ya beni ilgilendirmez de o cocuga herjez acio bi ben degil baska baksa seyler var beni ilgilendirmiyoo kisim sizi ilgilendirmez ki, ruh hali hakkinda ne kadar bilginjz var da elestiriyosunhz
sen soğuk durursan evine zorla girecek değil canım.mesafeli ol,gelmek isterse bahaneler uydur.oda yüzsüz değilse gelmez zaten
herkes arkadaşını kendine göre seçer canım.sen böyle arkadaş istemezsin başkası böyle bi insanla anlaşır.bende anlaşamam böyle birisiyle.sen yüz verme bakalım ne olacak.zaten eşinde sana destek.ya ben yanlis anlasilmak istemem asla namusuna laf etmiyorum hasa haddime bile dusmez sadece cocuguyla olgilenmemesi duyarsizligindan bahsetmek istesim sadece e duyarsiz kiside cat kapi bana gelir dandan konusur vundan bahsettim gece gezmesi falab kinseyi ilhilensirmez genctir hakkidir banane mutlu olsun ..sadece insanlar obu kirici oldugu icin sevmiyor cok asiri cirkef oldugu icin ...babasiyla bile dusman kesilmis nebilim ya bunlari anlatiyorum daha anlasilir olmasi icin bu jisiyle ayni mahallede farkli bloklarda olmak ve nasil basetmek icin anlatiyorum
Supertasınıo kızlar bugün n evini temizletti
annesinde yiyip içecek gece yatmaya gidecek evineaynı apartöandayız
neden oyle diyorsunki ?
cnm telden cok zor yqzıyırum yokda asla bu sekilde yazmazdımBu sorun bende mi var bir tek bilmiyorum ama nedense Türkçe'yle alakasız yazılan yazıları forumda görmek hiç hoşuma gitmiyor nedense. Türkçemizi daha düzgün kullanalım lütfen. Bu arada eşinizin teyzesinin kızıyla sıkı sıkıya muhattap olmak zorunda değilsiniz. Uzaktan selamlaşsanız yeter.
onunla aynı apartamanda olmak bile beni rahatsız ediyorYani belki duydugunuz gibi biri değildir ama hoslanmazsaniz da gorusmek zorunda degilsiniz. Ona catkapi yapmamasini gelmeden aramasini soyleyin. Cogu aramasinda da musait olmadiginizi soyler gecistirirsiniz. Sonra o vazgeçer heralde.
Allah allaah ama siz de neden kendi duzeninizi bozuyorsunuz amlamadim o kadar isin altina girmeye ne gerek var valla acik acik soylemek bile daha kolay. Size laf da sokmus hali hazirda. Gorusmek istemiyoruz deyin kendinizi degil onu harcayın madem hakediyo. Neden tasinasiniz ki?ve geldi o kadın...akşam eşim varken geldi bikaç laf soktu bana
gitti .eşimle ev bakıcaz her ihtimale karşı acilen cıkmak için
konuştuk eşimle allaha şükür o da istemio onla aynı apartmanda olmayı hakkımızda hayırlısı olsun
ben ona seni istemiyorum falan dersem ne dersem diyim bana kafayı takıcak illaki karşılaşıcam aynı bina sonuçta illaki beni huzursuz edicek biliyorum of of allahım sıkıntıya bak ya gül gibi geçinip gidiyodukAllah allaah ama siz de neden kendi duzeninizi bozuyorsunuz amlamadim o kadar isin altina girmeye ne gerek var valla acik acik soylemek bile daha kolay. Size laf da sokmus hali hazirda. Gorusmek istemiyoruz deyin kendinizi degil onu harcayın madem hakediyo. Neden tasinasiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?