Eşimin tesettürümden rahatsız olması

Cizdiginiz yoldan asla ve asla sasmayin hanimefendi allah buyuktur ins onun icine de verir. Madem kapali istemiyodu neden sizinle evlenmis ki..
Bende bekarken aciktim ve evlenecektim sevgilime ben evlendikten sonra kapanicam beni boyle istermisin diyecektim ama sevgilim bunu istemez diye dusunuyodum bi gun cesaretimi toplayip soyledim sevgilim deli oldu sevincinden tabi bende mutlu oldum evlendik kapandim 2 yasinda kizim var 4 yillik evliyiz ve cok cok mutluyum dinime uygun giyiniyorum allah dogru yoldan saptirmasin. Yolunuzdan sasmayin kararli olun ne mutlu size ne guzel esinizin sizin kiymetini bilmesi lazim.
Benim esim su cevredeki kadinlar bak nasil giyinmis bi de benim esime bak dunya guzeli olmus deyip hep ovunur ne mutlu..
Tuhaf. Eşiniz milletin karısı,kızı için"bak nasıl giyinmiş"diyor diye sizde mutlu mu oluyorsunuz?
Eşinize ne kim ne giymiş?

Konu sahibi size şunu söyleyebilirim. Bu konuda eşiniz hatalı. Neden başka biriyle sizin durumunuzu konuşuyor? Ne hakla? Yok öyle istemezmiş,böyle istermiş. Gidip istediği normlarda biriyle evlenseymiş o halde. Kafasına silah mı dayadınız?
Hadi evlendikten sonra kapansanız anlayacağım ama sizi böyle tanımış böyle sevmiş. Doğru gelmedi tavrı bana. Hazir küsken,bu konuyu detaylıca konuşun, bir daha lafını etmeyecekse barışın.

Senin eşinin yaptığı da yanlış
Düne kadar sende ay şunlara bak dediği kesimdendin, burdan da pay biçebilirsin
Bu kadar şekilci olmamak lazım
Kul ile Allah arasındaki şeyleri, öyle bırakmak lazım. 3.şahıs ne baba ne eş bence karışmamalı
Ayrıca para ile imanın kimde olduğu belli olmazmış, her başını örten 'üstün' olmuyor saçı açık olandan. Yapmayın lütfen
Allah daim etsin hatta hakkıyla kapanmayı nasip eylesin denir ama başkası üzerinden yapmayın bunu, kibir çok daha kötü bişey..
Kibir yapmiyorum allah kalbimi biliyor sizler beni yanlis anlamissiniz benim yorumum konu sahibine.
Bi onceki yorumumu okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sizden farkli bisey yazmadim aksine ne aciklarin kapalilardan ustun oldugunu yazdim..

Merhaba hanımlar eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz 3 aylık bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımda da kapalıydım. Kendini beğenmiş demeyin lütfen ama güzel bi bayanım yeşil gözlü beyaz tenli hatlarım belirgin iyidir. tarz ve şık giyinirim. Eşimle sevgiliyken tesettürümden hiç rahatsız olduğunu söylemedi birde görüşlerimiz farklı buna rağmen bunları şorun yapmayıp birbirimizi çokçok severek evlendik. Evlendiğimizden beri açılsan açılmayı düşünşüyo musun hiç mi düşünmüyorsun açıkken çok güzelsin açık olsan sana şunu alırım bunu alırım saçını böyle boyatırız diye konuşup duruyo. Bir fiil 1 buçuk yıl boyunca. Sürekli bana açık kadınları gösterip bak ne kadar modern bak ne güzel giyinmiş şu kadının giyimi çok tarz bla bla.. Geçenlerde bi doktor arkadaşının yanına gittik bebeğimizin muayenesi için doktor arkadaşı ben açık istiyorum evleneceğim kişiyi aslında bana farketmez insan olsun ama mesleğimden dolayı sıkıntı çıkmasın diye öyle istiyorum dedi eşimde bende açık ve yabancı istiyodum ama olmadı dedi bunun gibi bikaç anı daha var beni başkalarının yanında hep şöyle böyle istemiştim diyip küçük düşürüyo. Ha birde sürekli tüm arkadaşlarına evlilik hayatı öldürüyo evlilik özgürlüğü bitiriyo diyip duruyo. Beni hep başkalarının yanında böyle konuşarak rencide ediyor. Bende dünden beri eşimle tek bir kelime konuşmama kararı aldım. Çünkü artık çok bunaldım zaten bebek yüzünden uykusuzum hayat enerjim düşü birde üstüne o geliyor. Eşimle şimdi dün akşamdan beri konuşmuyor arıyor işteyken açmıyorum bebek iyi diye mesaj atıyorum. Sizce ne yapmalıyım doğru yolda mı ilerliyorum.gerçekten çok üzülüyorum
eşin seni kandırmış sanırım.
evlenene kadar ses etmemiş, evlendikten sonra seni ikna edeceğini düşünmüş ve birgün açılacağın umuduyla bu evliliği sürdürüyor gibi geldi bana. çünkü evlendiğinizden beri bu konuyu dile getiriyormuş.
bence rest çekmelisin. ya bir daha bu konuyu açmamalı ya da kendisi açık bir eşle evlenmeliydi. ki açık ve yabancı istiyormuş. ayrılın da adam hayallerini gerçekleştirsin, içinde kalmış baksana.
ya da "işte kapı bu da sapı" deyip yolu gösterin.
terbiyesizlik yaptığı. acayip sinir oldum eşine.

Bilen bilir nasıl giyindiğimi
Ben bana babam dahil eşim dahil bir Allah'ın kulunu karıştırmadım şu yaşıma kadar
Bundan sonra da karıştırmayı düşünmüyorum
Ben bir bireyim bugün böyle istiyorum
Yarın içimden gelirse kapanırım
Gerisi kimseyi enterese etmez

Bu örnek çoğaltılabilir
Kapalı insanda kendi giyimine kimseyi karıştırmamalı
İstediği gibi giyinmeli
Erkekler size göre şekillenmiyorsa siz de onlara göre şekillenmeyin zaten
Allah her insana ayrı ayrı akıl vermiş, tek aklı iki kişi kullanmasın diye

Diğer tarafta mahalle baskısı da halt etsin
Kapalı ama eşarbı şöyle bağlamış cıks olmaz
Kapalı ama makyajlı cıks olmamış
Sen kendine bak ! Cennetten parseli garantiledin de şimdi başkasını yargılama haddi mi buldun
Yapabiliyosan daha güzelini yap, yapamıyosan önüne bak
En uyuz olduğum şey, başkalarını üzerinden kendini rahatlatanlar. Ben açığım ama uzun kol giydim artık huşu içinde makyajlı kapalıları gömebilirimciler.
Oldu, görüşürüz.

Kime ne
Baş örtüsü takmış ama makyajı seven de vardır, niye ille bi kesimi gömmeye çalışıyorsunuz
Beğenmeyen evlenmesin
Evlenen de öyle kabul etti madem değiştirmesin diyorum ben sadece
Eşarbı da saçı da dar jeani de yargılayacak olan merci ben değilim, sizler de değilsiniz.

İşkembeden fetva uyduruyorsunuz şimdi açıl ama uzun kol giyin, makyajlı kapalılardan daha iyi olursun gibi konuşuyorsunuz da kime göre hangi kaynağa göre ?

İstediği yorumu yapamaz mı ? O da konu ile ilgili yaşadığı bir olayı anlatıyor .

Eşinin sana hiç saygısı yok peki tüm bunlar olurken yani seni böyle insan içinde rencide ederken sen hiç birşey söylemiyor musun? Nasıl sabredebiliyorsun tüm bunlara

Kibir yapmiyorum allah kalbimi biliyor sizler beni yanlis anlamissiniz benim yorumum konu sahibine.
Bi onceki yorumumu okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sizden farkli bisey yazmadim aksine ne aciklarin kapalilardan ustun oldugunu yazdim..
Ben eşin yanlış yapıyor dedim
Kibir şimdi var mı bilmeem ama eşinin verdiği örneğe sevine sevine kibir sahibi olman mümkün diyorum
Ne güzel hemfikirmişiz, bi dahakine eşini de uyarırsan o da hatasını anlar belki.
İyi günler

zor bı durum... allah akıl versn esınıze ewlenmeden alı nerdeyms belkıde evlenmezdın bu ısrarları onceden yapsaydı. hakknzda hayrlısı olsun......

Back
X