim sevgilime ben evlendikten sonra kapanicam beni boyle istermisin diyecektim ama sevgilim bunu istemez diye dusunuyodum bi gun cesaretimi toplayip soyledim sevgilim deli oldu sevincinden tabi bende mutlu oldum evlendik kapandim 2 yasinda kizim var 4 yillik evliyiz ve cok cok mutluyum dinime uygun giyiniyorum allah dogru yoldan saptirmasin. Yolunuzdan sasmayin kararli olun ne mutlu size ne guzel esinizin sizin kiymetini bilmesi lazim.
Benim esim su cevredeki kadinlar bak nasil giyinmis bi de benim esime bak dunya guzeli olmus deyip hep ovunur ne mutlu..
Eşinize ne kim ne giymiş?
Konu sahibi size şunu söyleyebilirim. Bu konuda eşiniz hatalı. Neden başka biriyle sizin durumunuzu konuşuyor? Ne hakla? Yok öyle istemezmiş,böyle istermiş. Gidip istediği normlarda biriyle evlenseymiş o halde. Kafasına silah mı dayadınız?
Hadi evlendikten sonra kapansanız anlayacağım ama sizi böyle tanımış böyle sevmiş. Doğru gelmedi tavrı bana. Hazir küsken,bu konuyu detaylıca konuşun, bir daha lafını etmeyecekse barışın.