Eşimin teyzesinin kızı

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
Selam arkadaşlar; ben 10 yıllık evliyim 2 cocugum var 3.de yolda konum şu.

Eşimin teyzesinin kızı küçüklüğünden beri eşimi plotonik olarak seviyormuş. Herkesede soylemiş onu seviyorum diye ama eşim onunla biraraya bile gelmemiş yanlış anlasilmamak icin.

Bu arada kız bursada yasiyo. Orada da evli suan . Konum şu biz Bursaya düğüne gittik kv. Bütün akrabaları orda bu kız bana çok kötü davrandı benimle bir derdi varmış gibi bildiğin kin beslemis bana benim onun varlığından bile evlendikten sonra haberim oldu bütün teyzeler herkes beni sever ve iyi davranirlar biz gittikten sonra kendi annesi dahil bütün teyzeler ve anane ona kızmış o kızın ne sucu var diye.
Benim anlamadigim bu kız evli olduğu halde halaa eşime mi ilgi duyuyo bence evli bi insanın böyle davranması çok yanlış herkes onu ayıpladı. Şimdi biz bugün yine oraya gidicez düğün var ve oda orda nasıl davranmaliyim.

Umursama, sonuçta o senin eşin artik evlatlariniz var ergen ergen şeylere ne gerek var otursun kendi ergenligine yansın. Tepki verme hakliyken haksız olma. Ne yaparsa yapsın muhatap olma bence.
Bende öyle düşünüyorum ama hareketleri çok gıcık bariz bi şekilde kötü davraniyo en son görüştüğümüzde kına gecesinde çerez dagitiyodu herkese dağıtırken beni atlayıp geçti

Kayinvalidemde çok kızdı annesine dedi ne yapmaya çalışıyo diye. O kız kayinvalidemlede konusmuyo

Kız galiba ergenlikten çıkamamış .
Umursama bile ne yapacaksın ki ...
O senin eşin Çocuklarının babası .. Gerisi boş . İstediği kadar çatlasın .

Kız galiba ergenlikten çıkamamış .
Umursama bile ne yapacaksın ki ...
O senin eşin Çocuklarının babası .. Gerisi boş . İstediği kadar çatlasın .
Aynen herkes öyle diyo ama insan sinir oluyo sanki ben bişey yapmisim sevgiliymiste bn ayirmisim gibi

Evli adam olmasini gectim insanin teyzesinin ogluna ilgi duymasini anlamadim, anlamayacagim.Kardese asik olmaktan farksiz bana gore
Gormezden gel.Goze gorunur bir kisilik degil,belli.

Belki kızın baba problemi var onu rol model almıştı aşk sandı vs bu saatten sonra sizi ilgilendiren kısmı yetişkin insan gibi davranmazsa kendi bilir. Süslen ,tak koluna kocanı ve danset bol bol yani eğlencenden eksik kalma derim.

Bir önceki kuşağa lafım yok sonuçta ama artık yıl olmuş 2018 millet Mars’a koloni kutuyor biz hala akrabamıza yan gözle bakabiliyoruz. Yada hala bazı aileler çocuklarını akrabaları ile evlendirmeye çalışıyor hatta baskı yapıyor. Gerçekten acınası durum.. sizin konunuzda ise tüm akrabalar ve en önemlisi kv niz herşeyin farkında ve arkanızda. Ben sizin yerinizde olsam inadına eğlenirim , oynarım. O zaten geçen sefer rezil olmuş. Aptalca davranmakta devam ederse gene rezil olur. Siz asaletinizi bozmayın .

Sanirim o gecerken seytan dürter "Bana ne bana ne bana ne,beni al,beni al onu alma..." siye sarkiyi mirildanirdim ciddiye almayin onu. Aslinda acinacak halde kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…