Bende öyle düşünüyorum ama hareketleri çok gıcık bariz bi şekilde kötü davraniyo en son görüştüğümüzde kına gecesinde çerez dagitiyodu herkese dağıtırken beni atlayıp geçtiUmursama, sonuçta o senin eşin artik evlatlariniz var ergen ergen şeylere ne gerek var otursun kendi ergenligine yansın. Tepki verme hakliyken haksız olma. Ne yaparsa yapsın muhatap olma bence.
Aman boşver canım umursamazsan daha fazla çıldırır. Naparsa yapsın görmezden gelBende öyle düşünüyorum ama hareketleri çok gıcık bariz bi şekilde kötü davraniyo en son görüştüğümüzde kına gecesinde çerez dagitiyodu herkese dağıtırken beni atlayıp geçti
Aynen herkes öyle diyo ama insan sinir oluyo sanki ben bişey yapmisim sevgiliymiste bn ayirmisim gibiKız galiba ergenlikten çıkamamış .
Umursama bile ne yapacaksın ki ...
O senin eşin Çocuklarının babası .. Gerisi boş . İstediği kadar çatlasın .
Görmemezlikten gel . Emin ol biryerde bıkacaktır.Aynen herkes öyle diyo ama insan sinir oluyo sanki ben bişey yapmisim sevgiliymiste bn ayirmisim gibi
Sanirim o gecerken seytan dürter "Bana ne bana ne bana ne,beni al,beni al onu alma..." siye sarkiyi mirildanirdimciddiye almayin onu. Aslinda acinacak halde kendisi.
Sanirim o gecerken seytan dürter "Bana ne bana ne bana ne,beni al,beni al onu alma..." siye sarkiyi mirildanirdimciddiye almayin onu. Aslinda acinacak halde kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?