- 23 Haziran 2023
- 540
- 980
- 33
- Konu Sahibi sevgisevgi67
-
Aciklama yapmadina fursat vermedim.gorfugum net ne aciklayacak.sadece gitmemi engellemeye calisti onume gecip otur konuşalım gibi birseyler soyledi ben agliyordum.yazlikra oldugumuz icin esyalarimdan vazilarini alip ciktim.hatta henen karakola gittim o sokla ne yapabilirim diyePeki ne dedi niye böylesin deyince siz hiç konuşmadan bavul hazır ciktinizmi evden açıklama yapmadımi ?
20 seneAy zaten ikinci evlilik diyosunuz, muhtemelen çocuk da yok, çorbaya sibek düşmüş, çıkarıp içmeye devam edilmez artık, kaç senelik evlisiniz?
20 senedir nasıl fark etmediniz?20 sene
Ne sorayim..ne yapiyorsun sen burada perde acik dedim.yatiyirdum kalktim şortumu topluyordum dedi.gozlerimle gördüm durumu karsi komsu sirtlu degil.kicam sortunu indirmis karsi pencerdye dogru..yazlik burasi...ben mutfakta kahvalti hazirliyorum...ben de buna saskinim.bu nadil bur curet aymazlikHangi konuda destek istediğinizi ben anlamadım eşinize niye bunu yaptığını sormadan aniden evi terk etmenizde şaşırtıcı karşı komşu şortlu oraya yeni tasindiniz bu görüntü ile travma geçirdiniz peki bu adam eşiniz hiç böyle değilken üstelik siz evde iken birdenbire aniden nasıl olduysa bunu yapti.İyi forumlar diliyorum size .
Dava konusunda haklisiniz..ama neresi trajikomik...siz salona girip edinizi sortu inik belini kivirarak karsi pencereye cinsel organini sergilerken gorseniz nedenlerini mi sorgularsiiz.zaten sormadan yatiyordum kalkarken sortumu duzelttim dedi.ama öyle degil ben bur kac saniye onu izledim..seviyirdum tabii anlasmazliklarimiz kavgalarimuz da oluyordu benim miyom sorunum var bu yuzden cinsellikte bir suredir sorun yasiyorduk.hep kendimi sucladim bu surede.bahaneler üretimeye calistim.buraya yazdim objektif degerlendirmenizi duymak ucinValla size travma olan durum yani kusura bakmayın biraz trajikomik ya işte oluş şekli yani evliliginizin bitiş şekli insan şaşakaliyor .Böyle bir nedeni de ilk kez duydum.Seviyormuydunuz yada zaten yürümeyen bir evlilikmiydi bilmiyorum.Hersey dediğiniz gibi bile olsa size yanlış anladın derken ne açıklama yapacakti onu da bilmiyorum.Her halükarda travma olmaması için keşke daha sonra yada o anda konuşup hem onu dinleyip hem içinizi dokseydiniz.Avukatiniz davayı başka nedenlerle açmıştır bunun kanıtı olmadığı için bunu ispatlayamazsiniz
Aciklama yapmadina fursat vermedim.gorfugum net ne aciklayacak.sadece gitmemi engellemeye calisti onume gecip otur konuşalım gibi birseyler soyledi ben agliyordum.yazlikra oldugumuz icin esyalarimdan vazilarini alip ciktim.hatta henen karakola gittim o sokla ne yapabilirim diye
Farketmedim gercekten..o yuzden sizlerin görüşlerin e başvurmak istedim.belki benim yasadigimi yasayan biri vardir diye20 senedir nasıl fark etmediniz?
Tabii oyle demedim..direk bosanmak istiyorum dedim agliyorum..beni adliyeye gonderdiler.oradami bayan memura anlattim aglayarak.Allah kimseye yasatmadinKarakolda ne dediniz? *Eşim karşı komşuya s*Kimi gösterdi" mi dediniz?
İnkar etti ...sorsam ne diyecek..gordugum sey ortadaSingrid soruyorum cevap gelmiyor düşünüyor heralde bende diğer üyeler daha iyi yanıt verir diye düşünüyorum yani adamın birden yakalanacagi besbelli iken hiç böyle huyları yokken niye bunu yapsın şortlu karşı komşu falan neyseşimdi bana insan acısını anlamıyor denecek diyecek belki konu sahibi de insan bi sorar yani delidinmi adam dellendinmi noluyor diye
Tabii oyle demedim..direk bosanmak istiyorum dedim agliyorum..beni adliyeye gonderdiler.oradami bayan memura anlattim aglayarak.Allah kimseye yasatmadin
İste bu durum beni cok uzuyor yani ben uzak kaldim diye mi oldu dedim.sonra bir kere mesaj atti...sen benden uzak tuttun kendini diye...beni sucladi..sebep olmus olabilir mi bu uzakligim diye kendimi sucluyorumAnladım konuştunuz yani saçma bir açıklama yaptı ben hiç konusmadiniz sandım hakkınızda hayırlısı o zaman bosayin gitsin napiyorsa yapsın ne hali varsa görsün.Birde uzun zamandır beraber olmuyoruz falan yazmışsınız belki o nedenle kendinize bende suç varmı acaba diye sorguluyorsaniz bence yok.Cunku oturulur konuşulur böyle şeyler yapılmaz memnun değilse evliliğinden sizden efendice gidebilirdi
İnanin degil...tum samimiyetimle yasandi bunlaralesefSevgi hanım, keşke bizi kandırmadan önce az biraz mantıklı bir hikaye uydursaydınız.
Keske gercek olmasaydi...cok isterdim.sacma geliyor olabilir...haklisiniz ama ben bunu yasadim.o yuzden travma geciriyorum..kimseye de bu sekilde anlatamiyorum.bir tek adliyedeki bayan memurla mecburen avukatima anlattim.ailem arkadaslarim kimse bilmiyor.nadil soylenir.buraya yazmak geldi sonra aklima yazmak ve derylesmekBunu yazmak yasak mı bilmiyorum ama bana hiç geçmedi ya
Keske gercek olmasaydi...cok isterdim.sacma geliyor olabilir...haklisiniz ama ben bunu yasadim.o yuzden travma geciriyorum..kimseye de bu sekilde anlatamiyorum.bir tek adliyedeki bayan memurla mecburen avukatima anlattim.ailem arkadaslarim kimse bilmiyor.nadil soylenir.buraya yazmak geldi sonra aklima yazmak ve derylesmek
İlk an yazlik evden ciktim karakola gittim sokla bosanmak istiyorum dedim aklimi kaybetmis gibiydim. beni adliyeye gonderdiler ilk gun aglaya aglaya anlattim..sonra normal evimize donunce avukata gittimAvukatınız varsa adliyede bayan memura neden anlatıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?