esimin teyzesinin kızı:(

Sen bence dikkat et de esin bu kişiyi bahane edipte kayinvalidenlere yakın eve taşınmaya kalkmasın. .hem o kadar kötü biri ise neden hala onunla gorusuluyor anlamadım ben..teyzeniz bu konuda ne diyor..tabi ki evladı kötü demez deme...siz dışarıdan görüyor duyuyorsunuz sonuçta. .ben bu ithamlarinizi anladım ve zamanında yakınım olan bir kızın (bosanmis)çok günahı alındı hatta neredeyse beni bile kötü göstermeye çalışanlar oldu ama basaramadilar...benim suçum sadece yakınım olması iken nelere maruz kaldım. .o yüzden gözümle görsem bile ovalayip ondan sonra yine bakarım ben...kizcagiz evlendi de kurtuldu asılsız suçlamalardan.hatta sevdiği adam bile dedikodulara inanmisti zamanında ve onunla ayrılmak zorunda kaldılar hemde severek ne acı dimi. .yani yapmayın size yakışanı yapın kimsenin gunahini almayın. .aaaa görüşmek istemezseniz de kapatın kapınızi yeter yani..gece hayatı varmış ta bilmem ne..kim kimi neye ittigini, yapmak zorunda kaldığını, neler yaşadığını kimse bilemez..ama doğru bizler hemen yaftalariz dimi vebali almayi ne de severiz...hem öyle bile olsa kime ne sonuçta sana zararı yok..laf söylerse verebileceğin cevap varsa verirsin olur biter..Bu ne böyle insan kanlisindan falan kaçıyor zanneder...ortada masum bir çocuk var ancak anasinin hakkında böyle düşünüp konusursaniz sizde o çocuğa büyük kötülük etmiş olursunuz. .siz o çocuğu o kadar onemsiyorsaniz o kadar laf dönen ortamda sadece çocuğu değil anasını da savunun. .anasıggelip ben evet böyleyim demedi sürece o çocuğa sizin gözünüzde anası nasıl kötülük ediyorsa Üzgünüm ama sizlerde ediyorsunuz...

sen soğuk durursan evine zorla girecek değil canım.mesafeli ol,gelmek isterse bahaneler uydur.oda yüzsüz değilse gelmez zaten

ya ben yanlis anlasilmak istemem asla namusuna laf etmiyorum hasa haddime bile dusmez sadece cocuguyla olgilenmemesi duyarsizligindan bahsetmek istesim sadece e duyarsiz kiside cat kapi bana gelir dandan konusur vundan bahsettim gece gezmesi falab kinseyi ilhilensirmez genctir hakkidir banane mutlu olsun ..sadece insanlar obu kirici oldugu icin sevmiyor cok asiri cirkef oldugu icin ...babasiyla bile dusman kesilmis nebilim ya bunlari anlatiyorum daha anlasilir olmasi icin bu jisiyle ayni mahallede farkli bloklarda olmak ve nasil basetmek icin anlatiyorum

sen soğuk durursan evine zorla girecek değil canım.mesafeli ol,gelmek isterse bahaneler uydur.oda yüzsüz değilse gelmez zaten

belki bunu yapabilirim basaririm belki ama ozamanda yuz vermedigimden yakincak anlar yani bana kapiyi acmio gelmio bana falan bunlar hep goze batan seyler

herkes arkadaşını kendine göre seçer canım.sen böyle arkadaş istemezsin başkası böyle bi insanla anlaşır.bende anlaşamam böyle birisiyle.sen yüz verme bakalım ne olacak.zaten eşinde sana destek.

yuz vermicem ama yinede cok huzursuzum ona yakin olmak beni
cok ragatsiz edecek her carsiya gittiginde onub evibin inunden gecevem

tasınıo kızlar bugün n evini temizletti
annesinde yiyip içecek gece yatmaya gidecek evine aynı apartöandayız

Bu sorun bende mi var bir tek bilmiyorum ama nedense Türkçe'yle alakasız yazılan yazıları forumda görmek hiç hoşuma gitmiyor nedense. Türkçemizi daha düzgün kullanalım lütfen. Bu arada eşinizin teyzesinin kızıyla sıkı sıkıya muhattap olmak zorunda değilsiniz. Uzaktan selamlaşsanız yeter.

cnm telden cok zor yqzıyırum yokda asla bu sekilde yazmazdım

ve geldi o kadın...akşam eşim varken geldi bikaç laf soktu bana
gitti .eşimle ev bakıcaz her ihtimale karşı acilen cıkmak için
konuştuk eşimle allaha şükür o da istemio onla aynı apartmanda olmayı hakkımızda hayırlısı olsun

Yani belki duydugunuz gibi biri değildir ama hoslanmazsaniz da gorusmek zorunda degilsiniz. Ona catkapi yapmamasini gelmeden aramasini soyleyin. Cogu aramasinda da musait olmadiginizi soyler gecistirirsiniz. Sonra o vazgeçer heralde.

Yani belki duydugunuz gibi biri değildir ama hoslanmazsaniz da gorusmek zorunda degilsiniz. Ona catkapi yapmamasini gelmeden aramasini soyleyin. Cogu aramasinda da musait olmadiginizi soyler gecistirirsiniz. Sonra o vazgeçer heralde.
onunla aynı apartamanda olmak bile beni rahatsız ediyor

Allah allaah ama siz de neden kendi duzeninizi bozuyorsunuz amlamadim o kadar isin altina girmeye ne gerek var valla acik acik soylemek bile daha kolay. Size laf da sokmus hali hazirda. Gorusmek istemiyoruz deyin kendinizi degil onu harcayın madem hakediyo. Neden tasinasiniz ki?

ben ona seni istemiyorum falan dersem ne dersem diyim bana kafayı takıcak illaki karşılaşıcam aynı bina sonuçta illaki beni huzursuz edicek biliyorum of of allahım sıkıntıya bak ya gül gibi geçinip gidiyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…